Меню
Your Cart

TEA+

TEA+


ТЕА+ и VITABIOTICS UK

Революция в света на здравословните топли напитки

Като работи с най-добрите нутриционисти - експерти по витамините, минералите и билките, ТЕА+ с подкрепата на VITABIOTICS UK комбинират холистичното здраве с любимата чаена напитка.

Ароматната чаша чай на ТЕА+ Енергия, Витамин D или Красота съчетават зелен чай с билки и есенциални витамини за добро здраве, подкрепа на имунитета, сила, енергия и красота. А ако имате нужда от малко помощ, за да заспите спокойно и лесно – опитайте ТЕА+ Сън.

Създадени от експерти

Съвместно с експерти, ТЕА+ създава гама от специализирани чайове, които комбинират витамини с растителни продукти, за да поддържат здравословния начин на живот, когато станат част от Вашето ежедневие. Използвайки само естествени съставки с най-високо качество, ТЕА+ е водена от убеждението, че щастливото, здраво и подхранено тяло се равнява на щастлив, здрав и подхранен ум.

Подкрепени от науката

Работейки в тясно сътрудничество с лекари, учени и водещи професионалисти в областта на храненето, ТЕА+ се стреми да остане пионер в една по-иновативна уелнес индустрия.

TEA+ са единствените чайове, които имат одобрени от EFSA здравни претенции и съдържат до 200% от препоръчителните дневни дози основни витамини.

Единствената компания в света, която „влива“ здраве в такова количество в своите чайове.

Подкрепена от VITABIOTICS UK най-голямата витаминна компания в Обединеното кралство, с 50 годишна традиция в грижата за здравето, ТЕА+ представя нови възможности да се насладите на една ободряваща, полезни и витаминна чаша чай!

Марка: TEA+ Модел: 3852
Зелен чай, с добавени билки и витамини. С аромат на манго и ананас. Доставя 10µg витамин D във всяка чаша/пакетче.*TEA+ Витамин D е смес от лимонена трева и зелен чай с 10µg витамин D.* Витамин D допринася за нормалната функция на имунната система, за здрави кости и зъби и спомага за нормалната муск..
14,40 лв.
Марка: TEA+ Модел: 3851
ТЕА+ чай – КРАСОТА се грижи за красотата отвътре-навън като подкрепя здравето на косата, кожата и ноктите с включените Биотин, Селен, Цинк и витамин С.Насладете се на чаша ароматен чай и едновременно с това ще се погрижите и за красотата и здравето на косата, кожата и ноктите си.Одобрени от EFSA здр..
14,40 лв.
Марка: TEA+ Модел: 3850
Всички оценяваме предимствата на добрата нощна почивка. Тази затопляща напика е предназначена да помогне за спокоен сън.TEA+ е нова гама чайове с витамини за поддържане на добро общото здраве. ВИТАБИОТИКС създава уникална комбинация от витамини, билки, плодове и чай с цел да помогне ежедневната гриж..
14,40 лв.
Марка: TEA+ Модел: 3849
Когато искате да сте заредени със сили и енергия, TEA+ Енергия чай с витамини е ценен източник на важни хранителни вещества, който се вписва без усилие в натовареното ежедневие. Зелен чай, смесен с билки и витамини. • Включва 100% NRV(референтна хранителна стойност) на витамините B6 и B12 на по..
14,40 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)