Меню
Your Cart

Dallmayr

Марка: Dallmayr Модел: 22113
Capsa Crema d'Oro Intensa е висококачествена смес от фини високопланински зърна Арабика с ухаен, балансиран аромат и кадифено фин каймак. Интензивното кафе е идеално за приготвяне както на стандартно, така и на дълго кафе с мляко. Неговият ободряващ ефект го прави перфектното кафе за закуска.Опаковк..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22028
Prodomo е класика от Dallmayr - едно силно ароматно, пълноценно кафе. Несъмнено отговорен за отличния вкус е подборът на най-фините зърна високопланинска Арабика, главно от Етиопия - родината на кафето.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22007
Ристрето, предлагащо пълноценно и интензивно кафе изживяване. Всяка чаша Espresso Ristretto разкрива вселена от вкусове и аромати като касис и карамфил.  А щипката Робуста добавя нотки на карамел и тъмен шоколад. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22027
Crema d'Oro е едно от най-популярните кафета от Dallmayr. Прецизно съчетаната смес от зърна е внимателно изпечена. Това придава на кафето кадифено фина и богата пяна и балансиран, мек аромат.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22005
Espresso Barista е изразително еспресо с плътен, лешниковокафяв каймак и фина какаова нотка.Тайната му се крие в търпението - зърната се пекат по-дълго от всеки друг вид. Напитката има изключително гладък аромат, мек вкус и почти няма киселинност. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa з..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22001
Декофеинизирано кафе с изискан и изтънчен Aрабика вкус и най-подходяща за еспресо степен на изпичане. Espresso Decaffeinato завладява с изразен и хармоничен вкус и ароматни нотки на печен лешник, черен пипер и кедрови ядки. Вкусова експлозия, на която не ѝ липсва нищо, освен кофеинът.Опако..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22009
Lungo Belluno предлага кадифено мека и балансирана Арабика. Оживената игра на аромати включва ванилия, леки флорални и орехови вкусови нюанси, галещи небцето и предлагащи специално удоволствие. Изключително нежно, ясно и гладко дълго кафе.  Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за ..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22042
Фино балансирана смес от Aрабика с малко докосване на Робуста. Тя излъчва аромат на шоколад с нежни нотки на малц на небцето и смесени тонове на кедър и лимон на финала. Lungo Azzurro е едно вкусно преживяване.Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
24,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22044
Една кадифено мека и балансирана Арабика. Игра на аромати, които включват ванилия и леко флорални вкусови нюанси, дразнещи небцето и предлагащи специален вид удоволствие. Lungo Belluno е гладко, ясно и нежно кафе.Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
24,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220111
Това изискано кафе от Перу съдържа най-добрите високопланински зърна Арабика от ферми със сертификат за биологично производство и Fairtrade. Справедливите цени са благоприятни както за доходите на фермерите, така и за местните социални и икономически условия на живот - победа за всички в региона.Gra..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22040
Меката, добре балансирана комбинация от кафе хармонизира чудесно с деликатния ванилов аромат, който се разгръща в чашата и създава многопластова ароматна игра.Espresso Vanilla е кафе, изпълнено с топъл дъх на ванилия, който ни връща към детството.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за систе..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220112
Органичните и сертифицирани от Fairtrade зърна Aрабика за изключителното Gran Verde Lungo Intenso Bio идват от планинските райони на Перу. Справедливите цени подобряват не само доходите на фермерите, но и местните социални и икономически условия на живот - благоденствие за всички в региона.Тъмн..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220110
Gran Verde Espresso Bio е изискано кафе от високопланинските райони на Перу, което съдържа най-добрите зърна Арабика от биологично и сертифицирано от Fairtrade отглеждане. Справедливите цени не само увеличават доходите на фермерите, но и подобряват местните социални и икономически условия на живот -..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22041
Еспресо наслада от неговата шоколадовата страна - благородна Арабика с нежни нотки на карамел, които се съчетават перфектно с аромата на тъмен шоколад. Espresso Chocolat е кремообразно, фино еспресо с неустоимо усещане за истински шоколад, който се топи на езика.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmay..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220970
Dallmayr Prodomo е висококачествен бленд от първокласни високопланински кафета Арабика от най-добре райони за отглеждане на кафе в света. Типичният вкус се оформя главно от зърната Арабика от плодородните южни провинции на Етиопия - оригиналният дом на кафето. Зърната се преработват в естествена сре..
16,20 лв.
Dallmayr Capsa Prodomo XXL - 39 капсули, съвместими с Nespresso
Ново
Марка: Dallmayr Модел: 1590
Prodomo XXL е класика от Dallmayr - едно силно ароматно, пълноценно кафе. Несъмнено отговорен за отличния вкус е подборът на най-фините зърна високопланинска Арабика, главно от Етиопия - родината на кафето.Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
24,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22098
Dallmayr Ethiopia съдържа 100% етиопска Арабика с несравнимо изискан аромат, напомнящ уханието на диви билки, лимонена трева и нотка на тъмен шоколад.Източноафриканската държава Етиопия се смята за оригиналния дом на кафето. Растението е открито тук през 9 век. Дори днес червените кафени череши се с..
17,20 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22012
Отличен бленд, който се характеризира със своя интензивен вкус и фина, плътна пяна. Специално подбраните зърна Арабика са внимателно изпечени, за да разгърнат пълния си, пикантен аромат в чашата. Dallmayr Crema d'Oro Intensa доставя ненадминато удоволствие както чисто, така и като капучино или лате ..
37,40 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22010
Lungo Azzurro е фино балансирана смес от кафе Aрабика с малко докосване на Робуста.В началото се усеща аромат на шоколад и деликатна малцова нотка, а на финала се разгръщат нюанси на кедър и лимон.Прекрасно вкусово изживяване, което завлядява сетивата. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Ca..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220971
Dallmayr Prodomo е висококачествен безкофеинов бленд от първокласни високопланински кафета Арабика от най-добре райони за отглеждане на кафе в света. Типичният вкус се оформя главно от зърната Арабика от плодородните южни провинции на Етиопия - оригиналният дом на кафето. Зърната се преработват в ес..
16,20 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22016
Леко и балансирано кафе, състоящо се от най-фините зърна Арабика от високопланински плантации. Crema d'Oro е бленд, създаден с много любов към детайла и завършен от майстор-пекарите на Dallmayr. Гъстият каймак е резултат от изключително внимателното нежно изпичане на зърната.Опаковкат..
37,40 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22043
Изразително еспресо с плътен, лешниково кафяв каймак и един фин намек за какао. Тайната му се крие в търпението: печено по-дълго от всеки друг вид. Espresso Barista има несравнимо гладък аромат и практически няма киселинност.Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
24,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22097
Кафето Dallmayr Prodomo е произведено от 100% зърна Арабика. Те се преработват в естествена среда чрез водна пара и налягане, като от тях се извличат трудно поносимите и усвоими вещества. Кафето съдържа освежаващия кофеин изцяло, но преди изпичане се освобождава от много дразнещи и горчиви вещества ..
16,20 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22017
Изпичането на кафето е класическо, тъмно и бавно. По този начин се освобождават приятни препечени аромати и плътен каймак с лешников цвят. Кафе Espresso Intenso е смес от Арабика и Робуста, която дарява небцето със силни усещания за едно незабравимо кафе изживяване.Опаковката съдържа 1 кг кафе ..
29,60 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22013
Изключително силно еспресо с интензивен вкус, ниска киселинност, фини нотки на мед и шоколад и гъста лешниковокафява пяна.Внимателното, особено тъмно изпичане на кафените зърна, родени в най-добрите райони за отглеждане на кафе в света, създава напитка с особено интензивен аромат.Ароматното кафе е ч..
30,00 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22096
Освежаващ, ободряващ чай с внимателно подбрани листа от мента. Особено богат вкус с полезни ефекти.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до усп..
7,20 лв.
Dallmayr Via Verde Espresso - 1 кг био кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22014
Интензивно еспресо със силно тяло, нежна киселинност, пълноценен вкус и елегантен, плътен аромат. Внимателно подбраните кафени зърна се пекат продължително до тъмен цвят.За това еспресо се използват само органични зърна, които се обработват както мокро, така и сухо в Етиопия. Кафето е отличено с печ..
39,90 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - японски зелен чай Сенча - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22104
Зелен чай Сенча е най-често срещаният тип в Япония. С фин и пикантен аромат, а послевкусът завършва с едва доловима сладка нотка. Така се получава изключително балансиран вкус. От него се разкрива красив ярко жълт тон в чашата. Пирамидалните торбички на тази луксозна серия чайове имат и някои преди..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - чай Тулси, джинджифил и портокал - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22106
Dallmayr предлага качество и голямо разнообразие от вкусове, сред които е и чаят с тулси, джинджифил и портокал - част от поредицата аюрведични чайове. Тулси е индийския еквивалент на нашия босилек. Смята се, от местните жители като цар на всички билки и е присъща характеристика на всяка ..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - чай Мента - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22103
Листата мента са използвани, за да се подготви чудесна освежаваща напитка. Подбрани ръчно, внимателно се изсушават, етеричните масла от мента се пускат на свобода, когато чаят се запарва и се освобождава свежият им аромат. Dallmayr следи внимателно за качеството на чая, за да може да усетите в..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - чай Маракуя и портокал - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22018
Екзотичнят вкус на Dallmayr Tea е подсилен с маракуя и портокал. Съставките в тази плодова смес са с доказано органичен произход. Богатата плодова напитка може да ви освежи по всяко време, като ще даде на организма много витамини и полезни вещества от различи растения. Перфектна напитка както горе..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - чай Лайка - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22024
Dallmayr се старае да предложи разнообразие от топли напитки, които да са нещо изключително приятно и още повече - полезно. Така се ражда идеята за чай лайка от контролирано биологично отглеждане. Когато е потопен във вода, деликатния цвят на лайка освобождава своя успокояващ ефект. Нежен, мек..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - чай Алпийски билки - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22094
Избраните алпийски билки на тази комбинация осигуряват прецизен букет и освежаващ аромат. Копър, анасон, градински чай и други ръчно подбрани билки правят този балансиран чай идеален спътник през целия ден. Богатата плодова напитка може да ви освежи по всяко време, като ще даде на организма мн..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags Bio - чай Darjeeling First Flush - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22107
Darjeeling - този изискан чай от първото бране, което започва в края на март, е съчетание от най-добрите чайове за сезона, събрано в чаени градини на Хималаите. Този сорт е с деликатен флорален аромат. Нежният му цветен аромат напомня на момина сълза, отглежда се в контролирани органични условия.В с..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Манго и маракуя - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22114
Със своята изтънчена сладост, Ройбос е лек и приятен на вкус. Той е без кофеин и затова е подходящ за малки и големи. Екзотичната комбинация с плодов характер се предава от ароматите на манго и маракуя. Истинско удоволствие е като горещ или студен чай.От изискани листенца с деликатен, цветен аромат ..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Круша и ябълка - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22105
Плодовите чайове на Dallmayr са разкошно освежаващи. В тази смес, парчета ябълка с витамин C, парчета от круши и маточина листа се комбинират, за да се получи лек, плодов аромат. Подходящ за цялото семейство, независимо дали се ползват с топла или студена вода. Пирамидалните торбички на тази л..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Sun Salutation - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22112
Манго и парченца лимон придават на този фин зелен чай освежаващо екзотична нотка. Деликатно подбраните венчелистчета хармонично завършват аромата. Толкова е перфектен и като студен чай.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-финит..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Green Tea Gunpowder - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22111
Барутът е първият зелен чай от Китай, известен под това име в Европа. Чаените листа, навити на малки топчета, се разгръщат след запарването и осигуряват силен и горчив аромат.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. ..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Frisian Blend - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22110
Този фино настроен чай Асам има типичен източнофризийски вкус: силен и пикантен. Има блестящ тъмнокафяв вид в чашата. Особено свеж със скална захар и сметана.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листе..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Earl Grey - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22109
Earl Grey е безспорна класика сред ароматизираните чайове. Неговият свеж цитрусов аромат идва от масло, извлечено от кората на бергамот и портокали. Чаят е кръстен на Ърл Грей II, който е донесъл сместа във Великобритания след пътуване до Китай през 1830 г.В света съществуват повече от три хиляди ви..
