Меню
Your Cart

Блог - прясно изпечено кафе RSS Feed

04 авг Няколко добри причини да купувате кафе онлайн
0 830
Прясно изпечено кафе, купено от супермаркет, е комбинация, която едва ли съществува. Супермаркетите и кварталните бакалии не разбират или не се интере..
18 март Монтекристо: „Съвършенството заслужава да бъде запазено“
0 1332
От кафе до кафе има огромна разлика. Експертите в бутикова пекарна за кафе Монтекристо Кофи Къмпани знаят това и са решили да предлагат на българския ..
09 юли Млечно айс кафе за цялата компания
0 1233
Обичате ли айс кафето в хубавите заведения? Джобът ви вероятно не. Можете да си приготвите чудесна разхладителна напитка с уникален вкус у дома, и то ..
23 фев Консумацията на кафе защитава ДНК-то от увреждане
0 700
То не просто е вкусно и ухае божествено – кафето също се свързва с най-разнообразни ползи за здравето. Кафето е приятел на сърцето, предпазва от диаб..
15 сеп Различните лица на кафето
0 714
Хубавото кафе няма нужда от добавки. И въпреки това има стотици начини да пием кафето си. Защо да се ограничаваме само до един? Хубавият алкохол е едн..
04 авг Аеропреса – въздух и вода създават перфектното кафе
0 2491
Аеропресата е един сравнително нов, пестящ време, лесен и атрактивен начин за приготвяне на кафе. Тази иновативна кафеварка е създадена през 2005 годи..
05 юни Starbucks: Кафето е най-популярната и непозната напитка
0 1717
Кафето – всеки знае по нещо за него, но малцина са запознати отблизо с необятната му история. Любопитни и важни въпроси намериха своя отговор на арома..
13 май Горящо кафе с огнен вкус
0 810
Чудите се как да изненадате своите гости и да подгреете атмосферата? Ако обичате винаги да сте различни и оригинални, ще ви предложим начин да го пост..
09 май Джезве – за чаша кафе с традиция
0 4574
Обичате ли кафе на джезве? Така нареченото „турско кафе“ не е вид кафе, а самият метод за приготвяне. В различните държави турското кафе има различни ..
04 май Добро кафе за истинските жени лидери
0 703
Espressimo.bg съдейства за провеждането на Първа лаборатория за жените лидери. Събитието се състоя на 18 март 2014 г. и предизвика огромен интерес, ос..
18 апр Кубинска кафеварка – любима на българите
0 16382
Кубинската кафеварка (Мока) всъщност има италиански произход. Тази кафеварка от „гейзерен тип“ се използва широко в България. Вероятно и вие имате так..
06 апр Espressimo.bg осигури специално кафе за Coneeect
0 661
Espressimo.bg стана партньор на международната програма Coneeect. Осигурихме прясно изпечено кафе за кафе паузите на серията от обучения по предприема..
Показани са от 1 до 12 от 17 резултата (2 страници)