Меню
Your Cart

Кафе капсули

Кафе капсули
Lavazza Espresso Bio - 16 капсули, съвместими с Dolce Gusto Lavazza Espresso Bio - 16 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-40 %
Марка: Lavazza Модел: 07123
Хармония и сладост за изискано кафе с плътен вкусLavazza подбира висококачествени зърна 100% Арабика от органични плантации в Централна и Южна Америка, за да създаде сладко и балансирано еспресо. Внимателно съставеният бленд и бавното изпичане подчертават аромата и придават на Espresso Bio деликатни..
7,74 лв. 12,90 лв.
Марка: Pellini Модел: 21037
При отглеждането на зърната, от които е направено Pellini Bio, не се използват пестициди и целият процес е строго контролиран. Биологично чистата Арабика расте в близост до други видове плодови растения, под сянката на високи дървета и бананови насаждения и където хумусът е много ароматен и съответн..
9,99 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220111
Това изискано кафе от Перу съдържа най-добрите високопланински зърна Арабика от ферми със сертификат за биологично производство и Fairtrade. Справедливите цени са благоприятни както за доходите на фермерите, така и за местните социални и икономически условия на живот - победа за всички в региона.Gra..
7,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220110
Gran Verde Espresso Bio е изискано кафе от високопланинските райони на Перу, което съдържа най-добрите зърна Арабика от биологично и сертифицирано от Fairtrade отглеждане. Справедливите цени не само увеличават доходите на фермерите, но и подобряват местните социални и икономически условия на живот -..
7,90 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4961
Bio е висококачествена смес от биологично отгледани зърна, която има каймак с цвят на лешник с червеникави ивици в чашата.Този ароматен бленд има плодови нотки, изключително мек, леко кисел и особено изящен вкус и шоколадов послевкус. Опаковката съдържа 10 капсули Caffè Vergnano 1882 за система..
9,99 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220112
Органичните и сертифицирани от Fairtrade зърна Aрабика за изключителното Gran Verde Lungo Intenso Bio идват от планинските райони на Перу. Справедливите цени подобряват не само доходите на фермерите, но и местните социални и икономически условия на живот - благоденствие за всички в региона.Тъмн..
7,90 лв.
Pellini BIO Organic - 10 капсули, съвместими с Dolce Gusto
не е налично
Марка: Pellini Модел: 21039
100% БИО Арабика ИНТЕНЗИТЕТ: 8 от 10 Кутията съдържа 10 капсули по 7.5 грама Капсулите са съвместими със системата: DOLCE GUSTO..
8,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso BIO - 12 капсули Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso BIO - 12 капсули
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1268
Peru Cajamarca Espresso е наситено тероарно еспресо от 100% Арабика с био произход в кафе капсули Nescafé Dolce Gusto. Ще се влюбите в уникалния аромат с нотки на цвят от касис, сладник и розов пипер.Peru Cajamarca Espresso BIO е подходящо за кафе с дължина 50 мл.Опаковката съдържа 12 капс..
9,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Honduras Corquin Espresso BIO - 12 капсули Nescafé Dolce Gusto Honduras Corquin Espresso BIO - 12 капсули
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1267
Honduras Corquin Espresso е тероарно късо кафе от 100% Арабика с био произход в кафе капсули Nescafé Dolce Gusto. Ще се понесете на крилете на аромат с нотки на мед, тъмен шоколад и малц.Honduras Corquin Espresso BIO е подходящо за кафе с дължина 50 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolc..
9,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Colombia Sierra Nevada Lungo BIO - 12 капсули Nescafé Dolce Gusto Colombia Sierra Nevada Lungo BIO - 12 капсули
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1266
Colombia Sierra Nevada Lungo е наситено тероарно дълго кафе от 100% Арабика с био произход в кафе капсули Nescafé Dolce Gusto.Ще се влюбите в уникалния аромат с нотки на печен бадем, ечемик и индийско орехче.Colombia Sierra Nevada Lungo BIO е подходящо за кафе с дължина 50 мл.Опаковката съ..
9,99 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност