Меню
Your Cart

Блог - вода RSS Feed

27 авг Да пием вода в самолета не е добре, а кафе?
0 1087
Виждали ли сте някога знака в тоалетната на самолета, който гласи, че „водата не е подходяща за пиене“? Причината е, че научни изследвания са доказали..
24 май Bobble Bottle – по-добрата алтернатива на минералната вода
0 852
Ние, българите, обичаме минерална вода и често си я купуваме. Някои хора я предпочитат, защото не се доверяват на качествата на чешмяната вода у дома,..
18 апр Кубинска кафеварка – любима на българите
0 16382
Кубинската кафеварка (Мока) всъщност има италиански произход. Тази кафеварка от „гейзерен тип“ се използва широко в България. Вероятно и вие имате так..
31 март Френска преса – стара, но златна
0 19192
Френската преса е един от най-старите и удобни начини за приготвяне на кафе. С нея се работи лесно, не е скъпа и прави наистина добро кафе. Още ли тър..
30 март Бяло кафе – що е то?
0 2186
Във Виена кафето е на особена почит и местните баристи го приготвят с голяма прецизност, майсторлък и много любов. В австрийската столица кафенето игр..
20 сеп Мястото на кафето в нашата диета
0 1279
Ролята на кафето в диетите винаги е била обект на разгорещени дебати. Истината е, че кафето може да въздейства както негативно, така и позитивно върху..
15 май Как да приготвяме правилно отлично еспресо
0 1522
Приготвянето на перфектната чаша кафе е синтез между наука и изкуство. Необходимите съставки са определени знания, малко талант и много любов. С време..
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)