Меню
Your Cart

Чай Pickwick Single – Зелен чай с лимон 25 бр.

Чай Pickwick Single – Зелен чай с лимон 25 бр.
не е налично
Чай Pickwick Single – Зелен чай с лимон 25 бр.
  • Наличност: не е налично
  • Марка: Pickwick
  • Модел: 20014
  • Тегло: 0.20g
  • SKU: 20014
6,24 лв.

Зеленият чай с добавен лимон пленява с перфектен освежаващ вкус. Pickwick Green Tea Original Lemon съдържа естествени антиоксиданти. Богат на калций, калий, мед, кофеин и флуорид, той е чудесно допълнение към менюто ви, снабдявайки ви с ценните съставки.

Pickwick е любимaта марка чай в страната на лалетата – Холандия. Добре известна със своя широк спектър от чайове и ценена заради дългите години експертни познания в производството.

С традиция отпреди повече от 250 години се гарантира най-добрър вкус и винаги отлично качество. Pickwick предлага богата гама от изискани чайове и е обичан от потребителите заради подобренията и нововъведенията, които често прави.

Компанията има екологично съзнание и благодарение на усилена работа може да се похвали с UTZ сертифициране за своя чай Pickwick. Сертификатът UTZ е международно призната програма за устойчиво отглеждане на чай, кафе и какао.

Default
Количество25 сашета/1 кут.
Съдържаниезелен чай
Вкусове чайЗелен
Действиеантиоксидантно, освежаващо
Вкусфин, деликатен
ПриготвянеЗалейте едно саше с гореща вода (80 °C) и изчакайте 2-3 мин.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност