Меню
Your Cart

Dallmayr

Марка: Dallmayr Модел: 22005
Espresso Barista е изразително еспресо с плътен, лешниковокафяв каймак и фина какаова нотка.Тайната му се крие в търпението - зърната се пекат по-дълго от всеки друг вид. Напитката има изключително гладък аромат, мек вкус и почти няма киселинност. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa з..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220110
Gran Verde Espresso Bio е изискано кафе от високопланинските райони на Перу, което съдържа най-добрите зърна Арабика от биологично и сертифицирано от Fairtrade отглеждане. Справедливите цени не само увеличават доходите на фермерите, но и подобряват местните социални и икономически условия на живот -..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22009
Lungo Belluno предлага кадифено мека и балансирана Арабика. Оживената игра на аромати включва ванилия, леки флорални и орехови вкусови нюанси, галещи небцето и предлагащи специално удоволствие. Изключително нежно, ясно и гладко дълго кафе.  Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за ..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220112
Органичните и сертифицирани от Fairtrade зърна Aрабика за изключителното Gran Verde Lungo Intenso Bio идват от планинските райони на Перу. Справедливите цени подобряват не само доходите на фермерите, но и местните социални и икономически условия на живот - благоденствие за всички в региона.Тъмн..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22007
Ристрето, предлагащо пълноценно и интензивно кафе изживяване. Всяка чаша Espresso Ristretto разкрива вселена от вкусове и аромати като касис и карамфил.  А щипката Робуста добавя нотки на карамел и тъмен шоколад. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22028
Prodomo е класика от Dallmayr - едно силно ароматно, пълноценно кафе. Несъмнено отговорен за отличния вкус е подборът на най-фините зърна високопланинска Арабика, главно от Етиопия - родината на кафето.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22044
Една кадифено мека и балансирана Арабика. Игра на аромати, които включват ванилия и леко флорални вкусови нюанси, дразнещи небцето и предлагащи специален вид удоволствие. Lungo Belluno е гладко, ясно и нежно кафе.Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
24,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22042
Фино балансирана смес от Aрабика с малко докосване на Робуста. Тя излъчва аромат на шоколад с нежни нотки на малц на небцето и смесени тонове на кедър и лимон на финала. Lungo Azzurro е едно вкусно преживяване.Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa за система Nespresso...
24,90 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 220111
Това изискано кафе от Перу съдържа най-добрите високопланински зърна Арабика от ферми със сертификат за биологично производство и Fairtrade. Справедливите цени са благоприятни както за доходите на фермерите, така и за местните социални и икономически условия на живот - победа за всички в региона.Gra..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22040
Меката, добре балансирана комбинация от кафе хармонизира чудесно с деликатния ванилов аромат, който се разгръща в чашата и създава многопластова ароматна игра.Espresso Vanilla е кафе, изпълнено с топъл дъх на ванилия, който ни връща към детството.Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Capsa за систе..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22001
Декофеинизирано кафе с изискан и изтънчен Aрабика вкус и най-подходяща за еспресо степен на изпичане. Espresso Decaffeinato завладява с изразен и хармоничен вкус и ароматни нотки на печен лешник, черен пипер и кедрови ядки. Вкусова експлозия, на която не ѝ липсва нищо, освен кофеинът.Опако..
7,19 лв.
Марка: Dallmayr Модел: 22010
Lungo Azzurro е фино балансирана смес от кафе Aрабика с малко докосване на Робуста.В началото се усеща аромат на шоколад и деликатна малцова нотка, а на финала се разгръщат нюанси на кедър и лимон.Прекрасно вкусово изживяване, което завлядява сетивата. Опаковката съдържа 10 капсули Dallmayr Ca..
7,19 лв.
Показани са от 1 до 12 от 57 резултата (5 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност