Меню
Your Cart

Блог - бленд RSS Feed

13 ное Как да творим интересни кафе напитки?
0 1023
Много хора мислят, че истинските кафе ценители винаги пият кафето чисто. Това обаче е далеч от истината. Когато става дума за хубаво кафе, няма грешен..
10 окт Aroma Polti – истинско еспресо в капсула
0 1381
Компанията Полти е основана през 1978 г. от Франко Полти. През годините марката Aroma Polti заслужено се превръща в синоним на качествено еспресо със ..
17 юли Starbucks: Изпичането на кафето е философия
0 1211
Нов Starbucks отвори врати в столичния мол Paradise Center на 11 юли 2014 г. Той е четвърти за София и пети за България. Откриването беше придружено о..
30 яну Арабика или Робуста – кое кафе да изберем?
0 12131
Кафето е една от най-популярните и най-предпочитани напитки, а неговото разнообразие на практика е безкрайно. То е втората най-търгувана стока в света..
17 дек Нови видове Nespresso с неочаквано висок интензитет
0 2145
Последни новини от света на кафето – големият производител на кафе и кафе машини Nespresso добавя за постоянно два нови бленда с висок интензитет към ..
25 юли Кафе Vergnano ще завладее вашите сетива
0 2295
Верняно – съвкупност от  традиция и иновация Caffe Vergnano е най-старата италианска и една от значимите компании в световната кафе индустрия. Тайнат..
16 юли Nespresso – швейцарска точност в чаша кафе
0 753
Пленителното швейцарско кафе Nespresso е създадено за вас с невероятен усет и изключително добър вкус. Марката гарантира високото качество на всички с..
08 юли Spetema – кафето с вкус и традиции
0 1186
Марката Spetema бързо се превърна в страстта на ценителите и завладя истинските любители на кафето. Тайната на успеха се крие в хармоничното съчетание..
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)