Меню
Your Cart

Tchibo

Марка: Tchibo Модел: 1095
Tchibo Barista Espresso е истински кафе специалитет, който отговаря на всички изисквания на бариста експертите. За да постигне автентичния вкус на кафето, най-добрите Tchibo Арабика кафе зърна са изпечени по-продължително, за да се усетят техните аромат и уникален характер. Специалният начин на пече..
46,49 лв.
Tchibo Cafissimo Caffè Crema Fine Aroma - 10 капсули Tchibo Cafissimo Caffè Crema Fine Aroma - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1001
Хармонично мек Caffe Crema XL с елегантно печен вкус - идеален за вашата голяма чаша кафе! Caffè Crema XL разкрива своите елегантни аромати за печене - особено за вашата голяма чаша!..
7,64 лв. 8,99 лв.
Tchibo Cafissimo Espresso Intense Aroma - 10 капсули Tchibo Cafissimo Espresso Intense Aroma - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1004
Внимателно подбрани от нашите специалисти и изискани от еднократно печено Tchibo, мощният аромат и интензивният вкус на този мощен еспресо могат да се развият перфектно.Силен аромат с интензивен аромат. За всяка от нашите еспресо-вкусови капсули за това еспресо ние комбинираме отбраните зърна от..
7,64 лв. 8,99 лв.
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Decaffeinato - 10 капсули Tchibo Cafissimo Caffe Crema Decaffeinato - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1005
Caffe Crema Entkoffeiniert от Tchibo Cafissimo се отличава с аромат и лекота. Насладете се на перфектното кафе без кофеин.*Кафето е сертифицирано от две организации:Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво земеделие, която подобрява условията на живот в страните, къде..
7,64 лв. 8,99 лв.
Tchibo Espresso El Salvador - 10 капсули Tchibo Espresso El Salvador - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1011
Открийте отбраната селекция капсули от Салвадор. Cafissimo Espresso El Salvador е перфектният бленд от 100% Арабика с лек привкус на еспресо с карамелен завършек. Всяка Cafissimo капсула е херметически затворена, за да запази богатия аромат до момента на приготвяне. По този начин може да се насладит..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Caffe Crema India - 10 капсули Tchibo Cafissimo Caffe Crema India - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1009
Ако искате да опитате нещо по-различно, нещо, което да ви напомня за Индия или дори да ви накара да пренесете сетивата си там, отпийте глътка от неповторимото Caffe Crema India от Tchibo Cafissimo.*Кафето е сертифицирано от две организации:Rainforest Alliance – неправителствена организация ..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Espresso Brasil - 10 капсули Tchibo Cafissimo Espresso Brasil - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1007
Espresso Brazil от Tchibo Cafissimo е силно, но ненатрапчиво кафе, което доставя пълно удоволствие с всяка следваща глътка.*Кафето е сертифицирано от две организации:Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво земеделие, която подобрява условията на живот в страните, къд..
8,08 лв. 9,50 лв.
TCHIBO CAFFÈ CREMA XL Wake up coffee капсули - 10 бр.
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 2282
Кафе капсули Tchibo Caffè Crema XL  е силно ароматно крема кафе, идеално за началото на деня ! Бленд от вкусно кафе Арабика и плътен, силен вкус на Робуста. Комбинацията от тези две кафета разгръща невероятно силен и интензивен аромат.ИНТЕНЗИТЕТ: 4 от 6Капсулите са съвместими със системи:&..
8,08 лв. 9,50 лв.
TCHIBO CAFFE CREMA COLOMBIA капсули съвместими с Caffisimo 10 бр. TCHIBO CAFFE CREMA COLOMBIA капсули съвместими с Caffisimo 10 бр.
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 3244
Кафе капсули TCHIBO CAFFE CREMA COLOMBIA са кафе с плътно тяло, пикантен аромат и нотка на лимон. Усъвършенствано чрез индивидуално печене , това кафе ще ви накара да се насладите изразителен вкус и невероятен аромат.ИНТЕНЗИТЕТ: 4 от 6Капсулите са съвместими със системa Cafissimo.* рециклируеми капс..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant - 10 капсули Tchibo Cafissimo Espresso Elegant - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1006
Ако кафето е предназначено за хора с изтънчен вкус, Espresso Elegant от Tchibo Cafissimo ще успее да ви предостави истинско удоволствие.*Кафето е сертифицирано от две организации:Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво земеделие, която подобрява условията на живот в ..
7,64 лв. 8,99 лв.
Tchibo Cafissimo Caffè Crema XL - 10 капсули Tchibo Cafissimo Caffè Crema XL - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1071
За всяка от нашите вкусови капсули използваме най-добрите зърна Tchibo Arabica, които узряват бавно в слънчевите райони на отглеждане. Чрез композицията от различни печени разкрива този хармоничен мек Caffè Crema XL с елегантните си печени аромати - особено за вашата голяма чаша!..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Rich Aroma - 10 капсули Tchibo Cafissimo Caffe Crema Rich Aroma - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1003
Caffe Crema Vollmundig от Tchibo Cafissimo е подходящо както за сутринта, като ободряваща напитка, така и през целия ден, за да си доставите едно специално кафе изживяване.*Кафето е сертифицирано от две организации:Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво земеделие, к..
7,64 лв. 8,99 лв.
Tchibo Cafissimo Espresso Vanilla - 10 капсули Tchibo Cafissimo Espresso Vanilla - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1078
Страхотен баланс между  кафе еспресо и естествения аромат на ванилия. Гаранция за изключително изживяване. Нашият съвет: Опитайте еспресо ванилия с мляко, като капучино или лате макиато. Хмм, толкова вкусно!*Кафето е сертифицирано от две организации:UTZ Certified - подкрепя устойчивото земед..
8,08 лв. 9,50 лв.
Марка: Tchibo Модел: 10850
Tchibo Gusto Tradizionale е уникална комбинация от внимателно подбрани зърна Арабика, основно от Южна Америка. Специално селектираните зърна са изпечени по начин, който разкрива техния неустоим аромат и хармоничен вкус във всяка чаша кафе.Опаковката съдържа 250 г мляно кафе Tchibo...
12,49 лв.
Марка: Tchibo Модел: 1092
Tchibo Milano Style Espresso е перфектният бленд от 100% Арабика, усъвършенстван чрез елегантния процес на изпичане. Това му придава характерния леко плодов вкус с нотки на тъмен шоколад, подчертавайки типичния Северно Италиански вкус с кадифено фин каймак.Перфектно за приготвяне в кафеварки, по..
12,49 лв.
Tchibo Cafissimo Barista Edition Caffè Crema - 10 капсули Tchibo Cafissimo Barista Edition Caffè Crema - 10 капсули
-15 %
Марка: Tchibo Модел: 1080
С Cafissimo Barista edition, ние ви предлагаме да изживеете удоволствие от традиционното изпичане на барабан - точно както преди 100 години. Благодарение на специалното продължително печене, ние даваме възможност на кафените зърна да развият уникалния си характер. Това създава кафе специалност с уни..
8,08 лв. 9,50 лв.
Марка: Tchibo Модел: 1091
Tchibo Espresso Sicilia style е перфектният бленд от най-добрите Tchibo Арабика и Робуста кафе зърна, усъвършенствани от качествения процес на изпичане. Това му придава неговия типичен Южно Италиански характер със силни, тъмни нотки и вкусен, плътен аромат с кадифено фин каймак.Перфектно за приг..
12,49 лв.
Марка: Tchibo Модел: 1094
Tchibo Espresso Sicilia Style е перфектният бленд от най-добрите видове Арабика и висококачествена Робуста, усъвършенстван чрез елегантния процес на изпичане на Tchibo.  Това му придава неговия типичен Южно Италиански характер със силни, тъмни нотки и вкусен, плътен аромат с кадифено фин каймак...
40,99 лв.
Марка: Tchibo Модел: 1093
Tchibo Espresso Milano Style е перфектният бленд от 100% Арабика, усъвършенстван чрез елегантния процес на изпичане на Tchibo. Това му придава характерния леко плодов вкус с нотки на тъмен шоколад, подчертавайки типичния Северно Италиански вкус с кадифено фин каймак. Опитайте и класически интензивн..
40,99 лв.
Марка: Tchibo Модел: 2059
Tchibo Barista Caffe Crema е кафе, което отговаря на всички изисквания на бариста експертите.Tchibo Barista Caffe Crema има елегантен аромат, нотки на плодове и меко тяло. Кафените зърна идват от Бразилия и в зависимост от сезона се допълват с набрани зърна от Латинска Америка. Благодарение на специ..
46,49 лв.
Марка: Tchibo Модел: 1097
Нашите кафе експерти създадоха Caffè Crema Intense като елегантен бленд, идеален за приготвяне в автоматични еспресо машини. Подбрахме специално селектирани Арабика кафе зърна от най-добрите региони в Латинска Америка, за да създадем уникален бленд с интензивен характер и леки шоколадови нотки. Кади..
35,99 лв.
Марка: Tchibo Модел: 1924
Насладете се на вкуса на един изключителен кафе шедьовър. Внимателно подбраните кафе зърна от най-добрите сортове Арабика от Южна и Централна Америка са изкусно смесени, за да предложат изискно и чувствено изживяване. Тайната на Davidoff Espresso 57 се крие във финия баланс между време на изпич..
32,99 лв.
Марка: Tchibo Модел: 10970
Tchibo Gusto Tradizionale е уникална комбинация от внимателно подбрани зърна Арабика, специално селектирани и изпечени по начин, който разкрива техния неустоим аромат и хармоничен вкус във всяка чаша кафе.Умерено изпечените зърна създават напитка, отличаваща с добра интензивност и ниска киселинност...
40,99 лв.
Кафемашина Tchibo Cafissimo Easy за капсули- черна
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 04328
Cafissimo Easy притежава всичко необходимо, за да приготви висококачествено кафе от Tchibo: три нива на налягане за избор от еспресо, кафе крема , дори и чай с натискането на един бутон. Cafissimo Easy разполага с голям резервоар за вода и възможност за програмиране на размерът на перфектната за вас..
159,00 лв.
Кафемашина Tchibo Cafissimo Easy за капсули- червена
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 04331
Cafissimo Easy притежава всичко необходимо, за да приготви висококачествено кафе от Tchibo: три нива на налягане за избор от еспресо, кафе крема , дори и чай с натискането на един бутон. Cafissimo Easy разполага с голям резервоар за вода и възможност за програмиране на размерът на перфектната за вас..
159,00 лв.
Кафемашина Tchibo Cafissimo Easy за капсули - сива
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 04329
Cafissimo Easy притежава всичко необходимо, за да приготви висококачествено кафе от Tchibo: три нива на налягане за избор от еспресо, кафе крема , дори и чай с натискането на един бутон. Cafissimo Easy разполага с голям резервоар за вода и възможност за програмиране на размерът на перфектната за вас..
129,00 лв.
Кафемашина Tchibo Cafissimo Easy за капсули - петрол
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 04330
Cafissimo Easy притежава всичко необходимо, за да приготви висококачествено кафе от Tchibo: три нива на налягане за избор от еспресо, кафе крема , дори и чай с натискането на един бутон. Cafissimo Easy разполага с голям резервоар за вода и възможност за програмиране на размерът на перфектната за вас..
159,00 лв.
Капсулна кафе машина Cafissimo Pure - червена
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 04327
Cafissimo Pure притежава всичко необходимо, за да приготви висококачествено кафе от Tchibo: три бутона и три нива на налягане за избор на перфектно еспресо, кафе крема и филтър кафе, дори и чай се приготвят с натискането на един бутон. Всяко кафе е перфектно приготвено благодарение на патентованата ..
139,00 лв.
Капсулна кафе машина Cafissimo Pure - бяла
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 04326
При покупка на капсулна кафе машина Cafissimo Pure получавате 30 броя капсули подарък.Cafissimo Pure притежава всичко необходимо, за да приготви висококачествено кафе от Tchibo: три бутона и три нива на налягане за избор на перфектно еспресо, кафе крема и филтър кафе, дори и чай се приготвят с н..
139,00 лв.
Tchibo Espresso Sicilia Style - 500 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 1099
Tchibo Espresso Sicilia Style е перфектният бленд от най-добрите видове Арабика и висококачествена Робуста, усъвършенстван чрез елегантния процес на изпичане на Tchibo.  Това му придава неговия типичен Южно Италиански характер със силни, тъмни нотки и вкусен, плътен аромат с кадифено фин к..
19,99 лв.
Tchibo Cafissimo Kaffee Ethiopia - 10 капсули Tchibo Cafissimo Kaffee Ethiopia - 10 капсули
-15 % не е налично
Марка: Tchibo Модел: 1008
Kaffee Ethiopia от Tchibo Cafissimo е кафе, селетирано от родината на кафето - Етиопия. Кафето, което ще отпиете от чашката, ще бъде леко и много приятно.*Кафето е сертифицирано от две организации:Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво земеделие, която подобрява усл..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Cinnamon & Winter Spices - 10 капсули Tchibo Cafissimo Flavoured Edition Espresso Cinnamon & Winter Spices - 10 капсули
-15 % не е налично
Марка: Tchibo Модел: 1076
С Espresso Cinnamon & Winter Spices открийте фино-пикантния вкусна еспресото с деликатния аромат на канела. Независимо дали  чисто или с мляко - винаги затоплящо удоволствие.*Кафето е сертифицирано от две организации:UTZ Certified - подкрепя устойчивото земеделие и по-добрите условия и в..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Espresso Caramel - 10 капсули Tchibo Cafissimo Espresso Caramel - 10 капсули
-15 % не е налично
Марка: Tchibo Модел: 1077
Нашият нов еспресо карамел съчетава балансирана еспресо наслада с фина кремообразна карамелна нотка, като по този начин гарантира изключително вкусно изживяване. Нашият съвет: Опитайте еспресо карамел с мляко, като капучино или лате макиато. Хм, толкова вкусно! *Кафето е сертифицирано от две орг..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Cafissimo Barista Edition Espresso - 10 капсули
-15 % не е налично
Марка: Tchibo Модел: 1079
С Cafissimo Barista edition, ние ви предлагаме да изживеете удоволствие от традиционното изпичане на барабан - точно както преди 100 години. Благодарение на специалното продължително печене, ние даваме възможност на кафените зърна да развият уникалния си характер. Това създава кафе специалност с уни..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Black and White - 10 капсули Tchibo Black and White - 10 капсули
-15 % не е налично
Марка: Tchibo Модел: 1070
Насладете се на Tchibo Black and White като мощно черно кафе или леко с мляко. Това кафе е състав от изящни зърна на Арабика от най-ценните райони за отглеждане. Благодарение на тяхното нежно дългосрочно изпичане, зърната развиват балансиран аромат и приятен пълноценен вкус. Кафето е идеално за него..
8,08 лв. 9,50 лв.
Tchibo Bio Coffee - 250 г мляно кафе
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 10990
Любовта на природата, която може да опитате – истинско изживяване за сетивата в една чаша. 100% органично отгледано, Tchibo BIO COFFEE е събирано на ръка, внимателно измито и изсушено на слънце. Усилие и всеотдайност, които се улавят в много специалния вкус на това кафе. Пригответе го спрямо вашите ..
14,99 лв.
Tchibo Bio Coffee - 250 г кафе на зърна
не е налично
Марка: Tchibo Модел: 10991
Любовта на природата, която може да опитате – истинско изживяване за сетивата в една чаша. 100% органично отгледано, Tchibo BIO COFFEE е събирано на ръка, внимателно измито и изсушено на слънце. Усилие и всеотдайност, които се улавят в много специалния вкус на това кафе. Пригответе го спрямо вашите ..
14,99 лв.
Показани са от 1 до 37 от 37 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност