Меню
Your Cart

Блог - френска преса RSS Feed

25 сеп Кафеварка Bialetti – идеален подарък за специални поводи
0 892
Всяка година по няколко пъти имаме поводи за подаръци. На рожден ден и по коледните празници задължително трябва да впрегнем цялото си въображение, за..
13 авг Мароканско кафе, което ще ви вземе ума
0 1350
Има нещо специално в аромата на прясно свареното кафе. Нещо, което ни кара да се влюбваме отново и отново с всяка следваща глътка. Ценителите на изтън..
14 ное Как да подобрим вкуса на кафето?
0 1173
Знанието как да изберем правилните зърна и и подходящия начин да ги приготвим може да бъде разликата между гореща чаша магично кафе или такова, което ..
14 окт Как да си приготвим хубаво кафе на къмпинг?
0 1005
Запитахме се кой е най-удобният и икономичен начин да си приготвим наистина добро кафе, докато сме на къмпинг. Вместо да правим сложни математически и..
17 май Освежаващо студено кафе на френска преса
0 1325
Френската преса е един наистина мултифункционален уред, от който всяка кухня има нужда. С нея можем да си приготвяме не само любимите топли напитки ка..
16 сеп Избери своя уред за страхотно кафе
0 1456
Да започнем с нещо стандартно – кубинска кафеварка. Този прост, но гениален метод за приготвяне на кафе има италиански произход. Тази кафеварка от „ге..
17 юли Starbucks: Изпичането на кафето е философия
0 1231
Нов Starbucks отвори врати в столичния мол Paradise Center на 11 юли 2014 г. Той е четвърти за София и пети за България. Откриването беше придружено о..
31 март Френска преса – стара, но златна
0 19192
Френската преса е един от най-старите и удобни начини за приготвяне на кафе. С нея се работи лесно, не е скъпа и прави наистина добро кафе. Още ли тър..
11 юни Домашно приготвено айс кафе ни разхлажда в летните жеги
0 4575
За да си направите страхотно айс кафе, не е необходимо да сте бариста с дългогодишен опит и специално оборудване. Веднъж щом приготвите „ледено кафе“ ..
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)