Меню
Your Cart

Costa Coffee

Costa Coffee
Costa Coffee Decaf - безкофеионово мляно кафе - 200 гр Costa Coffee Decaf - безкофеионово мляно кафе - 200 гр
не е налично
Марка: Costa Coffee Модел: 3226
Мляно кафе COSTA CAFFEE  Decaf е бленд създаден от внимателно подбрани зърна Арабика и висококачествена Робуста. За отделянето на кофеина от това наситено,ароматно кафе е използван напълно естествен метод. Това позволява да се запазят изцяло вкусовите качества на зърната.Насладете се на лека пл..
10,99 лв.
Costa Coffee Dark Blend мляно кафе - 200 гр Costa Coffee Dark Blend мляно кафе - 200 гр
не е налично
Марка: Costa Coffee Модел: 3225
Мляно кафе  Costa Coffee Dark Blend  е бленд от Арабика и Робуста с ясно изразен вкус на натурален шоколад. Тъмното изпичане на това кафе му придава наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Идеалният бленд за перфектното еспресо и за любителите на интензивният вкус..
7,99 лв.
Costa Coffee Crema мляно кафе - 200 гр
не е налично
Марка: Costa Coffee Модел: 3224
Мляно кафе Costa Coffee Crema Roast е бленд  от Арабика от Латинска Америка и Робуста от Индия.Тъмното изпичане на това кафе му придава нотки на тъмен шоколад и портокалова кора, карамел и печени ядки. Идеалният бленд за ценителите на кафе. Интензитет 9Опаковката съдържа 200 гр. мляно кафе..
7,99 лв.
Costa Coffee Colombia -  мляно кафе - 200 гр Costa Coffee Colombia -  мляно кафе - 200 гр
не е налично
Марка: Costa Coffee Модел: 3221
Мляно кафе Costa Coffee Colombian Roast е бленд от Колумбийско кафе 100 % Арабика. Средното изпичане на това кафе му придава изразена нотка на карамелен аромат. Идеалният бленд за ценителите на кафе. Насладете се на кафе с наситен аромат и медено - портокалови нюанси.  Интензитет 7Опаковка..
10,99 лв.
Costa Coffee  Medium Blend - мляно кафе 200 гр Costa Coffee  Medium Blend - мляно кафе 200 гр
не е налично
Марка: Costa Coffee Модел: 3222
Мляно кафе Costa Coffee Medium Blend  е бленд от  Арабика и Робуста, който му придава вкус на бисквитки, когато се комбинира с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко, с изразен вкус на тъмен карамел и печени ядки. Идеален бленд за всекидневна консумация.Интен..
7,99 лв.
COSTA CAFFEE  Bright Blend - мляно кафе 200 гр COSTA CAFFEE  Bright Blend - мляно кафе 200 гр
не е налично
Марка: Costa Coffee Модел: 3223
Мляно кафе COSTA COFFEE Bright blend е бленд от 100 % Арабика, комбинация от най-добрите кафета от Южна Америка, внимателно подбрани заради техния уникален вкус. Средното изпичане на това кафе провокира сетивата с пристрастяваща сладост и лека киселинност. Насладете се на богат шоколадов аромат в ко..
10,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)