Меню
Your Cart

Migibi

Migibi
БИО КУРАБИЙКИ С ФЪСТЪЦИ И ШОКОЛАД MIGIBI - 100 гр.
-25 % не е налично
Марка: Migibi Модел: 2528
Насладете се на вкусни веган курабийки с фъстъци и шоколад. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: оризов сироп*, фъстъчен тахан*20%,  безглутенови овесени ядки*, безглутеново о..
3,00 лв. 3,99 лв.
БИО КУРАБИЙКИ С ФЪСТЪЦИ MIGIBI - 100 гр.
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2527
Насладете се на вкусни веган курабийки с фъстъци. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: оризов сироп*, безглутенови овесени ядки*, фъстъчен тахан *20%,  безглутеново овесено бр..
2,99 лв.
БИО КУРАБИЙКИ С ЛЕШНИЦИ И ШОКОЛАД MIGIBI - 100 гр.
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2526
Насладете се на вкусни веган курабийки с лешници и шоколад. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: оризов сироп*, лешников тахан*20%,  безглутенови овесени ядки*, безглутеново о..
4,49 лв.
БИО Крекери с матча MIGIBI  - 100гр. без глутен
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2533
Насладете се на вкусни био крекери с мачта. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: овесено брашно*/без глутен/, брашно касава*, бадемово брашно*, маково семе*, кокосово масло*,сол*, ..
3,99 лв.
БИО Детски бисквити с бадеми,ядки и витамини MIGIBI  - 100гр без глутен
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2531
Насладете се на вкусни веган детски бисквити с бадеми, ядки и виатмини. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: безглутеново овесено брашно*, бадемово брашно* 20.6%, ябълково пюре* 17..
3,99 лв.
MIGIBI БИО Крекери с куркума и джинджифил 100гр. без глутен
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2532
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био крекери с куркума и джинджифил. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна це..
3,99 лв.
 БИО Тортила крекери с чиа и чили MIGIBI - 100гр. без глутен
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2534
Migibi са български продукти, със 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био тортила крекери с чиа и чили . Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  ..
3,99 лв.
 БИО Тортила крекери с ленено семе и протеин MIGIBI - 100гр. без глутен
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2535
Migibi са български продукти, със 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био тортила крекери с ленено семе и конопен протеин. Съставки: безглутеново овесено брашно*, брашно от касава*, ленено семе*(6,2%) , кокосово масло*, конопен протеин*(13 %), со..
3,49 лв.
 БИО курабийки със синя боровинка MIGIBI - 100 гр.
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2529
Насладете се на вкусни веган курабийки с коноп и синя боровинка. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: безглутенови овесени ядки*, оризов сироп*, безглутеново овесено брашно*, коноп..
4,49 лв.
 БИО КУРАБИЙКИ С ОРЕХ И ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА MIGIBI - 100 ГР
не е налично
Марка: Migibi Модел: 2530
Насладете се на вкусни веган курабийки с орех и червена боровинка. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: безглутенови овесени ядки*, оризов сироп*, безглутеново овесено брашно*, оре..
4,49 лв.
 БИО КУРАБИЙКИ С ЛЕШНИЦИ MIGIBI - 100 гр.
-15 % не е налично
Марка: Migibi Модел: 2525
Насладете се на вкусни веган курабийки с лешници. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  Съставки: оризов сироп*, безглутенови овесени ядки*, лешников тахан *20%,  безглутеново овесено бр..
3,80 лв. 4,49 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)