Меню
Your Cart

Nespresso

Nespresso
Марка: Nespresso Модел: 1515
Интензивно и кремообразноIspirazione Firenze Arpeggio е смес от латиноамерикански Арабики, в центъра на които е естествено малцово кафе от Коста Рика. Всички останали кафета в сместа също са Арабика и комбинираната им сила създава кафе, което е толкова привлекателно, колкото Флоренция по времето на ..
9,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1523
Силно и контрастиращоГлътка чист деликатес от легендарната италианска кафе традиция. Вдъхновени от посланика на всички италиански кафета, ристретото, Nespresso създава свой собствен перфектен вариант на кафето. Сместа Ispirazione Ristretto Italiano е кулминацията на всичко, което свързваме с ти..
9,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1520
Интензивно и сиропеноIspirazione Palermo Kazaar е дълго и тъмно изпечено кафе с високо съдържание на Робуста - характерно за град Палермо. Мултикултурният град в южната част на Италия свързва африканската и арабската кафе традиция и разпалва въображението.Като почит към историята на Палермо, Nespres..
10,60 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1522
Богато и уникалноCapriccio е богато еспресо, което изненадва с уникалния си букет от аромати. Сместа от южноамериканска Арабика е допълнена с нотка на фина Робуста, която й придава много сила. Високорастящата Арабика, известна със своята грациозна киселинност, се съчетава отлично с бразилска Ар..
9,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1544
За сладки и нежни рецепти с млякоФините зърна Арабика от Кения се съчетават отлично с мляко и млечна пяна, поради което те са част от сместа Chiaro. В бленда има и индонезийска Арабика от остров Суматра. Заедно те създават една сочна смес - идеалното сладко кафе за нежни млечни рецепти.За да може да..
11,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1563
Интензивно и пикантноMaster Origin India с мусонна Робуста получава своите интензивни, дървесно-пикантни аромати от кафето Робуста, изложено на мусон и смесено с индийска Арабика. Мусонното кафе е уникално за югозападното крайбрежие на Индия. В продължение на месеци мусонните ветрове изсушават зърна..
11,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15115
Ванилов вкусНасладете се на безупречния вкус на Vanilla Eclair. Вдъхновено от френските ванилови еклери, това деликатно кремообразно кафе притежава съблазнителна сладост. Нежен аромат на ванилия обгръща мекото кафе от латиноамериканска Арабика, създава кадифена консистенция и напомня на изтънчен сла..
11,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1517
Пълно и балансираноАроматът, който се носи от традиционните римски кафенета, разказва дългата история на контрастите: на популярни вкусове, родени от елегантността на италианската столица. Тази комплексност се разкрива чрез нежно изпичане, при което са балансирани интензивността, финесът и пълноценн..
9,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1558
Богато и дървесноMaster Origin Indonesia с мокро обелена Арабика е състезание срещу дъжда. Суматранските фермери премахват пулпата от кафените зърна поради влажния климат. Те отстраняват пергаментната кожа, когато кафето е меко и влажно, тъй като откритите зърна изсъхват по-бързо. Този метод е уника..
11,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1514
Леко и нежноЛеко изпечените, класически кафета поддържат отличните си аромати живи. Cosi е смес от световноизвестната измита Арабика от Източна Африка и Централна Америка. Кафето от Кения свързва своите нотки на зрели червени плодове с богатата сладка зърнена основа на високорастяща Арабика от плани..
9,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15116
Шоколадов вкусЦенителите на шоколада и кафето вече могат да се насладят на Cocoa Truffle - богато и кафидено кафе Арабика от Латинска Америка с вкус на тъмно какао. Независимо дали чисто или с мляко - това луксозно кафе очарова със съблазнителния си вкус като трюфели от тъмен шоколад.Кръгли и меки б..
11,90 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1565
Балансирано и пълноценноДълго време Венеция служи като мост между Ориента и Западна Европа. Там пристигнали кафета от цял ​​свят, които били майсторски изпечени, за да хармонизират разнообразието си. В това се крие вдъхновението за това Ispirazione Venezia - фини аромати, всички елементи в хармониче..
10,60 лв.
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност