Bianchi Coffee – седем грама удоволствие в една чаша

Всички пазарни анализи и прогнози в последните години показват, че потреблението на кафе в глобален мащаб расте. Все повече хора желаят продукти с доказан произход и по-добро качество, затова вече се говори за „кафе от третата вълна”, а именно специалните селекции.

Реномираните производители се ориентират към разнообразие от нови блендове, съчетаващи сортове от целия свят. Вече можем да пием кафе и от капсула, която съхранява вкуса и аромата на всяко запечатано кафе в точната доза.

Вероятно повечето от нас вече си имат любимо кафе на определена марка, но ако тепърва търсите своето или желаете разнообразие, наистина можете да срещнете известни трудности предвид огромния избор. 

Ако сте любители на еспресото, без съмнение ще останете приятно изненадани от невероятните вкусови и ароматни качества на кафетата Bianchi. От 1994 г., когато е основана компанията Bianchi Coffee, до днес тя предлага изключително богата гама продукти – на зърна, мляно, в дозети, капсули и др.

Bianchi Coffee – високо качество и иновативен подход

Експертите на Bianchi Coffee правят подбор на най-качествените сортове от региони по целия свят и създават уникални блендове от прецизно изпечени, смлени и пакетирани кафета. 

Напълно автоматизираните и контролирани процеси, както и постоянното им обновяване и иновации водят до получаването на продукт с високо качество. Пакетирането в среда с ниско съдържание на кислород е гаранция за запазване на специфичното ухание във всяка опаковка.

Bianchi рецептите са търпеливо разработвани с вдъхновение, креативност и неуморна работа, множество тествания, комбинации на сортове, степени и интензитет на изпичане, за да бъдат вкусовете истински завладяващи сетивата.

Във всеки свой бленд Bianchi Coffee съчетава добри традиции с последните тенденции като индивидуални дози кафе в биоразградими опаковки, биокафе, серии моноарабики, богато меню от видове капсули и т.н.

Кафетата Bianchi – отличен избор за всеки момент

Ако ви предстои да си закупите нова опаковка кафе – на зърна, мляно, в дозети или в капсули, Bianchi Coffee ще отговори на всички ваши изисквания. Кафетата са избрани от най-плодородните кафе плантации по света, а прецизното изпичане събужда целия им потенциал и разкрива прекрасните им характеристики.

Ако предпочитате сами да смелите зърната за приготвяне на по-ароматна напитка, тогава истински еспресо вкус, плътност и богат аромат ще намерите в кафетата Bianchi Black, Bianchi Rosso, Bianchi Silver и др.

Може да се насладите и на същото страхотно разнообразие с удобните дозети. Bianchi Coffee предлага и формат, щадящ природата – биоразградими дозети Bianchi Cold, Adore Espresso Bar, Bianchi Arte Colombia и др.

Ако пък притежавате капсулна кафе машина, асортиментът на Bianchi Coffee включва ароматни кафе напитки в капсули Bianchi Fine Aroma Espresso, Bianchi Crema Aroma Espresso, Bianchi 100% Arabica и др.

Блендовете на Bianchi Coffee са безупречна селекция зърна на висококачествени сортове Арабика и Робуста в различно съотношение. За почитателите на моносортовете са кафетата от Бразилия, Индия, Антигуа, Колумбия и други плодородни региони по света. С екзотичния си аромат на натурален шоколад, какао или цитрусови плодове кафетата Bianchi ще надхвърлят очакванията и на най-взискателните потребители, превръщайки се в предпочитан избор както за дома, така и за офиса.

Всеки ден може да потърсите повод, за да се поглезите с чаша Bianchi Coffee. Превърнете кафе паузата в глътка вдъхновение с Bianchi Arte, отпразнувайте малките успехи с Bianchi Collezione Nero, изпратете сетивата си на несравнимо приключение с Bianchi Origins, а вечната класика Famiglia D'oro ще ви донесе енергия през целия ден.

Тайната рецепта за доброто настроение е различна за всеки. В повечето случаи първата съставка е хубавото кафе, с което започваме деня си. А ако кафето е Bianchi Coffee, седемте грама превъзходен вкус и аромат в чашата ви ще са достатъчни, за да се заредите с позитивизъм и тонус.