Espressimo.bg предлага богато разнообразие на прясно изпечено кафе, кафе капсули и монодози, както и кафе машини за приготвянето им. Всички наши продукти са с най-високо качество на възможно най-добра цена. Освен кафе продукти, на сайта ще намерите и всякакъв вид полезна информация за кафето и неговото приготвяне.

Екипът ни има дългогодишен опит в сферата на онлайн търговията и услугите. Държим на професионализма и качественото обслужване на нашите клиенти. За нас няма нищо по-хубаво от добре свършената работа, затова работим с удоволствие и ентусиазъм.

Постарали сме се да направим сайта достъпен за всеки и максимално удобен, за да можете съвсем лесно да намерите, изберете и поръчате желаните от вас продукти. А можете да бъдете сигурни, че поръчката ви ще пристигне директно до вашата врата.

Можете да поръчате онлайн само с няколко бързи стъпки. Създали сме и форма за контакт при възникнали въпроси. Гарантираме ви незабавен отговор на всяко запитване. При необходимост от помощ, съвет или всякаква допълнителна информация свързана с нашите продукти, ние сме изцяло на ваше разположение.

Как започна всичко?