Меню
Your Cart

Kimbo

Kimbo
Марка: Kimbo Модел: 4738
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Superior Blend е превъзходна смес с пълно тяло и ароматни нотки на карамел и свежи цветя.Блендът от кафе на зърна Арабика и Робуста притежава аромат с приятна сладост и мек и съблазнителен вкус с леки горчиви нотки.Опако..
58,00 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4740
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo BIO Organic е кафе с характер - меко, богато и ароматно.Леко изпечените био зърна Арабика и Робуста са биологично отглеждани и притежават сертификат за справедлива търговия.Зърната Арабика от Никарагуа и Перу в комбинаци..
58,00 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4739
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Espresso Extra Cream е едно от най-добрите кафета за еспресо в Южна Италия. Тази прекрасна смес предлага кафе с прекрасен, леко сладък вкус и деликатен аромат. Перфектно балансираното тяло разкрива пълната гама от вкусови нот..
42,00 лв.
Kimbo Espresso Napoletano – 1 кг кафе на зърна
Ново
Марка: Kimbo Модел: 4736
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияСъс своя отличителен мек вкус и богата кремообразност Kimbo Espresso Napoletano е прекрасна селекция от кафе на зърна, която ви доставя същото преживяване като пиенето на италианско кафе в Неапол. И няма как да е иначе, т..
42,00 лв.
Kimbo Aroma Intenso – 1 кг кафе на зърна
Ново
Марка: Kimbo Модел: 4735
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Aroma Intenso се отличава със смел, но същевременно мек характер, богат аромат и пълен вкус. Този бленд от печено кафе на зърна ще ви зареди с точното количество енергия, за да посрещнете предизвикателствата на новия ден.Опак..
34,90 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4737
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Unique е уникална смес от 100% Арабика от най-добрите кафе райони в Централна и Южна Америка.Тази балансирана комбинация предлага хармонична напитка с плътен, плодов и пикантен вкус с лека сладост и мека киселинност.Опаковкат..
48,00 лв.
Kimbo Aroma Gold 100% Arabica – 1 кг кафе на зърна
Ново
Марка: Kimbo Модел: 4734
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Aroma Gold 100% Arabica е изключителна смес от първокласно кафе на зърна 100% Арабика, произведено в Централна и Южна Америка. Това кафе пленява сетивата със своята отличителна индивидуалност, деликатен вкус и богат аромат.Оп..
42,00 лв.
Kimbo Vending Amabile – 1 кг кафе на зърна
не е налично
Марка: Kimbo Модел: 4711
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Amabile е смес за вендинг автомати от най-добрите зърна Арабика и Робуста с интензивен препечен аромат и дълготраен послевкус. Блендът се състои от кафе от Централна Америка и Африка, впечатляващо с плътна пяна и баланси..
35,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност