Меню
Your Cart

NESCAFÉ Dolce Gusto

NESCAFÉ Dolce Gusto
Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza - 30 капсули
-23 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1275
Открийте ристретото със съвършен каймак Ristretto Ardenza - най-силното кафе в колекцията на Nescafé Dolce Gusto.Всяка глътка разкрива ароматните нотки на сушени червени плодове, хвойна и на продължителния пикантен послевкус.Кафените зърна Арабика и Робуста произхождат от Етиопия, Колумбия и Виетнам..
16,99 лв. 21,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Buondi - 30 капсули Nescafé Dolce Gusto Buondi - 30 капсули
-23 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1274
Късо кафе с плътно тяло, постигнато чрез майсторско съчетаване на зърна Арабика и Робуста с произход от Камерун, Уганда, Колумбия, Бразилия и Виетнам.Насладете се на долавящите се нотки на лешник и черен шоколад, които Espresso Buondi разкрива.Buondi е подходящо за кафе с дължина 40 мл.Опаковката съ..
16,99 лв. 21,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Lungo - 30 капсули Nescafé Dolce Gusto Lungo - 30 капсули
-23 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 12750
Опитайте уникалното дълго кафе Lungo от премиум Арабика.Дълга чаша плътно еспресо с балансиран вкус, в който ще откриете препечени нотки.Lungo е подходящо за кафе с дължина 120 мл.Опаковката съдържа 30 капсули Nescafé Dolce Gusto...
16,99 лв. 21,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1201
Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso е късо еспресо с наситен, леко пикантен горчив вкус, цветен аромат и кадифен плътен каймак.В това кафе умело е балансирана интензивността на Робуста със свежи летни нотки на червени плодове, дадени от Арабика.Насладете се на оживения и плътен еспресо с пикантни н..
11,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista - 30 капсули
-23 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1276
Открийте Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista - късо кафе с плътно тяло, гъст каймак и долавящи се нотки на какао, амарето, щипка черен касис и боровинка.Ристретото има съвършен каймак, а кафените зърна Арабика и Робуста идват от Етиопия, Виетнам и Бразилия. Ristretto Barista е подходящо за кафе с ..
16,99 лв. 21,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1210
Нй-интензивното ни еспресо до момента ще ви събуди и ободри мигновено. Насладете се на къса глътка от рая с наситен аромат, плътност и кадифен каймак. Ristretto Ardenza е подходящо за кафе с дължина 35 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1255
Събудете детето в себе си с любимата от детството чаша мляко с какао. Ако искате лесно и бързо да приготвите вкусно какао, капсули Nesquik са създадени за вас.Просто поставете капсулата в машината, натиснете бутона и само след минута ароматното какао е готово - не прекалено сладко, с плътен вкус и б..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1209
Късо кафе с млечни нотки, интензивен кафе вкус меко млечно тяло - това е Cortado Espresso Macchiato.Насладете се на подбрани зърна Робуста, които в хармония с млякото разкриват богата палитра от вкусове.Cortado Espresso Macchiato е подходящо за кафе с дължина 80 мл.Опаковката съдържа 16 капсули..
11,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato - 30 капсули Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato - 30 капсули
-23 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1273
Cortado Espresso Macchiato е млечна кафе напитка, съчетаваща кафе с нежен млечен вкус в една капсула.Потопете се в ароматите на кафе Робуста с нотки на печени бадеми и пекан, както и на кремообразния му каймак с орехов цвят.Cortado Espresso Macchiato е подходящо за кафе с дължина 80 мл.Опаковката съ..
16,99 лв. 21,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1205
Cappuccino ви предлага чаша изкусително капучино.Отдайте се на силата на еспресото в съчетание с мекотата на млякото и приятно сладка млечна пяна.Cappuccino е подходящо за напитка с дължина 240 мл.Опаковката съдържа 16 капсули за 8 напитки Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1270
Вдъхновен от баристите в стилни кафетерии в Австралия, Flat White грабва любителите на млечни кафе напитки благодарение на кремообразната кадифена млечна текстура, внимателно съчетана с кафе, създавайки изтънчена напитка с каймак с цвят на ядки.Nescafé Dolce Gusto съчетава средно към силно изпечени ..
13,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1211
Опитайте чаша еспресо Buondi, познато от най-добрите кафетерии.Балансиран вкус с леко пикантна нотка и приятен послевкус.Buondi е подходящо за кафе с дължина 40 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1269
Начин на приготвяне: включете кафемашината в електрическата верига, натиснете бутона за включване, изчакайте бутона да светне в зелено и поставете капсулата в кафемашината. За ръчна кафемашина: преместете лоста надясно (обозначение в червен цвят за топла напитка) и изчакайте дължината на напиткат..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1291
Открийте Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato - късо кафе без кофеин (отстранен с чиста вода), със запазени наситени аромати, плътно тяло и кадифен каймак.Тази комбинация от кафе зърна Арабика и Робуста, отглеждани в Колумбия и Виетнам, е внимателно подбрана заради уникалните им ар..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1208
Chococino е разкошен горещ шоколад с плътен вкус от избрани какаови зърна.Тайната на изкусителния горещ шоколад се крие в комбинацията на истински какаови зърна и мекотата на млякото.Chococino е подходящо за напитка с дължина 220 мл.Опаковката съдържа 16 капсули за 8 напитки Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1290
Cortado Espresso Macchiato Decaffeinato е млечна кафе напитка, съчетаваща безкофеиново кафе с нежен млечен вкус в една капсула.Насладете се на ароматните нотки и креообразния каймак с орехов цвят на тази млечна кафе напитка, създадена от внимателно подбрани зърна Робуста в комбинация с мляко.Co..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 4356
Усети същността на италианската кафе любов и се отдай на вечната традиция, определяща Рим. NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Roma пресъздава богатото наследство и вкусовете нa този древен град. Експертите са съчетали в него четири бленда кафе от различни кътчета на света. Те разкриват богати вкусове, съч..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1260
Essenza Di Moka е възхитително дълго кафе с плътно тяло, вдъхновено от традиционното силно италианско кафе. Насладете се на долавящите се в напитката аромати на тъмно изпечено кафе и на плътния му златист каймак.Essenza Di Moka е подходящо за кафе с дължина 75 мл.Опаковката съдържа 16 капсули N..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1212
Плътно и наситено дълго кафе с интензивен вкус с нотки на пипер и какао и богат каймак. Тялото е плътно, ароматът е наситен, а вкусът събужда сетивата.Блендът е съчетание между различни Арабики и Робусти, за да се достигне до най-предпочитания вкус. Подарете си страхотен вкус и запомнящ се послевкус..
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1214
Espresso е късо кафе еспресо от 100% премиум Арабика.Неговите балансиран, плодов, мек вкус, еликатно тяло и плътен каймак ще впечатлят вашите сетива.Espresso е подходящо за кафе с дължина 50 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 4355
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Milano е кафе вдъхновено от оживените италиански улици,  където се носи аромат и усещане за истинска кафе страст. Ще се влюбите в неговото деликатно и плътно еспресо с нотки на червени плодове и тъмен шоколад, перфектно съчетани и вдъхновени от финия и елегантен вку..
11,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso - 30 капсули
-23 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1277
Опитайте Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso - силно късо кафе от средно изпечени кафени зърна, с плодови и леко пикантни нотки, нежно тяло и кадифен каймак.Небцето ви ще долови нотки на зимни ябълки и червени горски плодове, контрастиращи с финия пикантен привкус на розов пипер. Espresso Inte..
16,99 лв. 21,99 лв.
STARBUCKS Single Origin Coffee Colombia - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto STARBUCKS Single Origin Coffee Colombia - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64006
Винаги сме обичали кафе от Колумбия. И никога не бихме си спомняли по-добре за тази любов, отколкото когато пътуваме към плантациите за кафе. Шофиране по криещи опасности черни пътища с отвесна планинска стена от едната страна и нищо друго освен хиляди метри въздух – от другата. За нас всеки път тов..
9,99 лв. 11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1257
Café au Lait е напитка с хармоничен баланс между силно кафе и нежен млечен вкус, съчетани в една капсула.Насладете се на голяма чаша млечна кафе напитка за още по-дълго удоволствие.Café Au Lait е подходящо за кафе с дължина 180 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolce Gusto...
13,99 лв.
STARBUCKS Caffè Latte - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64008
Вдъхновено от емблематичното STARBUCKS Caffè Latte, насладете се на това деликатно и кремообразно кафе, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина. СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ С кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на професионално приготвена кафе напитка..
9,99 лв. 11,99 лв.
STARBUCKS Caramel Macchiato - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64003
Вдъхновено от STARBUCKS Caramel Macchiato, което обожавате и на чийто пухкав млечен и карамелен вкус блажено се отдавате. Вече може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на профес..
9,99 лв. 11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1207
Опитайте едно ристрето от висока класа с изискан послевкус.Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista притежава кадифен аромат, изключителна балансираност между интензивен и мек богат вкус с шоколадови нюанси.Ristretto Barista е подходящо за кафе с дължина 35 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolc..
11,99 лв.
STARBUCKS Latte Macchiato - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64004
Вдъхновено от STARBUCKS Latte Macchiato, което обожавате - кадифено, богато на аромати и с любимия познат вкус, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на професионално п..
9,99 лв. 11,99 лв.
STARBUCKS Еspresso Roast - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64001
Всяко еспресо, което Ви предлагаме, води началото си от това. Приключението ни започна през 1975 г. с търсенето на перфектно съчетание между кафе зърна и начин на изпичане и завърши след месеци на интензивно експериментиране с кафето, което държите в ръка. Рецепта за наслада с карамелени нотки –..
9,99 лв. 11,99 лв.
STARBUCKS Vanilla Macchiato - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1687
Starbucks Vanilla Macchiato капсули е комбинация от пухкава млечна пяна с аромат на ванилия от Мадагаскар.Вдъхновено от STARBUCKS Latte Macchiato,насладете се на  ― кадифено, богато на аромати и с любимия познат вкус кафе,което ще направи деня ви прекрасен!СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина..
9,99 лв. 11,99 лв.
STARBUCKS Cappuccino - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64007
Вдъхновено от STARBUCKS Cappuccino, което обожавате - балансирано, нежно и с любимия познат вкус, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на професионално приготвена кафе..
9,99 лв. 11,99 лв.
STARBUCKS House Blend - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto STARBUCKS House Blend - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64002
Комбинация от отлично подбрани кафе зърна от Латинска Америка, изпечени до блестящ, тъмнокестеняв цвят. Наситени с аромат и балансирани нотки на ядки и какао, както и съвсем лека нотка сладост, придадена благодарение на изпичането. Това кафе е нашето начало, първата комбинация кафе зърна, която ..
9,99 лв. 11,99 лв.
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1204
Lungo предлага дълго кафе от 100% Арабика.Насладете се на дълга чаша плътно еспресо с богат аромат, мек вкус и кадифен каймак.Lungo е подходящо за кафе с дължина 120 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
STARBUCKS Veranda Blend - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 %
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64005
Голяма част от плантациите за кафе в Латинска Америка се управляват от семейства, чиито домове се намират там, където расте кафето им. От десетки години с тези фермери пием кафе, седнали на техните веранди с изглед към пищната красота на кафените дървета, които се простират в далечината. Обикновено ..
9,99 лв. 11,99 лв.
STARBUCKS Blonde Espresso Roast - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto STARBUCKS Blonde Espresso Roast - 12 капсули, съвместими с Dolce Gusto
-17 % не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 64000
Години на концентрация и експертиза ни доведоха до Скалата на изпичане на кафето на STARBUCKS. Всяко кафе изисква уникална комбинация между време и температура на изпичане за достигане на неговия максимум от аромат, киселинност, консистенция и вкус. Със своята лека консистенция и мек вкус, св..
9,99 лв. 11,99 лв.
Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista - Economy pack- 3х16 бр. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista - Economy pack- 3х16 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1748
Опитайте едно ристрето от висока класа с изискан послевкус. Сега в икономична опаковка.Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista притежава кадифен аромат, изключителна балансираност между интензивен и мек богат вкус с шоколадови нюанси.Ristretto Barista е подходящо за кафе с дължина 35 мл.Опаковкат..
34,90 лв.
Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza - Economy pack- 3x16 бр Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza - Economy pack- 3x16 бр
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1749
Най-интензивното ни еспресо до момента ще ви събуди и ободри мигновено.  Сега в икономичен пакет. Насладете се на къса глътка от рая с наситен аромат, плътност и кадифен каймак. Ristretto Ardenza е подходящо за кафе с дължина 35 мл.Опаковката съдържа 16 капсули Nescafé Dolce Gust..
34,97 лв.
Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso - Economy pack- 3х16 бр. Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso - Economy pack- 3х16 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1747
Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso е късо еспресо с наситен, леко пикантен горчив вкус, цветен аромат и кадифен плътен каймак. Сега икономичен пакет.В това кафе умело е балансирана интензивността на Робуста със свежи летни нотки на червени плодове, дадени от Арабика.Насладете се на оживения и..
34,90 лв.
Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato - Economy pack- 3x16 бр. Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato - Economy pack- 3x16 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1750
Късо кафе с млечни нотки, интензивен кафе вкус меко млечно тяло - това е Cortado Espresso Macchiato.  Сега в икономичен пакет.Насладете се на подбрани зърна Робуста, които в хармония с млякото разкриват богата палитра от вкусове.Cortado Espresso Macchiato е подходящо за кафе с дължина..
34,97 лв.
Nescafé Dolce Gusto Cold Brew - 12 капсули
не е налично
Марка: NESCAFÉ Dolce Gusto Модел: 1292
Открийте Nescafé Dolce Gusto Cold Brew - освежаваща студена кафе напитка с мека горчивина, изтънчен земен аромат и фино долавящи се карамелени нотки.Cold Brew е подходящо за кафе с дължина 300 мл.Опаковката съдържа 12 капсули Nescafé Dolce Gusto...
11,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 40 резултата (1 страници)