Назад

Wacaco – NANOVESSEL

Оценка от клиенти:

63.99 лв.

Бързата поръчка не е експресна доставка!
Попълнете име, фамилия и телефон, и наш служител ще се свърже с вас.

Nanovessel е оразмерен, за да побере повечето държачи за автомобилни чаши. Най-важното е, че Nanovessel е 100% съвместим с Nanopresso.

Описание

Nanovessel е бутилка с вакуумна изолация 3 в 1 – Tumbler, Tea Infuser и Water Cank и е изработена от неръждаема стомана. Поддържа напитката ви гореща или студена достатъчно дълго, за да запази всички вкусове и свежест. Снабдена с филтърна мрежа и можете да приготвите чая си директно в него. Отстраняващият се капак и филтърният елемент са лесни за сваляне и почистване.

Nanovessel е оразмерен, за да побере повечето държачи за автомобилни чаши. Най-важното е, че Nanovessel е 100% съвместим с Nanopresso. Не губете време да наливате гореща вода от вакуумна колба в резервоар за вода на Нанопресо. Nanovessel може да се монтира директно върху Nanopresso и да се използва като голям изолиран резервоар за вода. Nanovessel е перфектната добавка към вашето Nanopresso.

ЗАБЕЛЕЖКА: Когато е монтиран на Nanopresso, Nanovessel не може да осигури изотермичната си функция. Топлата вода трябва да се съхранява в Nanovessel, като капакът й е закрепен, за да поддържа най-добрите горещи характеристики. Nanovessel не трябва да се включва на Nanopresso повече от необходимото време, необходимо за извличане на чаша кафе (максимум 1-2 минути).

Допълнителна информация

Вид аксесоари

Кани и бутилки за вода

Марка аксесоари

Отзиви и ревюта

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Wacaco – NANOVESSEL“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Начин на доставка
Всички поръчки от Еspressimo.bg се доставят в цялата страна от куриерски фирми „SPEEDY“ и "ЕКОНТ ЕКСПРЕС".
Цени
За всички поръчки по „SPEEDY“ има единна цена на доставка за цяла България:
  • за 1 работен ден 6.50 лева;
  • за 2 работни дни 5.00 лева;
  • до края на работния ден за гр. София 9.00 лева;
  • за фиксиран час на доставката се доплаща 3.00 лева.
Поръчки, изпращани с куриерска фирма Еконт са за сметка на получателя, според техния тарифен план. Стойността на доставката е видима при приключване на поръчката и не се включва в документа за продажба, издаван от Espressimo.bg - при доставки, направени с друга куриерска фирма, различна от "SPEEDY" и "ЕКОНТ", по желание на клиeнта, доставката се заплаща изцяло от страна на клиента. Цената за доставка ще е според тарифния план на избраната куриерска фирма и няма да бъде включена в документ, издаден от Espressimo.bg. Плащането на тези поръчки се извършва по банков път, авансово.
Връщане
Може да ни върнете поръчката в рамките на 14 работни дни от закупуването. Изискването е стоките да бъдат с оригинална опаковка и ненарушена цялост. Ние ще ви възстановим в пълен размер заплатената сума. Обратната пратка се изпраща към нас за ваша сметка. Възстановяването на сумата е в рамките на 30 дни от датата, на която сте упражнили своето право на отказ от закупените стоки.
Може да платите чрез:
  • наложен платеж при получаване на пратката – получавате касов бон и стокова разписка/фактура за стойността на вашата поръчка при доставка;
  • предварително плащане по банков път – след поръчка ще ви изпратим проформа фактура, за да извършите плащането.