Меню
Your Cart

Tassimo

Tassimo
Марка: Tassimo Модел: 5627
Насладете се на 24 чаши италианска класика с Jacobs Espresso Ristretto. Голяма опаковка за всяка ваша малка кафе пауза! Еспресото Jacobs е силно, но балансирано, с богат аромат и кремообразна текстура. Открийте любовта си към кафето с Jacobs - марка, която ви позволява да се потопите изцяло в н..
17,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5624
Насладете се на балансираното еспресо Jacobs Espresso Classico с плодови нотки и богат слой каймак. Перфектният избор за кратка кафе пауза. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе..
13,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5616
С практичната порция за XL чаша, насладата от кафето Jacobs Caffè Crema продължава още по-дълго. Поглезете сетивата си с плътния вкус и кадифената златиста пяна с Jacobs Caffè Crema Classico XL.Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафен..
13,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5615
Насладете се на плътния вкус и аромата на Jacobs Caffè Crema с кадифено-златист каймак.Опитайте Jacobs Caffè Crema Classico сега! Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, какао и чай. ..
14,69 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5617
Кафе с интензивен, силен вкус и особено фин каймак.Опитайте Jacobs Caffé Crema Intenso сега! Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, какао и чай. Споделената страст към кафето и ..
14,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5618
Насладете се на интензивно кафе в XL размер - това ще ви събуди и ще даде енергичен старт на вашия ден.Опитайте Jacobs Caffè Crema Intenso XL сега! Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено к..
14,69 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5623
Насладете се на комбинацията от интензивно еспресо и фина пяна с вкусното Jacobs Cappuccino.Бързо приготвяне: първо разклатете и използвайте млечната капсула. След това поставете еспресо капсулата и вкусната напитка е готова.Опитайте Jacobs Cappuccino Classico сега! Произходът на Jacobs датира ..
14,69 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5638
Delizioso е перфектно балансирано удоволствие. Интензивността на еспресото в комбинация с изтънчеността на неговитя сладък фин аромат осигуряват мекотата на тази напитка.Опитайте Tassimo L'OR Espresso Delizioso сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката ..
14,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5601
Очарователно кремообразно до последната глъткаНасладете се на съблазнителната комбинация от еспресо, нежен вкус на кремообразен ликьор и фина пяна.Бейлис, най-популярният кремообразен ликьор, е създаден в Ирландия през 1865 година. Опитайте Tassimo Baileys Latte Macchiato. Страхотен вкус без капка а..
14,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5640
Интензивно и силно изпечено кафе с развит аромат ви доставя еспресо с райски вкус.Опитайте Tassimo L'OR Espresso Forza сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е ..
14,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5632
Насладете се на балансираната смес и мекия вкус на Jacobs Médaille d'Or, направена от 100% Арабика за истинско удоволствие в чаша кафе.Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, какао и ..
14,89 лв.
Марка: Tassimo Модел: 5639
Пикантното, интензивно и силно изпечено кафе гарантира едно небесно вкусно еспресо.Опитайте L'OR Espresso Fortissimo сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е съ..
13,89 лв.
Показани са от 1 до 12 от 51 резултата (5 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност