Меню
Your Cart

Hausbrand

Hausbrand
Hausbrandt Gourmet - 250 г мляно кафе
Ново -10 %
Марка: Hausbrandt Модел: 1438
Hausbrandt Gourmet съдържа грижливо подбрани зърна Арабика с пикантни и цитрусови нотки. Първокласната и изтънчена смес се характеризира с мека сладост и изискана киселинност. Кафето е селектирано и обработено с грижа по традиционната система на Hausbrandt за бавно изпичане на зърната. Неповтор..
17,92 лв. 19,90 лв.
Hausbrandt Decaffeinato - 250 г мляно кафе
Ново -10 %
Марка: Hausbrandt Модел: 1443
Hausbrandt Decaffeinato е деликатна и изключително балансирана смес от млени кафе зърна, отличаваща се с добре балансиран аромат, нотки на сушени плодове и леки нюанси на шоколад и сладост в аромата си. Кафето е селектирано и обработено с грижа по традиционната система на Hausbrandt за бавно из..
17,02 лв. 18,90 лв.
Hausbrandt Espresso - 250 г мляно кафе
Ново -10 %
Марка: Hausbrandt Модел: 1439
Hausbrandt Espresso е смес от подбрани зърна Арабика със средно тяло, характеризираща се със сладък и обгръщащ вкус с флорални нотки. Кафето е селектирано и обработено с грижа по традиционната система на Hausbrandt за бавно изпичане на зърната. Неповторимите изживявания на сетивата са плод на з..
17,02 лв. 18,90 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност