Цени на продуктите в сайта

Всички цени на сайта са крайни и включват ДДС.

Начин на доставка

Всички поръчки от Еspressimo.bg се доставят в цялата страна от куриерски фирми „РАПИДО“, „SPEEDY“ и „ЕКОНТ“.

Цена на доставка*

За всички поръчки до 100 лв.  единна цена на доставка за цяла България:

– до офис на Еконт 5.00 лева;
– за 1 ден 6.50 лева;
– за 2 дни 5.00 лева;
– до края на работния ден за гр. София 9.00 лева;
– за фиксиран час на доставката се доплаща 2.50 лева.

Условията за цена на доставка до адрес важат само и единствено, ако куриерската услуга се изпълнява от „Рапидо“ или „SPEEDY“. Цената на доставката до избран от клиента офис на Еконт е 5 лв за поръчки под 100 лева и безплатна за поръчки над 100 лв.

– при доставки, направени с друга куриерска фирма, различна от  „РАПИДО“, „SPEEDY“ и „ЕКОНТ“, по желание на клиeнта, доставката се заплаща изцяло от страна на клиента. Цената за доставка ще е според тарифния план на избраната куриерска фирма и няма да бъде включена в документ, издаден от Espressimo.bg.

** Доставки до края на работния ден се извършват само за гр. София.
*** Доставките за малки населени места се извършат спрямо графика на куриерите.
****При почивни дни и официални празници, доставката се извърша съгласно работното време на куриерите.

И още: при нас постоянно ще намирате различни промоции, бонус продукти или безплатна доставка при определени условия.

Срок на доставка

При наличност доставката се извършва до края на същия работен ден* или до 1/2 работни дни след поръчката, в зависимост от избраната услуга.
Поръчки с доставка до края на работния ден за гр. София, могат да се приемат само до 11:00 часа!  Ако заявите такава доставка след 11:00 часа, моля да се свържете с нас: 0884150060.
Поръчки с доставка до края на работния ден се обработват само от понеделник до петък включително. Поръчките, направени през почивните дни или официалните празници се обработват в първия работен ден след тях.
Поръчки, направени до 16:30 се обработват в същия ден.
Порчъки, направени след 16:30 часа се обработват на следващия работен ден.
Куриерите посещават адресите между 10 и 18 часà.
Поръчки с доставка за 1 работен ден, направени до 16:30 в петък, могат да бъдат доставени в събота, в случай, че отбележите това в полето „Допълнителна информация” в процеса на поръчка.
*За експресни поръчки с доставка в рамките на деня за град София, моля да се свържете с нас по телефона, за да получите потвърждение, че може да се изпълни!

Ако имате други изисквания относно доставката, моля, отбележете ги в полето „Бележки към поръчката“ в графа „Допълнителна информация“, при въвеждането на адрес за поръчка.

Връщане на извършена доставка

Може да ни върнете поръчката в рамките на 14 работни дни от закупуването. Изискването е стоките да бъдат с оригинална опаковка и ненарушена цялост. Ние ще ви възстановим в пълен размер заплатената сума. Обратната пратка се изпраща към нас за ваша сметка. Възстановяването на сумата е в рамките на 30 дни от датата, на която сте упражнили своето право на отказ от закупените стоки.

Плащане

Може да платите чрез:

наложен платеж при получаване на пратката – получавате касов бон и стокова разписка/фактура за стойността на вашата поръчка при доставка;

– предварително плащане по банков път – след поръчка ще ви изпратим проформа фактура, за да извършите плащането.