Меню
Your Cart

Lavazza ¡TIERRA! Selection Espresso Aromatic - кафе на зърна 1 кг

Lavazza ¡TIERRA! Selection Espresso Aromatic - кафе на зърна 1 кг
Lavazza ¡TIERRA! Selection Espresso Aromatic - кафе на зърна 1 кг
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Lavazza
  • Модел: 071121
  • Тегло: 1.00kg
  • SKU: 071121
44,90 лв.

Перфектен баланс между аромат и вкус

Lavazza ¡TIERRA! Selection Espresso Aromatic притежава интензивен аромат и плодов вкус с нотки на млечен шоколад. Кафето е сертифицирано от Rainforest Alliance.

Умелият подбор и комбинация от най-добрите суровини създава уникална смес, която съчетава сладки нотки с нежни аромати на свежи цветя и плодове с шоколадови нюанси.

Четири добри причини да изберете ¡TIERRA!

Трайност

Lavazza ¡TIERRA! е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчивост в партньорство с Rainforest Alliance - неправителствена организация, насърчаваща правата и благосъстоянието на земеделските общности чрез сертифициране на ферми, които отговарят на строги социални и екологични стандарти.

Качество

Изборът за Lavazza ¡TIERRA! означава, че можете да си гарантирате продукт с най-високо качество благодарение на произхода на сместа, подготовката, внимателното търсене на най-добрите кафени зърна и перфектно балансираното печене на зърната отвън навътре.

Разнообразие

Блендовете Lavazza ¡TIERRA! се предлагат за еспресо и филтър кафе, така че всички вкусове могат да бъдат задоволени по всяко време на деня, в различни размери, за истински ценители на кафето.

Мултиетничност

Проектът Lavazza ¡TIERRA! си сътрудничи с няколко малки производствени общности в Етиопия, Виетнам, Бразилия, Индия, Перу, Хондурас и Колумбия.

Опаковката съдържа 1 кг кафе на зърна Lavazza.

Default
ВидКафе на зърна
Съдържание1 кг
ВкусЦветя, сушени плодове
ИзпичанеДеликатно
Марка кафеLavazza
Сорт100% Арабика
СертификатиRainforest Alliance

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност