Меню
Your Cart

Kimbo

Марка: Kimbo Модел: 4731
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Napoli е сладко, добре балансирано кафе с пълно тяло, което притежава възхитителни цветни нотки, както и нюанси на прясно изпечени бисквити. Сместа е създадена от най-благородните сортове Арабика и Робуста. Опаковка..
8,90 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4729
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияКакто името подсказва, кафето Kimbo Intenso има пълноценен интензивен аромат, който произтича от тъмното му изпичане - съществена част от неаполитанската традиция. Практичните капсули ви позволяват да се насладите на цялата магия н..
8,99 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4733
Първокласно кафе, изпечено по оригиналната неаполитанска традицияKimbo Intenso е тъмно изпечено кафе, точно както изискват най-добрите неаполитански практики. Напитката има интензивен аромат с препечени нотки, пълно тяло и продължителен послевкус, предлагащ изкусителни нюанси на тъмен шоколад.Опаков..
8,90 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4732
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Armonia 100% Arabica е отличен бленд от 100% Арабика. Изящният му аромат напомня на свежи цветя с леки нюанси на препечен хляб. Връзката между Неапол и кафето е силна като истинска любовна история - изживейте я с това ар..
8,90 лв.
Марка: Kimbo Модел: 47300
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традиция"Cortado" или "cortadito" е еспресо, полято с малко топло мляко. Тази напитка е създадена в Аржентина и обикновено се пие в цяла Южна Америка. Kimbo Cortado ви позволява да се насладите на цялата кремообразност и деликатесност..
8,99 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4720
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Antica Tradizione е смес от печено мляно кафе, която поддържа жива най-дълго съществуващата неаполитанска традиция за тъмно изпечено кафе с мек вкус и пълно тяло. Напитката от сърцето на Неапол олицетворява неговата най-дълбо..
10,75 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4738
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Superior Blend е превъзходна смес с пълно тяло и ароматни нотки на карамел и свежи цветя.Блендът от кафе на зърна Арабика и Робуста притежава аромат с приятна сладост и мек и съблазнителен вкус с леки горчиви нотки.Опако..
58,00 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4743
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Napoli е плътна, но деликатна смес, съставена от Арабика от Централна и Южна Америка и азиатски сортове Робуста. Резултатът е балансирано сладко кафе, подсилено с приятни флорални нюанси и нотки на прясно изпечени бисквити.Оп..
6,70 лв.
Марка: Kimbo Модел: 47301
Първокласно кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияПълноценното тяло на неаполитанското еспресо се слива с пищната кремообразност на млякото, за да създаде великолепно капучино, което по нищо не отстъпва на това, сервирано в изисканите италиански кафенета. Капсулите Kimbo Cappuccin..
8,99 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4702
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Aroma Gold 100% Arabica предлага деликатен вкус и богат мек аромат.Това печено мляно кафе е създадено от внимателна селекция от зърна 100% Арабика от Централна и Южна Америка. Кафето е в практична кутия, която ви позволя..
10,40 лв.
Марка: Kimbo Модел: 47430
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияKimbo Intenso е изящна селекция от кафе с букет от силни вкусове. Процесът на тъмно печене, който е толкова типично свързан с неаполитанската традиция, придава на кафето богат аромат с нотки на тъмен шоколад. И сега, благодаре..
6,70 лв.
Марка: Kimbo Модел: 4707
Висококачествено кафе, изпечено според автентичната неаполитанска традицияУсъвършенстваният процес на екстракция премахва кофеина от кафето, като същевременно запазва пълния му вкус и аромат. Kimbo Decaffeinato е печено мляно кафе с богат аромат и продължителен послевкус, въпреки че не съдържа кофеи..
10,45 лв.
Показани са от 1 до 12 от 38 резултата (4 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност