Меню
Your Cart

Caffé Vergnano 1882

Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4946
Cremoso е кафе с кремообразно тяло и устойчив златист, плътен каймак.Изчистеният ароматен профил напомня на ориенталски подправки с вълнуващи нотки на ванилия и черен пипер. Опаковката съдържа 12 капсули Caffè Vergnano 1882 за система Dolce Gusto...
8,49 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4949
Decaffeinato е декофеинизирано кафе с пълноценен наситен аромат и плътно тяло.Под устойчивата, бронзова и дълготрайна пяна се разкрива характерният за африканските кафета вкус на тъмен шоколад. Той напомня за себе си и при продължителния послевкус, допълнен от леко пикантни тонове и нотки на печени ..
8,49 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4939
Cremoso е мека, деликатна и ароматна смес, която създава чаша кремообразно еспресо и наподобява кафето в изискано кафене. Пълноценният вкус и интензивният аромат се запазват по време на бавното печене, което съхранява органолептичните свойства на кафените зърна.Опаковката съдържа 16 капсули Caffè Ve..
10,90 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4940
Intenso е класическа смес, която се основава на балансирана комбинация от зърна Арабика и Робуста. Този синхрон формира силно и структурирано кафе с безпогрешен вкус. Интензивните аромати на най-добрите зърна Робуста придават на бленда наситен орехово-кафяв цвят и богат аромат.Опаковката съдържа 16 ..
10,90 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4941
Decaf е бленд без кофеин от подбрани зърна Арабика и Робуста, които в комбинация разкриват лекота и аромат. Азиатският произход на Робустата засилва характера на кафето и му придава богат аромат. Опаковката съдържа 16 безкофеинови капсули Caffè Vergnano 1882 за система Lavazza A Modo Mio...
10,90 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4957
Dec е смес със завършен и ароматен вкус, състояща се от зърна Робуста, балансирани от най-добрите сортове Арабика от Централна и Южна Америка.Всички кафени зърна са прецизно декофеинизирани и след това бавно изпечени. В чашата каймакът има еднороден външен вид, наситен с кафяви отражения. Опако..
9,99 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4948
Napoli е кафе със силен и решителен характер. Блендът притежава пълноценен и ухаен аромат с пикантни нотки, типичен за Робустата, и богато и плътно тяло с приятно горчиви нюанси. Напитката е покрита от богат и устойчив каймак с кехлибарено-кафяви багри. Опаковката съдържа 12 капсули Caffè Vergn..
8,49 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4938
Arabica е бленд от изискани зърна Арабика от Централна Америка, умело смесени и изпечени за ексклузивен, изключителен резултат. Плодовият аромат и приятен цитрусов вкус се дължат на балансираната киселинност, която е в природата на Арабиката.Опаковката съдържа 16 капсули Caffè Vergnano 1882 за систе..
10,90 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4947
Intenso е силно, плътно и кремообразно кафе с интензивен характер.Под бронзовата, кадифена и дълготрайна пяна се крие характерният вкус на тъмен шоколад на африканските кафета. Той продължава и в послевкуса, съчетан с нотки на печени бадеми, с леко пикантни тонове. Опаковката съдържа 12 капсули..
8,49 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4956
Cremoso е смес, която се характеризира с пълнота и аромат, напомнящ на пикантни и шоколадови нотки. Кафето притежава богато тяло и леко горчиви нюанси поради наличието на щипка африканска Робуста. Зърната Арабика от Централна и Южна Америка предават мек и нежен аромат.Блендът има кадифен каймак с цв..
9,99 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4959
Lungo е ароматна, балансирана смес, с нотки на цитрусови плодове, силен и устойчив вкус и приятен послевкус на тъмен шоколад. Бленд от най-добрите сортове Арабика и Робуста от Централна и Южна Америка и Африка. Пяната има завършен външен вид с кафяви нюанси в чашата. Това дълго еспресо ще ви спечели..
9,99 лв.
Марка: Caffé Vergnano 1882 Модел: 4958
Intenso е смес с пълен и ароматен вкус с пикантни нотки, типичен за зърната Робуста, с богато и устойчиво тяло и леко горчиви нюанси. Те се допълват перфектно от особено мекия и нежен аромат на зърната Арабика от Централна и Южна Америка, създавайки истинска хармония.Напитката има изключително завър..
9,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 36 резултата (3 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност