Меню
Your Cart

Lavazza ¡TIERRA! Brasile Espresso Balanced - кафе на зърна 1 кг

Lavazza ¡TIERRA! Brasile Espresso Balanced - кафе на зърна 1 кг
Lavazza ¡TIERRA! Brasile Espresso Balanced - кафе на зърна 1 кг
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Lavazza
  • Модел: 071123
  • Тегло: 1.00kg
  • SKU: 071123
47,90 лв.

Сладко и кадифено кафе с нотки на карамел и лешник

Lavazza ¡TIERRA! Brasile Espresso Balanced е превъзходна комбинация, получена от обединяването на две специално подбрани кафета.

Тази мека, натурална Арабика с леко тяло идва от плантациите на Ламбари и Церея Пасита. Бере се, когато е леко презряла, така че вкусът се обогатява с аромати на мед, пресни бисквити и млечен шоколад. Комбинацията от тези два сорта създава кадифено, сладко еспресо, с интензивно тяло и нотки на карамел и лешник. Техниката на печене е много стара и се осъществява в „барабан“.

Четири добри причини да изберете ¡TIERRA!

Трайност

Lavazza ¡TIERRA! е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчивост в партньорство с Rainforest Alliance - неправителствена организация, насърчаваща правата и благосъстоянието на земеделските общности чрез сертифициране на ферми, които отговарят на строги социални и екологични стандарти.

Качество

Изборът за Lavazza ¡TIERRA! означава, че можете да си гарантирате продукт с най-високо качество благодарение на произхода на сместа, подготовката, внимателното търсене на най-добрите кафени зърна и перфектно балансираното печене на зърната отвън навътре.

Разнообразие

Блендовете Lavazza ¡TIERRA! се предлагат за еспресо и филтър кафе, така че всички вкусове могат да бъдат задоволени по всяко време на деня, в различни размери, за истински ценители на кафето.

Мултиетничност

Проектът Lavazza ¡TIERRA! си сътрудничи с няколко малки производствени общности в Етиопия, Виетнам, Бразилия, Индия, Перу, Хондурас и Колумбия.

Опаковката съдържа 1 кг кафе на зърна Lavazza.

Default
ВидКафе на зърна
Съдържание1 кг
ПроизходБразилия
ВкусСушени плодове, карамел
ИзпичанеДеликатно
Марка кафеLavazza
Сорт100% Арабика
СертификатиRainforest Alliance

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност