Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

05 юни KIMBO – вдъхновение от неаполитанските традиции
admin 0 357
KIMBO – вдъхновение от неаполитанските традицииВече над 50 г. Kimbo отразява страстта към кафето. Историята му започва в световната столица на еспресо..
08 апр Езикът на кафето – основни вкусови характеристики
admin 1 611
Езикът на кафето – основни вкусови характеристикиВсеки, който обича да пие кафе, обикновено има точни предпочитания към вкуса и аромата на конкретната..
12 яну Пътят на зърната кафе до чашата ни
0 669
Пътят на зърната кафе до чашата ниЕнергия и настроение – това са очакванията на милиони хора по света, които започват деня си с ароматната чашка кафе...
16 окт Bianchi Coffee – седем грама удоволствие в една чаша
admin 0 1332
Bianchi Coffee – седем грама удоволствие в една чашаВсички пазарни анализи и прогнози в последните години показват, че потреблението на кафе в глобале..
11 окт Истината за дългото и късото кафе
admin 0 2572
Истината за дългото и късото кафеВсеки, за когото кафето сутрин е средство за събуждане, а следобед – за ободряване, има свои предпочитания относно дъ..
24 сеп Има ли значение от каква чаша пием кафе
admin 0 960
Има ли значение от каква чаша пием кафеВсички запалени любители на кафето знаят, че по-силното и горчиво еспресо обикновено се сервира в малка чашка, ..
04 сеп За перфектно еспресо: най-добрите зърна и блендове
admin 0 905
За перфектно еспресо: най-добрите зърна и блендовеКакви кафе зърна да изберем за своята ободряваща напитка – този въпрос стои пред всички любители на ..
20 юли Как правилно да съхраняваме кафето
0 791
Как правилно да съхраняваме кафетоНяма любител на кафето, който да не е изпитвал магическото въздействие на аромата му всеки път при отваряне на поред..
05 юли Как влияе кафето върху черния дроб?
admin 0 2608
Как влияе кафето върху черния дроб?Всеки от нас знае какви ефекти носи пиенето на кафе. Не само че вкусът му е приятен, но то ни осигурява живителна е..
11 апр 7 начина за разпознаване на качественото кафе на зърна
admin 0 925
7 начина за разпознаване на качественото кафе на зърнаВсеки от нас има различно отношение към кафето. Едни си правят напитката само през уикендите, др..
13 март Кафе с филтър дози: предимства и недостатъци
0 2716
Кафе с филтър дози: предимства и недостатъциПиенето на кафе е любим момент от деня за много хора и поради това различни производители създават нови на..
21 фев Гурме кафета – с какво се отличават от останалите.
0 1491
Гурме кафета – с какво се отличават от останалите.Ако сте почитател на кафето, сигурно имате предпочитания към един от двата най-разпространени вида –..
Показани са от 1 до 12 от 366 резултата (31 страници)