Назад

Ristretto Ardenza – Nescafè Dolce Gusto – 16 броя

9.99 лв.

Бързата поръчка не е експресна доставка!
Попълнете име, фамилия и телефон, и наш служител ще се свърже с вас.

Тъмно и силно кафе с благоухайни аромати на лешник и сладък корен, Ristretto Ardenza придава ново измерение на класическото еспресо. Малко по-късо от стандартно еспресо, ристретото се прави чрез преминаване на по-малко вода през кафето. Това означава, че получавате късо и интензивно кафе, което има фин опушен аромат, плътно тяло с дървесен характер и разкошен пиперлив послевкус.  Струва си да опитате тази дяволски гореща чаша кафе с божествен вкус.

Код: 1210

Описание

Ристретото е доказателство на известната сентенция, че хубавите неща идват в малки опаковки. Също известно и като ‘corto’ – италианската дума за „къс“, Ristretto Ardenza е гарнирано от копринен слой каймак, благодарение на 15-баровото налягане на помпата в нашите стилни машини. С апетитен цвят на карамел, пухкавата пяна придава богат и завършен вид на вашата напитка. Интензивно удоволствие за небцето – от първата до последната глътка!

Допълнителна информация

Вид кафе

Кафе на капсули

Капсулна система

Dolce Gusto

Марка кафе

Вода за приготвяне

35 мл

Начин на доставка
Всички поръчки от Еspressimo.bg се доставят в цялата страна от куриерски фирми „SPEEDY“ и "ЕКОНТ ЕКСПРЕС".
Цени
За всички поръчки по „SPEEDY“ има единна цена на доставка за цяла България:
  • за 1 работен ден 6.50 лева;
  • за 2 работни дни 5.00 лева;
  • до края на работния ден за гр. София 9.00 лева;
  • за фиксиран час на доставката се доплаща 3.00 лева.
Поръчки, изпращани с куриерска фирма Еконт са за сметка на получателя, според техния тарифен план. Стойността на доставката е видима при приключване на поръчката и не се включва в документа за продажба, издаван от Espressimo.bg - при доставки, направени с друга куриерска фирма, различна от "SPEEDY" и "ЕКОНТ", по желание на клиeнта, доставката се заплаща изцяло от страна на клиента. Цената за доставка ще е според тарифния план на избраната куриерска фирма и няма да бъде включена в документ, издаден от Espressimo.bg. Плащането на тези поръчки се извършва по банков път, авансово.
Връщане
Може да ни върнете поръчката в рамките на 14 работни дни от закупуването. Изискването е стоките да бъдат с оригинална опаковка и ненарушена цялост. Ние ще ви възстановим в пълен размер заплатената сума. Обратната пратка се изпраща към нас за ваша сметка. Възстановяването на сумата е в рамките на 30 дни от датата, на която сте упражнили своето право на отказ от закупените стоки.
Може да платите чрез:
  • наложен платеж при получаване на пратката – получавате касов бон и стокова разписка/фактура за стойността на вашата поръчка при доставка;
  • предварително плащане по банков път – след поръчка ще ви изпратим проформа фактура, за да извършите плащането.