Меню
Your Cart

Baristo

Baristo
Марка: Baristo Модел: 1606
Сортовете кафе, които Baristo Crema Bar Espresso комбинира, идват от Южна Америка и Централна Азия. Изключителното качество на използваните Арабки и Робусти е подчертано чрез прецизния процес на средна степен на изпичане на зърната.Приготвеното еспресо е с плътен, завършен аромат, сладък и добре бал..
49,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1607
Кафе бленд от зърна Арабика с произход Коста Рика и Бразилия, в съчетание с подбрана висококачествена Робуста от Индия. Еспресото има богат, дълбок и категоричен вкус и изящен кадифен каймак. Доминиращите сортове Арабика от най-добрите региони на Бразилия и Централна Америка са съчетани с подбр..
58,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1622
Кафе на зърна Baristo Superiore Espresso е селекция от прецизно подбрани сортове Арабика, отгледани в плодородните земи на Бразилия, Хондурас, Колумбия и Коста Рика.Резултатът е изключително еспресо с нотки на шоколад, карамел и печени ядки, подходящо за всяко време на деня. Отличава се с балансиран..
64,90 лв.
Baristo Classico Espresso – 1 кг кафе на зърна
не е налично
Марка: Baristo Модел: 1608
Класически еспресо вкус с интензивен ароматКласически еспресо вкус от кафе с произход Централна и Южна Америка, Индия и Виетнам, с преобладаващи Робуста сортове. Зърната са със средна степен на изпичане, което отключва цялoтo разнообразие от различни  аромати и вкусове. Кафето се отличва с меки..
27,50 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност