Меню
Your Cart

NOA All Senses - мляно кафе - 200 g

NOA All Senses - мляно кафе - 200 g
-15 %
NOA All Senses - мляно кафе - 200 g
  • Наличност: В наличност
  • Марка: NOA Coffee
  • Модел: 1867
  • Тегло: 0.20kg
15,30 лв.
18,00 лв.

Подбрани със страст и любов измежду най-добрите и ароматни арабикови зърна на Бразилия, Гватемала, Хондурас и Етиопия. Всеки сорт арабика в тази смес отговаря на най-високите световни стандарти(specialty class) и се отглежда в малки семейни ферми. Тялото е леко и пълно с аромат, балансиран вкус на тъмен и млечен шоколад и много лека киселинност.

Всяко зърно от това луксозно кафе е внимателно подбрано,  изпечено и пакетирано в най-високотехнологичното и екологично оборудване, което гарантира запазване и подчертаване на уникалните му качества.

За NOA Coffee

Какво е NOA? Зад трите букви на NOA стои "Nobility Of Arabica". Благородството на едни от най-качествените арабикови зърна в света, среща най-новите и модерни технологии на изпичане с помощта на Loring Roaster. NOA e кафе бранд от ново поколение в три бленда за малцината, които имат смелостта да са различни, дръзки и уверени в търсеното на най-доброто – Arise  |  All Senses  |  Rare Find

Има неща, които е трудно да се тълкуват еднозначно. Едно от тях е благородството. То е определен морален подход, избран от малцина. Може да се усети само от човек, който търси необикновеното и доброто в живота. Такива хора не са част от тълпата. Те изпъкват. Те са уверени в себе си и търсят други благородници – хора, услуги или продукти. 

Морален подход, избран и от нас - NOA. Не само защото ние, хората зад NOA сме решили да следваме благородни принципни, но и защото продуктите ни са безкомпромисно благородни. Специалните(specialty class) кафе зърна, от който са произведени, са изпечени с максимално прецизни профили, които подчертават естествените им вкусове и аромати.

За това някои хора, докоснали се в дълбочина, казват просто – I AM NOA.

Кафе  NOA All Senses

0,200 kg в трислоен пакет и цип за запазване на аромата 

Висок клас кафе от Централна и Латинска Америка(Бразилия, Гватемала, Хондурас и Етиопия)

100% Арабикови кафе зърна(specialty class) с рейтинг от 84/100 точки според ACE

Перфектно представяне в домашни и професионални еспресо машини и кафе роботи.

Характеризира се с мек горчиво-сладък вкус с лека киселинност, в класически италиански стил.

Default
Вид кафеГурме кафе
Грамаж200 гр
Марка кафеNOA Coffee
Държава Бразилия, Гватемала, Хондурас и Етиопия.
Сорт100% Арабика
Надморска височина800–1050 м

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър