Меню
Your Cart

Заведения RSS Feed

14 апр Зоо кафе - екзотичен животински свят в сърцето на Будапеща
1 1167
Будапеща е място, където се срещат старото и модерното, Изтокът и Западът. Посетите ли я веднъж, тя със сигурност ще влезе в списъка ви с любими дести..
24 дек Котешкото кафене в Париж – едно мъркащо преживяване
0 995
Който го е посетил, няма да го забрави, а който не е – трябва да го направи. Le Café des Chats е името на Котешкото кафене в града на мечтите – Париж...
25 яну Фабрика Дъга – заведението, което има не клиенти, а гости
0 1255
Още с влизането във Фабрика Дъга заварваме собственичката Мария, покатерена на стълба, да прави подобрения по декора на заведението. Това не е нещо не..
22 окт Печенето на кафе от майсторски ръце
0 2910
В Домани е поредният ден за печене на кафе. Една на пръв поглед рутинна процедура, за която обаче е нужен голям майсторлък. Машината за печене е Diedr..
22 сеп Унгарско кафене подарява книга на всеки клиент
0 797
Всеки посетител на унгарското кафене Kovacs Margit (Ковач Маргит) може да си тръгне с книга-подарък за спомен. Уютното заведение се намира в градчето ..
28 юли By The Way – там, където се срещат класиката и новаторството
0 1645
Има безброй барове, но наистина добрите места са кът. За бар By The Way смело можем да твърдим, че е основоположник на бар културата в България. Там о..
17 юли Starbucks: Изпичането на кафето е философия
0 1211
Нов Starbucks отвори врати в столичния мол Paradise Center на 11 юли 2014 г. Той е четвърти за София и пети за България. Откриването беше придружено о..
18 март Coffee Religion – точното място за чаша хубаво кафе*
0 929
Влизаме в кафе-бар Coffee Religion и още от входа старинен стенен часовник ни напомня, че е време за чаша кафе. Но не какво да е кафе, а кафе, чиито в..
11 фев Vanilla Kitchen – сладка сбъдната мечта
0 815
Vanilla Kitchen е китно място, чиято мисия е да създава приятни емоции и да зарежда с добро настроение. В сладкарницата се предлагат уникални сладки..
04 фев Bar Up – свежо място за готини хора
0 671
Едно очарователно и уютно местенце в центъра на столицата. Това е атрактивният и нестандартен Bar Up. Отличното обслужване, интересното меню и вдъхнов..
24 окт ONECOFFEE – кафе-бар със собствен дух и уникална атмосфера
0 1347
Какво е ONECOFFEE? Едно красиво и изискано кътче насред забързаната столица. Кафе-барът впечатлява от пръв поглед със своя неподправен магнетизъм. Пер..
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)