Меню
Your Cart

За нас

ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ espressimo.bg?

 Идеята за сайта се роди „на по кафе“. Решихме, че трябва да подобрим и обогатим     кафе културата в България. Желанието да даваме полезна информация на читателите и да предлагаме качествени кафе продукти, кафемашини и аксесоари на клиентите се превърна в наша мисия.

Знаете ли, че кафето притежава над 800 вкусови характеристики – близо два пъти повече от виното.Научете как да разпознавате доброто кафе по неговия вкус и на какво да обръщате внимание при избора. При нас ще откриете идеалното за вас кафе, в което небцето ви ще се влюби.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

Доволните клиенти са приоритет №1 за нас. Работим с ентусиазъм и усмивка, защото вярваме, че няма нищо по-хубаво от добре свършената работа. При нужда от съвет, помощ или допълнителна информация, ние сме на ваше разположение. Свържете се с нас тук.

Държим на професионализма и качественото обслужване. Можете да сте сигурни, че всички наши продукти са с проверено качество. След поръчка пратката пристига директно до вашия адрес. Вкъщи или в офиса, вие винаги получавате вашата поръчка бързо и сигурно.

При нас ще бъдете обслужени бързо и професионално. „Espressimo.bg, вие сте страхотни!“ написа наскоро една наша редовна клиентка. Ние искаме да ви кажем, че всички вие, ценителите на хубавото кафе, сте страхотни и да ви благодарим, че ни се доверявате.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ТУК?

Предлагаме богата гама от кафе и други топли и студени напитки, кактонай-добрите методи за тяхното приготвяне. Ще намерите още модерни кафемашини и най-различни полезни аксесоари. Ако сте ценители на първокласния чай, тук сте на правилното място.

Наскоро обновихме нашия сайт, за да стане той още по-удобен за клиентите и читателите ни. Лесно ще откриете и поръчате всичко, което търсите. Актуална информацията и полезни съвети сега са само на един клик разстояние.

Освен стандартните поръчки, понякога изпълняваме и по-необичайни желания. Веднъж например една дама ни помоли да ѝ дадем използвани кафе капсули, за да изработва бижута от тях. Екипът ни с радост ѝ дари желаното количество, а после тя ни показа красивия резултат.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Наша цел е да обединим кафе любителите във Фейсбук, където вече имаме над 8 700 приятели и доволни клиенти. Харесайте нашата Facebook страница и се информирайте редовно за всички новости от света на кафето, както и за актуалните промоции в нашия онлайн магазин.

Прочетете още: Как започна всичко?