Меню
Your Cart

Molini

Капсули MOLINI Napoli - съвместими с Nespresso ,10 бр. Капсули MOLINI Napoli - съвместими с Nespresso ,10 бр.
Ново
Марка: Molini Модел: 3533
 MOLINI Napoli  е изкусно създаден аромат с чувствително интензивен вкус, но и с деликатни нотки на черен шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Добре структурираното тяло ни дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI. Капсулите MOLINI..
6,50 лв.
Капсули MOLINI Torino - съвместими с Nespresso 10 бр. Капсули MOLINI Torino - съвместими с Nespresso 10 бр.
Ново
Марка: Molini Модел: 3534
 MOLINI Torino е изкусно създаден аромат с чувствително интензивен вкус, но и с деликатни нотки на какао и горчив шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Добре структурираното тяло ни дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI. Капсулите MOLINI  ..
6,50 лв.
Капсули MOLINI Gusto NAPOLI - съвместими с Dolce Gusto ,16 бр. Капсули MOLINI Gusto NAPOLI - съвместими с Dolce Gusto ,16 бр.
Ново
Марка: Molini Модел: 3530
MOLINI Gusto NAPOLI е кафе с чувствително интензивен вкус и с деликатни нотки на плодове и шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Насладете се на добре структурираното тяло, което дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI.  Система: DOLCE GUSTOИнтен..
8,40 лв.
Капсули MOLINI Gusto MILANO - съвместими с Dolce Gusto ,16 бр. Капсули MOLINI Gusto MILANO - съвместими с Dolce Gusto ,16 бр.
Ново
Марка: Molini Модел: 3529
MOLINI Gusto MILANO е кафе с чувствително интензивен вкус и с деликатни нотки на ядки и шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Насладете се на добре структурираното тяло, което дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI.  Система: DOLCE GUSTOИнтензит..
8,40 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност