Меню
Your Cart

Блог - приготвяне RSS Feed

01 март Duka – шведската марка, символ на качество
0 2069
Duka предлага широка гама от уникални продукти за кухнята и трапезарията. Компанията проидвежда основно кухненски съдове, стъклени изделия, посуда, пр..
27 май Зелено кафе – как, кога и защо?
0 5538
Зеленото кафе не е нов вид кафе, защото всяко кафе е зелено преди да бъде изпечено. Въпреки нарастващата популярност, няма много места, където да си п..
20 май 15 професии, в които кафето е на най-голяма почит
0 959
Има сутрешна рутина за много от нас, които работят на редовни смени: Ставане. Минаване през банята и обличане. Приготвяне на кафе. Въздишка на облекче..
09 май Джезве – за чаша кафе с традиция
0 4574
Обичате ли кафе на джезве? Така нареченото „турско кафе“ не е вид кафе, а самият метод за приготвяне. В различните държави турското кафе има различни ..
31 март Френска преса – стара, но златна
0 19192
Френската преса е един от най-старите и удобни начини за приготвяне на кафе. С нея се работи лесно, не е скъпа и прави наистина добро кафе. Още ли тър..
18 март Йордан Дъбов от АББ: Пиенето на добро кафе не е незаконно
0 2369
В интервю за Espressimo.bg вечно усмихнатият експерт по кафето Йордан Дъбов разкрива част от богатите си познания за света на кафето. Съоснователят на..
11 дек 7 грешки при приготвянето на кафе у дома*
0 1592
Без значение дали избирате да сварите кафето си в кафеварка, автоматична кафе машина или френска преса не забравяйте, че има начини да повлияете на вк..
01 юли Сутрешен кафе-коктейл за слънчево настроение
0 875
Кафето е приятен и полезен начин да посрещнем новия ден. Искате ли да направите ободряващото си сутрешно кафе по-различно от обикновено? Ако обичате д..
17 май Вкусно кафено парфе с шоколадов сос
0 1427
Обичате ли да си похапвате вкусно парфе? Това е един бърз и лесен десерт, подходящ за всякакви случаи. Espressimo.bg предлага на почитателите на каф..
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)