Меню
Your Cart

Блог - espressimo.bg RSS Feed

18 апр Кубинска кафеварка – любима на българите
0 16076
Кубинската кафеварка (Мока) всъщност има италиански произход. Тази кафеварка от „гейзерен тип“ се използва широко в България. Вероятно и вие имате так..
06 апр Espressimo.bg осигури специално кафе за Coneeect
0 642
Espressimo.bg стана партньор на международната програма Coneeect. Осигурихме прясно изпечено кафе за кафе паузите на серията от обучения по предприема..
31 март Френска преса – стара, но златна
0 18862
Френската преса е един от най-старите и удобни начини за приготвяне на кафе. С нея се работи лесно, не е скъпа и прави наистина добро кафе. Още ли тър..
10 яну Префектното кафе е ароматно, вкусно, свежо
0 2280
Интервю с Иван Милушев от Българска барманска гилдия Г-н Милушев, каква е Вашата тайна за приготвяне на винаги страхотно еспресо? Нямам тайни, но им..
17 дек Нови видове Nespresso с неочаквано висок интензитет
0 2145
Последни новини от света на кафето – големият производител на кафе и кафе машини Nespresso добавя за постоянно два нови бленда с висок интензитет към ..
04 ное Всеки фен на хубавото еспресо получава безплатна кафе машина
0 608
Чудесна новина за любителите на качественото кафе – вече всеки може да кандидатства за безплатна кафе машина от Espressimo.bg. Единственото условие е ..
11 окт Грабни промоционална кафе машина от Espressimo.bg
0 717
Как да си приготвим хубаво еспресо? С добра кафе машина, разбира се. Сега Espressimo.bg предлага специални промоции за всички, които обичат да пият пъ..
25 сеп Espressimo.bg отново раздава кафе-подаръци
0 1448
Търсите ли най-доброто кафе? То ви очаква в света на аромата – Espressimo.bg. Специално за вас сме приготвили богата палитра от качествени кафета, чуд..
18 сеп Твоето лице върху кафе
0 1185
Тайванско кафене може би е решило един от най-неприятните моменти, свързани с купуването на кафе. Става дума това за частта, когато баристата обърка н..
16 сеп Лозови сармички с екзотичен аромат на кафе
0 788
В Espressimo.bg неведнъж сме ви споменавали за многобройните приложения на кафето в кулинарията. То е подходяща добавка както за сладки, така и за сол..
21 май Качествената кафе машина гарантира винаги страхотно еспресо
1 1278
Кафе машината е незаменим уред за почитателите на истински качественото кафе еспресо. Единствено с машина ще можете да постигате един и същи превъзход..
17 май Вкусно кафено парфе с шоколадов сос
0 1409
Обичате ли да си похапвате вкусно парфе? Това е един бърз и лесен десерт, подходящ за всякакви случаи. Espressimo.bg предлага на почитателите на каф..
Показани са от 1 до 12 от 15 резултата (2 страници)