Espresso Veloce Royale – кафемашина за хиляди и кафе за милиони

Става дума не за обикновена кафемашина, а за Espresso Veloce Royale. Лимитираната серия еспресо машини е създадена за любителите на кафе и колекционерите на механично изкуство.

Вдъхновена от Формула 1, 28-килограмовата еспресо и капсулна машина е изградена от високотехнологични материали. Изработена от антикороден 6082 Т6, неръждаема стомана 316 титан и хирургическа неръждаема стомана клас 304, кафемашината е изключително устойчива на корозия.

Машината притежава и дозатор за алкохол, така че тези, които жадуват за кафе корето (еспресо с ликьор), могат да прибавят колкото грапа (италианска гроздова ракия) желаят.

Освен функционалността, еспресо машината е и празник за очите. Тя е съкровищница, изработена от 18-каратово бяло злато, диаманти, аметист от кралски лилав и термореактивни карбонови нишки.

Капакът и опорната плоча са направени от въглеродни влакна със златно покритие. Цилиндровите глави, моторният блок и всмукателните вентилатори са в светло злато, а чашките са в сатенено сребро, ярко злато, диаманти и кралски лилави аметисти.

Капакът на контейнера за алкохол е с брилянтно изрязан кралски аметист, ярко злато и диаманти, а бутонът за дозиране на грапата включва изрязан като кабошон кралски лилав аметист.

Ако не можете да си позволите тази красива машина, но искате да се наслаждавате на кафе за милиони, разгледайте нашите предложения за прясно изпечено гурме кафе на достъпни цени.