Назад

Ristretto Ardenza – Nescafè Dolce Gusto – 16 броя

9.99 лв.

Бързата поръчка не е експресна доставка!
Попълнете име, фамилия и телефон, и наш служител ще се свърже с вас.

Тъмно и силно кафе с благоухайни аромати на лешник и сладък корен, Ristretto Ardenza придава ново измерение на класическото еспресо. Малко по-късо от стандартно еспресо, ристретото се прави чрез преминаване на по-малко вода през кафето. Това означава, че получавате късо и интензивно кафе, което има фин опушен аромат, плътно тяло с дървесен характер и разкошен пиперлив послевкус.  Струва си да опитате тази дяволски гореща чаша кафе с божествен вкус.

Код: 1210

Описание

Ристретото е доказателство на известната сентенция, че хубавите неща идват в малки опаковки. Също известно и като ‘corto’ – италианската дума за „къс“, Ristretto Ardenza е гарнирано от копринен слой каймак, благодарение на 15-баровото налягане на помпата в нашите стилни машини. С апетитен цвят на карамел, пухкавата пяна придава богат и завършен вид на вашата напитка. Интензивно удоволствие за небцето – от първата до последната глътка!

Допълнителна информация

Вид кафе

Капсулна система

Марка кафе

Вода за приготвяне

35 мл

Начин на доставка
Всички поръчки от Еspressimo.bg се доставят в цялата страна от куриерски фирми „SPEEDY“ и "ЕКОНТ ЕКСПРЕС".
Цени
За всички поръчки по „SPEEDY“ има единна цена на доставка за цяла България:
  • за 1 работен ден 6.50 лева;
  • за 2 работни дни 5.00 лева;
  • до края на работния ден за гр. София 9.00 лева;
  • за фиксиран час на доставката се доплаща 3.00 лева.
Поръчки, изпращани с куриерска фирма Еконт са за сметка на получателя, според техния тарифен план. Стойността на доставката е видима при приключване на поръчката и не се включва в документа за продажба, издаван от Espressimo.bg - при доставки, направени с друга куриерска фирма, различна от "SPEEDY" и "ЕКОНТ", по желание на клиeнта, доставката се заплаща изцяло от страна на клиента. Цената за доставка ще е според тарифния план на избраната куриерска фирма и няма да бъде включена в документ, издаден от Espressimo.bg. Плащането на тези поръчки се извършва по банков път, авансово.
Връщане
Може да ни върнете поръчката в рамките на 14 работни дни от закупуването. Изискването е стоките да бъдат с оригинална опаковка и ненарушена цялост. Ние ще ви възстановим в пълен размер заплатената сума. Обратната пратка се изпраща към нас за ваша сметка. Възстановяването на сумата е в рамките на 30 дни от датата, на която сте упражнили своето право на отказ от закупените стоки.
Може да платите чрез:
  • наложен платеж при получаване на пратката – получавате касов бон и стокова разписка/фактура за стойността на вашата поръчка при доставка;
  • предварително плащане по банков път – след поръчка ще ви изпратим проформа фактура, за да извършите плащането.