16,20 лв.
Dallmayr Pyramid Teabags - чай Black Tea Ceylon BOP - 20 пирамидки
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22108
Чаят има силен, леко горчив, остър и ароматен вкус с финия нюанс на цитрусови плодове, характерен за Цейлон и Шри Ланка. Напитката се разгръща в медночервен цвят в чашата. Класичният чай с лед, най-добре със свеж лимон и леко подсладен.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековет..
16,20 лв.
Dallmayr Granverde - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22101
Био кафето Dallmayr Granverde съдържа 100% биологична Арабика, висококачествена смес от кафени зърна от най-добрите региони на Латинска Америка. Кафето е UTZ сертифицирано. Зад UTZ сертификата стои организация без стопанска цел, изградила стриктни международни правила в производството на к..
9,20 лв.
Dallmayr Grand Cru Yirgacheffe - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22083
Grand Cru Yirgacheffe е топ кафе, което произхожда от региона на Yrgacheffe, част от южните планини на Етиопия - страната на кафето. В резултат на отличния си аромат и висока чистота кафето е фаворит по целия свят.Характерен за него е плътният аромат и нотките на билки, които се усещат и в ..
19,90 лв.
Dallmayr Grand Cru Yellow Bourbon Brazilia - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22082
Деликатната шоколадова сладост на Grand Cru Yellow Bourbon Brazilia излиза на преден план, осигурявайки приятен, продължителен послевкус с грандиозен финал. Хармонично балансираната киселинността прави кафето изключително вкусно. Зърната притежават естествена мекота за копринено глад..
19,90 лв.
Dallmayr Grand Cru Supremo Colombia - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22080
Нежната киселинност на Grand Cru Supremo Colombia е базирана на фините цитрусови нотки във вкуса. Майстор-пекарите на Dallmayr разкрирват неустоимо богатия вкус на кафените зърна - естествено силен и плътен. The Federación Nacional de Cafeteros de Colombia категоризира Supremo като най-добрия с..
19,90 лв.
Dallmayr Grand Cru Masai Kenya - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22079
Grand Cru Masai е 100% Арабика, идваща от малки кенийски ферми, някои от които имат само около 500 кафени дръвчета. Стопанствата са разположени на север от Найроби в района Нвери, и са дом на наистина отлични сортове кафе.Опаковката съдържа 250 г кафе на зърна Dallmayr...
19,90 лв.
Dallmayr Grand Cru Gombe Reserve Tanzania - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22076
Grand Cru Gombe Reserve се откроява с плодови нотки, напомнящи на къпини, праскови и мандарина. Резултатът в чашата е едно чудесно кафе с приятно мек послевкус.Gombe идва от хълмовете около едноименния национален парк в западна Танзания, който е известен с проучванията, провеждани от англий..
19,90 лв.
Dallmayr Espresso Barista - 1 кг кафе на зърна
не е налично
Марка: Dallmayr Модел: 22015
Великолепно еспресо, изпечено продължително по традиционния италиански начин, с перфектно тяло. В неговия мек и плътен вкус се крият ароматни какаови нотки. Висококачествените зърна Арабика и Робуста от Южна и Централна Америка се пекат изключително дълго време. Резултатът е еспресо с характер,..
30,00 лв.
Показани са от 1 до 48 от 55 резултата (2 страници)