Карикатура – за да залепите усмивка на любимите си хора

Обикновено в нашия блог пишем основно за кафе, но този път коренно ще променим посоката. Решихме да ви представим една оригинална идея за подарък на вашите близки и приятели. Ако искате да направите интересна и запомняща се изненада, подаретете карикатура по снимка. Идеята и детайлите на този забавен персонализиран подарък определяте вие.Тошко получава карикатураГарантираме ви, че по-забавен, личен и уникален подарък трудно ще намерите. Емоциите при получаването да изненадата ще впечатлят всички на празника, а вашата креативност ще бъде оценена. Карикатурата е подходящ подарък за всякакви поводи – рожден ден, сватба, юбилей – празникът ще бъде запомнен с усмивка, а подаръкът ще краси дома на своя притежател.

Сватбата на Анастасия и Маркус

Откъде знаем всичко това ли? От личен опит, както ще се уверите от снимките. Нашият екип също е подарявал и получавал весели карикатури и изненадата винаги е страхотна. Затова с радост споделяме с вас този начин да зарадвате своите приятели, колеги и всички специални хора, на които държите. Сега вече знаете най-лесния начин да залепите усмивка на скъп човек.

На почивка с чаша кафеНай-хубавото е, че можете да подарявате карикатурата на различни хора и за различни поводи. Този подарък винаги е уникален и различен, направен за конкретен човек и съобразен с неговите занимания и интереси. Комбинирайте различни детайли, отдавайки се изцяло на въображението си. Колкото по-нестандартна е идеята ви, толкова по-забавен и интересен става подаръкът.

На кафе в градинатаЗабелязахте ли, че на всички карикатури хората държат чаша кафе? Можете да изненадате и ценител на кафето, който със сигурност ще оцени вашето чувство за хумор. Измислете сюжета и детайлите, комбинирайте ги в нестандартна ситуация и ще получите перфектния персонализиран подарък. А сега ви каним на чаша хубаво кафе с усмивка! 🙂

Шопинг и кафе в Starbucks

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *