Меню
Your Cart

Dallmayr

Марка: Dallmayr Модел: 220112
Органичните и сертифицирани от Fairtrade зърна Aрабика за изключителното Gran Verde Lungo Intenso Bio идват от планинските райони на Перу. Справедливите цени подобряват не само доходите на фермерите, но и местните социални и икономически условия на живот - благоденствие за всички в региона.Тъмн..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22008
Оригинално кафе от Индия – фини зърна Арабика, завършени от щипка Робуста. Espresso Indian Sundara има ниска киселинност, мек аромат и вкус, приятни препечени нотки и ухание на сладник и черен пипер. Кафето е UTZ-сертифицирано: www.utzcertified.orgОпаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за сис..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22010
Lungo Azzurro е фино балансирана смес от кафе Aрабика с малко докосване на Робуста.В началото се усеща аромат на шоколад и деликатна малцова нотка, а на финала се разгръщат нюанси на кедър и лимон.Прекрасно вкусово изживяване, което завлядява сетивата. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Ca..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22040
Меката, добре балансирана комбинация от кафе хармонизира чудесно с деликатния ванилов аромат, който се разгръща в чашата и създава многопластова ароматна игра.Espresso Vanilla е кафе, изпълнено с топъл дъх на ванилия, който ни връща към детството.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за систе..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22115
Само най-добрите зърна Арабика от Мексико имат право да носят титлата "Altura", което означава "височина". За селекцията на Dallmayr се обработват кафени черешки от Уатуско, от централната планинска област Веракрус.Узряло под палми на полусянка, кафето Lungo Selektion Mexiko развива типичните си цит..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22009
Lungo Belluno предлага кадифено мека и балансирана Арабика. Оживената игра на аромати включва ванилия, леки флорални и орехови вкусови нюанси, галещи небцето и предлагащи специално удоволствие. Изключително нежно, ясно и гладко дълго кафе.  Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за ..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220111
Това изискано кафе от Перу съдържа най-добрите високопланински зърна Арабика от ферми със сертификат за биологично производство и Fairtrade. Справедливите цени са благоприятни както за доходите на фермерите, така и за местните социални и икономически условия на живот - победа за всички в региона.Gra..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22002
В резултат на светлото печене, това естествено меко кафе запазва своя елегантен и игрив ароматен спектър. Вкусът на леко изпеченото дълго кафе Lungo Mild Roast напомня на мед и плодове с фини цитрусови нотки. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22041
Еспресо наслада от неговата шоколадовата страна - благородна Арабика с нежни нотки на карамел, които се съчетават перфектно с аромата на тъмен шоколад. Espresso Chocolat е кремообразно, фино еспресо с неустоимо усещане за истински шоколад, който се топи на езика.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmay..
6,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22022
Опитайте всички десет очарователни сорта Dallmayr Capsa с отличителен характер за шест еспресо и четири лунго напитки и открийте своите предпочитани вкусове. Елегантната кутия за дегустация съдържа 30 защитени капсули с отличен вкус и аромат за кафе машини Nespresso. Капсулите са произведени в Герма..
28,80 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22017
Изпичането на кафето е класическо, тъмно и бавно. По този начин се освобождават приятни препечени аромати и плътен каймак с лешников цвят. Кафе Espresso Intenso е смес от Арабика и Робуста, която дарява небцето със силни усещания за едно незабравимо кафе изживяване.Опаковката съдържа 1 кг кафе ..
29,60 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22102
Dallmayr Crema d'Oro Mexico е акцент за ценителите на кафето, които търсят изключително вкусно изживяване - толкова разнообразно, колкото и самото Мексико. Това чисто, оригинално кафе 100% Арабика притежава мек и балансиран на вкус с фин цитрусов аромат и нотки на мед и шоколад.Кафето идва от план..
39,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 46 резултата (4 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност