Меню
Your Cart

Baristo

Baristo
Марка: Baristo Модел: 1621
Кафе дози Baristo Superiore Espresso съдържат висококачествени сортове 100% Арабика от Бразилия, Хондурас, Колумбия, Коста Рика.Еспресото има много фина и елегантна консистенция, приятен привкус на шоколад в комбинация с карамел и печени ядки.Дозите са произведени и пакетирани в една от най-добрите ..
9,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1620
При кафе дози Baristo Crema Bar Espresso ще откриете фина комбинация от сортове Арабика и Робуста, съчетали традициите в отглеждането на кафе от два контитета. Сместа е с изключително качество и е много ценена заради наситения си аромат и сладкия и добре балансиран вкус. Дава усещане на небцето за ..
8,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1626
Baristo Zege е истинско вкусово изживяване за всички любители на кафето, от далечния полуостров Зеге на югозападния бряг на езерото Тана в Етиопия.Езерото е най-голямото в страната и дава началото на река Сини Нил. Полуостровът е известен с уникалните си манастири, основани между XIV и XVII век, и г..
12,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1616
Кафе бленд от сортове Арабика с произход Коста Рика и Бразилия, в съчетание с подбрана висококачествена Робуста от Индия.Блендът се състои от Арабика – за по-наситен вкус и отличителен аромат и Робуста – за гъст каймак и чудесно балансирана приятна горчивина с мек послевкус.Еспресото притежава богат..
8,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1619
Елегантен еспресо бленд от 100% Арабика без кофеин, разкриващ нежен аромат на билки.Дозите са произведени и пакетирани в една от най-добрите фабрики в Италия с над 100-годишни традиции и опит.Опаковката съдържа 14 безкофеинови филтър дози Baristo...
9,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1624
Матагалпа е район в Никарагуа – Централна Америка, откъдето идва тази неповторима Арабика.Столицата на района носи същото име и е известна като „Земята на вечната пролет“. Това се дължи на красивата природа и топлия целогодишен климат със средни температури между 26 и 28 градуса по Целзий. Това е и ..
12,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1625
Името на Baristo Patavium произхожда от древноримското име на град Падуа в Италия, откъдето води началото си тази уникална рецепта.Baristo Patavium комбинира сортове Арабика от 5 различни държави: Бразилия, Танзания, Индия, Ел Салвадор и Колумбия. В Бразилия се прилага натурален процес на преработка..
11,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1611
Сортовете кафе, които комбинира Baristo Crema Bar Espresso, произхождат от Южна Америка и Централна Азия. Изключителното качество на използваните Арабки и Робусти е подчертано чрез прецизния процес на средна степен на изпичане на зърната.Приготвеното еспресо е с плътен, завършен аромат, сладък и доб..
7,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1610
За създаването на Baristo Superiore са прецизно подбрани само сортове Арабика, отгледани в плантации в Бразилия, Хондурас, Колумбия и Коста Рика. Изключителната напитка ще ви отведе в слънчеви земи, омагьосани от кафеения аромат.Еспресото притежава елегантна консистенция, наситен аромат и балансиран..
8,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1612
Кафе бленд от първокласни сортове Арабика с произход Коста Рика и Бразилия, в съчетание с подбрана висококачествена Робуста от Индия. Тази добре балансирана селекция има солидно тяло, ароматна и отличаваща се индивидуалност.Еспресо с богат, дълбок и категоричен вкус и изящен кадифен каймак. Напиткат..
8,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1607
Кафе бленд от зърна Арабика с произход Коста Рика и Бразилия, в съчетание с подбрана висококачествена Робуста от Индия. Еспресото има богат, дълбок и категоричен вкус и изящен кадифен каймак. Доминиращите сортове Арабика от най-добрите региони на Бразилия и Централна Америка са съчетани с подбр..
58,90 лв.
Марка: Baristo Модел: 1606
Сортовете кафе, които Baristo Crema Bar Espresso комбинира, идват от Южна Америка и Централна Азия. Изключителното качество на използваните Арабки и Робусти е подчертано чрез прецизния процес на средна степен на изпичане на зърната.Приготвеното еспресо е с плътен, завършен аромат, сладък и добре бал..
46,00 лв.
Дизайнерски комплект порцеланови чаши Baristo Дизайнерски комплект порцеланови чаши Baristo
не е налично
Марка: Baristo Модел: 05053
Лимитирана дизайнерска серия порцеланови чаши Baristo за дълго кафе...
24,90 лв.
Baristo Superiore Espresso – 1 кг кафе на зърна
не е налично
Марка: Baristo Модел: 1622
Кафе на зърна Baristo Superiore Espresso е селекция от прецизно подбрани сортове Арабика, отгледани в плодородните земи на Бразилия, Хондурас, Колумбия и Коста Рика.Резултатът е изключително еспресо с нотки на шоколад, карамел и печени ядки, подходящо за всяко време на деня. Отличава се с балансиран..
64,90 лв.
Baristo Classico Espresso – 1 кг кафе на зърна
не е налично
Марка: Baristo Модел: 1608
Класически еспресо вкус с интензивен ароматКласически еспресо вкус от кафе с произход Централна и Южна Америка, Индия и Виетнам, с преобладаващи Робуста сортове. Зърната са със средна степен на изпичане, което отключва цялoтo разнообразие от различни  аромати и вкусове. Кафето се отличва с меки..
34,00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)