Меню
Your Cart

Segafredo

Марка: Segafredo Модел: 2932
Алуминиеви кафе капсули SEGAFREDO ARABICA сa бленд от южноамерикански сортове кафе Арабика, който ще ви напомни за автентичния вкус на италианското кафе. Насладете се на приятна киселинност и нотки на какао. Алуминиевите капсули гарантират перфектна екстракция на висококачествено еспресо к..
7,69 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2931
Алуминиеви кафе капсули SEGAFREDO CLASSICO са бленд от южноамерикански сортове кафе Арабика, който ще ви напомни за автентичния вкус на италианското кафе. Насладете се на плътен, балансиран вкус с леки нотки на мед и карамел.Алуминиевите капсули гарантират перфектна екстракция на висококачествено ес..
7,69 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2929
Кафе капсули SEGAFREDO INTERMEZZO са бленд от кафе Робуста със силен аромат балансиран от кафе Арабика от района на Северна Америка. Насладете се на кафе със страхотен характер, интензивен аромат, отличаващо се с нотки на бадем.Интензитет 12Степен на изпичане: тъмна. Опаковката съдържа 10 бр. к..
6,99 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2928
Кафе капсули SEGAFREDO CREMА RICCA са балансирана селекция от кафе Робуста, умело смесена с Арабика от Южна Америка, която ще ви напомни автентичния вкус на италианско кафе. Насладете се на запомнящ се вкус с интензивни аромати на подправки и сушени плодове, който ви гарантира най-високото качество ..
6,99 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2934
Мляно кафе SEGAFREDO INTERMEZZO е бленд от кафе Робуста със силен аромат балансиран от кафе Арабика от района на Северна Америка. Кафето се отличава с интензивен вкус и нотки на бадем. Насладете се на страхотен характер и интензивен аромат. Интензитет 12Степен на изпичане: тъмна. Опак..
6,49 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2937
Кафе на зърна SEGAFREDO ESPRESSO CASA  е бленд от Арабика и Робуста с приятна гладкост и аромат на леко пикантен препечен хляб. Насладете се на плътен и кремообразен вкус, който ви гарантира най-високото качество във всяка чаша кафе. Интензитет 10Степен на изпичане: средноОпаковката съдърж..
26,80 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2930
Кафе капсули SEGAFREDO ESPRESSO CASA са бленд от Арабика и Робуста с приятна гладкост и аромат на леко пикантен препечен хляб.   Насладете се на плътен и кремообразен вкус, който ще ви гарантира най-високото качество във всяка чаша кафе. Интензитет 10Степен на изпичане: средноОпа..
6,99 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2936
Кафе на зърна SEGAFREDO INTERMEZZO е бленд от кафе Робуста със силен аромат балансиран от кафе Арабика от района на Северна Америка. Кафето се отличава с интензивен вкус и нотки на бадем.Насладете се на страхотен характер и интензивен аромат. Интензитет 12Степен на изпичане: тъмна. Опаковк..
25,49 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2933
Мляно кафе SEGAFREDO ESPRESSO CASA е бленд от Арабика и Робуста с приятна гладкост и аромат на леко пикантен препечен хляб.  мляно кафе 250гр. гарантира най-високото качество във всяка чаша кафе. Насладете се на плътен и кремообразен вкус. Интензитет 10Степен на изпичане: средноОпаков..
7,00 лв.
Марка: Segafredo Модел: 2935
Мляно кафе SEGAFREDO CREMА RICCA 250гр. е балансирана селекция от кафе Робуста, умело смесена с Арабика от Южна Америка, която ще ви напомни автентичния вкус на италианско кафе.Насладете се на запомнящ се вкус с интензивни аромати на подправки и сушени плодове, който ще ви гарантира най-ви..
7,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност