Меню
Your Cart

Davidoff

Davidoff
Марка: Davidoff Модел: 1086
Тайната на Davidoff Espresso 57 се крие в деликатния баланс между времето и температурата на изпичане. Традиционното печене на барабан позволява на зърната постепенно да разгърнат пълния си аромат, придавайки характерния вкус на това еспресо. Открийте мекия аромат и нежните шоколадови нотки, които щ..
23,99 лв.
Марка: Davidoff Модел: 1035
Кафе с неустоим и привлекателен аромат, който ще впечатли всички ценители на изисканото кафе. Кафе експертите на Davidoff знаят, че печенето на зърната е важен процес, който задава вкусовия профил на напитката. Когато се спазва точна технология, кафеените зърна развиват и запазват вси..
23,95 лв.
Марка: Davidoff Модел: 1036
Тази първокласна, хармонична композиция от най-висококачествените високопланински зърна на Централна и Южна Америка е гаранция за една изключителна чаша кафе ден след ден. Неповторимият аромат, златистокафявият каймак и плътният вкус са неподправено удоволствие за сетивата.Посрещнете тишината в живо..
30,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност