Меню
Your Cart

Tassimo

Tassimo
Марка: Tassimo Модел: 5623
Насладете се на комбинацията от интензивно еспресо и фина пяна с вкусното Jacobs Cappuccino.Бързо приготвяне: първо разклатете и използвайте млечната капсула. След това поставете еспресо капсулата и вкусната напитка е готова.Опитайте Jacobs Cappuccino Classico сега! Произходът на Jacobs датира ..
14,69 лв.
Tassimo Morning Café XL - 21 напитки
-10 %
Марка: Tassimo Модел: 5652
Добро утро! Започнете деня със силно и интензивно удоволствие. Насладете се на новото сутрешно кафене Tassimo в XL чаша и се възползвайте от изгодния голям пакет. Потопете се в пъстрия свят на Tassimo!Опаковката съдържа 21 напитки Tassimo. ..
14,76 лв. 16,40 лв.
Tassimo Morning Café XL Mild & Smooth - 21 напитки
-10 %
Марка: Tassimo Модел: 5673
Добро утро!Започнете деня с леко и нежно удоволствие в чаша Tassimo Morning Café XL Mild & Smooth - голямо, меко и гладко кафе. Възползвайте се сега от изгодния голям пакет.Потопете се в пъстрия свят на Tassimo!1 напитка = 215 млОпаковката съдържа 21 напитки Tassimo. ..
14,76 лв. 16,40 лв.
Капсули за декалцификация за еспресо машини Bosch Tassimo
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 56001
Всяка капсула безотказно премахва варовика и калциевите отлагания, така че да се радвате на вкусни напитки в продължение на дълги години. Препоръчваме ви да започнете процедурата по почистване на вашата машина Tassimo, когато червената лампичка за отстраняване на котлен камък се включи...
29,99 лв.
Tassimo Toffee Nut Latte – 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 56310
Насладете се на голяма чаша Toffee Nut Latte. Вълнуващата комбинация от еспресо, кремообразен карамелено-ядков вкус и мека млечна пяна ще поглези вашите сетива.Бързо приготвяне: първо разклатете и използвайте млечната капсула, след това пригответе и еспресо капсулата и удоволствието е готово.Опитайт..
14,89 лв.
Tassimo Suchard какаов специалитет - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5654
Особено кремообразен и плътен. Горещият шоколад на Suchard ви кара да искате още и още. Наслаждавайте се сами или, още по-добре, заедно с приятели. Това кремообразно удоволствие ще ви съблазни и омагьоса.Suchard произвежда швейцарски шоколад от 1825 година. Висококачественото какао означава винаги о..
12,89 лв.
Tassimo Oreo - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5653
Най-популярната бисквитка в света вече се предлага и под формата на вкусна топла напитка само от Tassimo.Напитката Tassimo Oreo е ароматно кремообразно лакомство с истински вкус бисквитка Oreo за деца от всички възрасти. 1 напитка = 190 млОпаковката съдържа 8 напитки Tassimo...
16,99 лв.
Tassimo Milka Hot Chocolate - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5650
Milka в капсули Tassimo предлага вкусен и ароматен горещ шоколад с гладък, кадифен слой каймак.Децата обичат шоколад Milka!Лилави крави, шоколад, Швейцария - кой не познава Milka? Tassimo Milka разкрива приказния свят на шоколадов аромат и кремообразен вкус на швейцарското алпийско мляко с какао. Оп..
14,89 лв.
Tassimo Marcilla Espresso Descafeinado - 16 напитки Tassimo Marcilla Espresso Descafeinado - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5648
Ако има нещо, което описва Marcilla, това е страстта да прави отлично кафе. Страст, която започва през 1907 г. и е жива и до днес, повече от сто години по-късно. Marcilla продължава да предлага пълния аромат и вкус на най-доброто кафе - вече от Tassimo.Опитайте безкофеиновото кафе Marcilla Espresso ..
13,69 лв.
Tassimo Marcilla Espresso - 16 напитки Tassimo Marcilla Espresso - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5647
Ако има нещо, което описва Marcilla, това е страстта да прави отлично кафе. Страст, която започва през 1907 г. и е жива и до днес, повече от сто години по-късно. Marcilla продължава да предлага пълния аромат и вкус на най-доброто кафе - вече от Tassimo.Опитайте Marcilla Espresso сега! Новото Marcill..
13,69 лв.
Tassimo Marcilla Cortado - 16 напитки Tassimo Marcilla Cortado - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5646
Вкусно, ароматно, носещо духа на Испания еспресо, комбинирано с мляко. Tassimo Marcilla Cortado е напитка с богат, леко препечен вкус на зърнени култури, напомняща на испанското Café con Leche.Опитайте Marcilla Cortado сега! Marcilla, една от най-известните марки кафе в Испания, вече е популярн..
13,69 лв.
Tassimo Marcilla Café Largo - 16 напитки Tassimo Marcilla Café Largo - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5645
Ако има нещо, което описва Marcilla, това е страстта да прави отлично кафе. Страст, която започва през 1907 г. и е жива и до днес, повече от сто години по-късно. Marcilla продължава да предлагаме пълния аромат и вкус на най-доброто кафе - вече от Tassimo.Опитайте Marcilla Café Largo сега! Новото Caf..
13,69 лв.
Tassimo L'OR XL Intense - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5644
Ароматно, богато и тъмно изпечено кафе ви очаква в тази голяма чаша вкусно L'OR Americano.Опитайте Tassimo L'OR XL Intense сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафет..
14,89 лв.
Tassimo L'OR XL Classique - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5643
Ароматното, богато и тъмно изпечено кафе създава голяма чаша вкусно L’OR Americano.Опитайте Tassimo L’OR XL Classique сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е с..
14,89 лв.
Tassimo L'OR Latte Macchiato Caramel – 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5669
Поглезете се с това вкусно лате макиато с аромат на карамел под кадифен слой кремообразна пяна.Опитайте Tassimo L'OR Latte Macchiato Caramel сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедн..
14,89 лв.
Tassimo L'OR Espresso Splendente - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5642
Splendente е първокласно еспресо с характерен аромат и елегантна златиста пяна. Неустоимият му изискан вкус има нотки на лешник и оживени цитрусови нюанси.Опитайте Tassimo L'OR Espresso Splendente сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена о..
14,89 лв.
Tassimo L'OR Espresso Forza - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5640
Интензивно и силно изпечено кафе с развит аромат ви доставя еспресо с райски вкус.Опитайте Tassimo L'OR Espresso Forza сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е ..
14,89 лв.
Tassimo L'OR Espresso Fortissimo - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5639
Пикантното, интензивно и силно изпечено кафе гарантира едно небесно вкусно еспресо.Опитайте L'OR Espresso Fortissimo сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е съ..
13,89 лв.
Tassimo L'OR Espresso Delizioso - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5638
Delizioso е перфектно балансирано удоволствие. Интензивността на еспресото в комбинация с изтънчеността на неговитя сладък фин аромат осигуряват мекотата на тази напитка.Опитайте Tassimo L'OR Espresso Delizioso сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката ..
14,89 лв.
Tassimo L'OR Espresso Decaffeinato - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5637
Богато и уникално кафе с цитрусови нотки за небесно, вкусно еспресо.Опитайте Tassimo L'OR Espresso Decaffeinato сега! Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е създаде..
14,89 лв.
Tassimo L'OR Cappuccino - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5636
Поглезете се с това вкусно, пенливо капучино и райския аромат на еспресо кафе L’OR. Потопете сетивата си в пъстрия свят на вкусовете и ароматите на L'OR. Марката е вдъхновена от страстта да създаде незабравимо кафе изживяване. Заедно с Tassimo, кафето е създадено с очарователни детайли, дълбочи..
14,89 лв.
Tassimo Kenco Pure Colombian - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5634
Колумбийското кафе Tassimo Kenco се състои от фини зърна Арабика от кафе плантации в Колумбия. Насладете се на плодов и балансиран вкус в чаша кафе.Опитайте Kenco Pure Colombian сега! Kenco предлага първокласно кафе удоволствие от 1923 г. насам, а лозунгът на марката е: "Ние правим кафе. К..
14,89 лв.
Tassimo Kenco Cappuccino – 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 56350
Насладете се на фино, добре балансирано, пенливо капучино.Опитайте Kenco Cappuccino сега! Kenco предлага първокласно кафе удоволствие от 1923 г. насам, а лозунгът на марката е: "Ние правим кафе. Както винаги." Поради тази причина Tassimo се обедини с Kenco, за да създаде кафе капсулите Tas..
14,69 лв.
Tassimo Kenco Americano Grande XL - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5635
Започнете щастливо всеки нов ден с Kenco Americano Grande - най-голямото черно кафе досега. Пълна чаша ароматно и професионално изпечено кафе Kenco ще ви зареди с енергия за целия ден! Kenco предлага първокласно кафе удоволствие от 1923 г. насам, а лозунгът на марката е: "Ние правим кафе. Както..
14,69 лв.
Tassimo Kenco Americano Decaff - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5633
Насладете се на добре балансирано кафе без кофеин, но с пълноценен аромат с Kenco Americano Decaff.Kenco предлага първокласно кафе удоволствие от 1923 г. насам, а лозунгът на марката е: "Ние правим кафе. Както винаги." Поради тази причина Tassimo се обедини с Kenco, за да създаде кафе капсулите Tass..
13,69 лв.
Tassimo Jacobs Médaille d'Or - 16 порции
-10 % не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5632
Насладете се на балансираната смес и мекия вкус на Jacobs Médaille d'Or, направена от 100% Арабика за истинско удоволствие в чаша кафе.Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, какао и ..
12,96 лв. 14,40 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiatto Vanilla - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5630
С Latte Macchiato Vanilla ще се насладите на съблазнителната комбинация от нежния аромат на Jacobs и ароматния ванилов вкус в три впечатляващи слоя.Лесно приготвяне: първо разклатете и използвайте капсулата за млечната пяна, а след това поставете еспресо капсулата и удоволствието е готово.Опита..
14,89 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiato с по-малко захар - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5631
Съблазнителна комбинация от еспресо и мляко с 30% по-малко захар в сравнение с останалите подобни напитки. Открийте три впечатляващи слоя, покрити от фина пяна.Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага високо..
14,89 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiato Classico - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5628
С Latte Macchiato Classico ще се насладите на вълшебния нежен аромат на Jacobs в три впечатляващи слоя.Удобно приготвяне: първо разклатете и използвайте капсулата Latte Macchiato Classico. След това поставете еспресо капсулата и удоволствието е готово.Опитайте Jacobs Latte Macchiato Classico сега!&n..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiato Caramel - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5629
С Latte Macchiato Caramel ще се насладите на вълшебната комбинация от нежния аромат на Jacobs и неустоимия вкус на карамел в три впечатляващи слоя.Лесно приготвяне: първо разклатете и използвайте капсулата Latte Macchiato Caramel. След това поставете еспресо капсулата и вашата разтапящо вкусна напит..
14,89 лв.
Tassimo Jacobs Krönung XL - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5622
Наслаждавайте се на уникалния аромат на кафето още по-дълго с Jacobs Krönung XL. Изисканото кафе гарантира напитка с високо качество и неподражаем вкус. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага високока..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Krönung - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5621
Насладете се на уникалния нежен аромат на Jacobs Krönung от Tassimo. Първокласното кафе гарантира изискана напитка с неповторим вкус. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, кака..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Espresso Ristretto - 24 напитки Tassimo Jacobs Espresso Ristretto - 24 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5627
Насладете се на 24 чаши италианска класика с Jacobs Espresso Ristretto. Голяма опаковка за всяка ваша малка кафе пауза! Еспресото Jacobs е силно, но балансирано, с богат аромат и кремообразна текстура. Открийте любовта си към кафето с Jacobs - марка, която ви позволява да се потопите изцяло в н..
17,89 лв.
Tassimo Jacobs Espresso Ristretto - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5626
Насладете се на истинска италианска класика с Jacobs Espresso Ristretto. Силно, но балансирано еспресо с богат аромат и кремообразна текстура. Едно еспресо, което се вписва във всяка почивка за кафе. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс о..
14,40 лв.
Tassimo Jacobs Espresso Classico - 16 напитки
-10 % не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5624
Насладете се на балансираното еспресо Jacobs Espresso Classico с плодови нотки и богат слой каймак. Перфектният избор за кратка кафе пауза. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе..
12,96 лв. 14,40 лв.
Tassimo Jacobs Caffè Crema Mild XL - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5620
Насладете се на голяма чаша кафе с мек характер с Jacobs Caffè Crema Mild XL. Открийте гладкия му вкус с прекрасен слой златиста пяна. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, как..
13,69 лв.
Tassimo Jacobs Caffè Crema Mild - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5619
Ако предпочитате по-меко кафе, Jacobs Caffè Crema Mild е точно за вас. Подарете си нежен вкус с прекрасен слой златист каймак за особено релаксираща кафе пауза. Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага ..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Caffé Crema Intenso XL - 16 напитки
-10 % не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5618
Насладете се на интензивно кафе в XL размер - това ще ви събуди и ще даде енергичен старт на вашия ден.Опитайте Jacobs Caffè Crema Intenso XL сега! Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено к..
13,22 лв. 14,69 лв.
Tassimo Jacobs Caffé Crema Intenso - 16 напитки
-10 % не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5617
Кафе с интензивен, силен вкус и особено фин каймак.Опитайте Jacobs Caffé Crema Intenso сега! Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, какао и чай. Споделената страст към кафето и ..
12,96 лв. 14,40 лв.
Tassimo Jacobs Caffè Crema Classico XL - 16 напитки
-10 % не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5616
С практичната порция за XL чаша, насладата от кафето Jacobs Caffè Crema продължава още по-дълго. Поглезете сетивата си с плътния вкус и кадифената златиста пяна с Jacobs Caffè Crema Classico XL.Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафен..
12,96 лв. 14,40 лв.
Tassimo Jacobs Caffè Crema Classico - 16 напитки
-10 % не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5615
Насладете се на плътния вкус и аромата на Jacobs Caffè Crema с кадифено-златист каймак.Опитайте Jacobs Caffè Crema Classico сега! Произходът на Jacobs датира от края на 19 век. През 1895 г. 26-годишният германец Йохан Якобс отваря кафене в Бремен, където предлага висококачествено кафе, какао и чай. ..
12,96 лв. 14,40 лв.
Tassimo Jacobs Café au Lait - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5614
Вкусното Jacobs Café au Lait за перфектното начало на деня. Кафето и млякото, комбинирани в една капсула, позволяват приготвянето на напитката за възможно най-кратко време. Просто поставете капсулата в машината, натиснете бутона и започнете деня с наслада!Произходът на Jacobs датира от края на 19 ве..
15,39 лв.
Tassimo Gevalia Original - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 56131
Насладете се на чаша Gevalia Original - балансирано кафе с прекрасен аромат и цитрусов послевкус.Шведите обичат своите кафе моменти. Наричат ги „Fika“, което означава: да отделите време за чаша кафе и нещо сладко със семейството, приятелите или колегите си. Внесете качество на шведското кафе в дом..
13,89 лв.
Tassimo Gevalia Dark - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 56132
Тъмно, пълноценно, интензивноGevalia Dark Roast е направено от 100% Арабика. Вашият перфектен спътник през деня!Шведите обичат своите кафе моменти. Наричат ги „Fika“, което означава: да отделите време за чаша кафе и нещо сладко със семейството, приятелите или колегите си. Внесете качество на шведс..
13,89 лв.
Tassimo Gevalia Cappuccino - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 56133
Насладете се на Gevalia Cappuccino - смес от интензивно еспресо и мляко с нежна пяна.Шведите обичат своите кафе моменти. Наричат ги „Fika“, което означава: да отделите време за чаша кафе и нещо сладко със семейството, приятелите или колегите си. Внесете качество на шведското кафе в дома си благода..
13,89 лв.
Tassimo Gevalia Café Au Lait - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5613
Gevalia Café au Lait е класическо кафе с топло мляко, подходящо за всеки повод.Шведите обожават своите кафе моменти. Наричат ги „Fika“, което означава: да отделите време за чаша кафе и нещо сладко със семейството, приятелите или колегите си. Внесете качеството на шведското кафе в дома си благодаре..
13,89 лв.
Tassimo Flat White - 8 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5674
Открийте Flat White - интензивната комбинация от силно еспресо и кадифена кремообразна млечна пяна.Пригответе си голяма чаша удоволствие като първо използвате капсулата еспресо, а след това и добре разклатената капсула с мляко.1 напитка = 235 мл Опаковката съдържа 8 напитки Tassimo...
14,69 лв.
Tassimo Café HAG Crema без кофеин - 16 напитки
не е налично
Марка: Tassimo Модел: 5602
Безкофеиновото кафе Café HAG Crema обещава истинско удоволствие без угризения по всяко време на деня. Балансираната смес има деликатно тяло и фини опушени нотки.Без компромис във вкусаНемският кафе производител Café HAG е първата марка, която успява да декофеинизира кафето, без да повлияе на кл..
13,69 лв.
Показани са от 1 до 48 от 50 резултата (2 страници)