Меню
Your Cart

Bianchi

Bianchi
Марка: Bianchi Модел: 23031
Bianchi Gold (20% арабика, 80% робуста) Букет от екзотични сортове кафе – индийска робуста и колумбийска арабика, които допринасят за по-мекия и ароматен привкус на Бианчи Голд. Подходящо за: Автомати за кафе Еспресо машини за дома и офиса Вкусови характеристики: Препоръчите..
7,49 лв.
Марка: Bianchi Модел: 23033
Bianchi Black (70% арабика, 30% робуста) Кафе за ценители – изпечено по специална технология – от сортове африканска робуста и латиноамериканска арабика, изпечени в ниско кислородна среда и пакетирани така, че да гарантира невероятния вкус на Бианчи Блек кафе. Отличава се с плътен и наситен вк..
9,40 лв.
Марка: Bianchi Модел: 23032
Bianchi Collezione Nero Crema Aroma (40% арабика, 60% робуста) Кафе за Вашия изтънчен вкус. Изключителна селекция от висококачествени сортове арабика и робуста, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Росо. Подходящо за: Автомати за кафе Еспре..
7,50 лв.
Марка: Bianchi Модел: 23046
Bianchi Decaf (30% арабика, 70% робуста) Специално селектирана смес с ниско съдържание на кофеин от подбрани сортове кафе, съчетани така, че да придадат специфичния вкус и аромат на Бианчи Безкофеиново. Подходящо за: Автомати за кафе Еспресо машини за дома и офиса Вкусови характе..
7,90 лв.
Марка: Bianchi Модел: 23037
Bianchi Silver (100% робуста) Специално селектирана смес от подбрани сортове кафе – африканска и индийска робуста, съчетани така, че да придадат специфичния плътен вкус и аромат на Бианчи Силвър. Подходящо за: Вендинг машини Автомати за кафе Еспресо машини за дома и офиса Вкус..
5,90 лв.
Bianchi Adore Grand Espresso - 250 г мляно кафе
не е налично
Марка: Bianchi Модел: 23035
Adore Grand Espresso (80% арабика, 20% робуста) Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо. Подхо..
7,99 лв.
Bianchi Adore Espresso BAR - 250 г мляно кафе
не е налично
Марка: Bianchi Модел: 23034
Adore Grand Espresso (100% арабика) Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Еспресо БАР. Подходящо за: Автомати за кафе Еспресо машини з..
9,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)