Меню
Your Cart

STARBUCKS Blonde Espresso Roast - 200 г кафе на зърна

STARBUCKS Blonde Espresso Roast - 200 г кафе на зърна
Ново
STARBUCKS Blonde Espresso Roast - 200 г кафе на зърна
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Starbucks
  • Модел: 64011
  • Тегло: 0.20g
8,99 лв.
След близо половин век подбиране, комбиниране и изпичане ние стигнахме до тук: второ еспресо с изключително деликатен вкус. Тази специална комбинация от кафе зърна от Латинска Америка беше внимателно изпечена, за да се придадат изразителни сладки нотки. Нежно и балансирано, това кафе се съчетава добре с мляко и превръща класическото еспресо в една изключително мека млечна кафе напитка без излишна горчивина.

Години на концентрация и експертиза ни доведоха до Скалата на изпичане на кафето на STARBUCKS. Всяко кафе изисква уникална комбинация между време и температура на изпичане за достигане на неговия максимум от аромат, киселинност, консистенция и вкус.

Със своята лека консистенция и мек вкус, светло изпеченото кафе STARBUCKS нежно събужда сетивата и Ви доставя ароматна чаша, загатваща меките нотки на леко изпечените кафе зърна.

За перфектно смилане и най-свеж аромат смелете кафе зърната непосредствено преди приготвянето.

Начин на приготвяне: Смелете кафе зърната според начина, по който ще приготвите своето кафе. Използвайте филтрирана вода. 

Една опаковка съдържа 200 г кафе на зърна

Страна на производство: Португалия
Default
ВидКафе на зърна
Съдържание200 г
ПроизходЛатинска Америка
ВкусСладък
ИзпичанеСветло
Марка кафеStarbucks
Сорт100% Арабика

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност