Меню
Your Cart

Nespresso

Марка: Nespresso Модел: 1514
Меко и деликатноЛеко изпечените, класически кафета поддържат отличните си аромати живи. Cosi е смес от световноизвестната измита Арабика от Източна Африка и Централна Америка. Кафето от Кения свързва своите нотки на зрели червени плодове с богатата сладка зърнена основа на високорастяща Арабика от п..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1523
Силно и контрастноГлътка чист деликатес от легендарната италианска кафе традиция. Вдъхновени от посланика на всички италиански кафета, ристретото, Nespresso създава свой собствен перфектен вариант на кафето. Сместа Ispirazione Ristretto Italiano е кулминацията на всичко, което свързваме с типич..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1515
Интензивно и кремообразноIspirazione Firenze Arpeggio е смес от латиноамерикански Арабики, в центъра на които е естествено малцово кафе от Коста Рика. Всички останали кафета в сместа също са Арабика и комбинираната им сила създава кафе, което е толкова привлекателно, колкото Флоренция по времето на ..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1560
Плодово и живоMaster Origin Colombia с късна реколта Арабика съдържа само висока, измита колумбийска Арабика. Ще усетите жива киселинност и аромати на виненочервени плодове. Търпението на кафе фермерите, които се осмеляват да изчакат по-дълго от обичайното за прибиране на реколтата, се възнаграждава..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1519
Сладко и лекоБезкофеиново кафе с прекрасно балансирани зърнени и плодови нотки. Volluto Decaffeinato остава вярно на вкусовия профил на Volluto - бразилското и колумбийското кафе са внимателно съчетани и прецизно декофеинизирани. Нежното декофеинизиране премахва кофеина по естествен път, като не нан..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1517
Плътно и балансираноАроматът, който се носи от традиционните римски кафенета, разказва дългата история на контрастите: на популярни вкусове, родени от елегантността на италианската столица. Тази комплексност се разкрива чрез нежно изпичане, при което са балансирани интензивността, финесът и пълноцен..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1522
Богато и отличителноCapriccio е богато еспресо, което изненадва с уникалния си букет от аромати. Сместа от южноамериканска Арабика е допълнена с нотка на фина Робуста, която й придава много сила. Високорастящата Арабика, известна със своята грациозна киселинност, се съчетава отлично с бразилска..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1559
Сладко и хармоничноАко обработката на "черен мед" беше лесният начин да се получи прекрасно кафе, всеки би използвал този метод. Но само няколко фермери се осмеляват. Това е рядък процес, тъй като изисква внимателен надзор, докато зърната изсъхват. Master Origin Nicaragua с черно-медена Арабика съдъ..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1539
Силно и яркоNespresso Ristretto Decaffeinato е изискана смес от безкофеинови кафета Арабика и Робуста, всяко от които допринася със своите характеристики за оформянето на легендарния вкус на италианско кафе. Блендът отразява цялата елегантност и високи постижения на италианската кафе култура.Неутрал..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1562
Цветно и яркоТази етиопска Арабика е деликатна много ароматна с ухание на портокалов цвят. Богатите плодови нотки идват от изсушеното на слънце кафе на Master Origin Ethiopia със сухo обработена Aрабика. Постоянното обръщане на кафените зърна на ръка, което осигурява равномерно изсушаване, изисква г..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1563
Наситено и пикантноMaster Origin India с мусонна Робуста получава своите интензивни, дървесно-пикантни аромати от кафето Робуста, изложено на мусон и смесено с индийска Арабика. Мусонното кафе е уникално за югозападното крайбрежие на Индия. В продължение на месеци мусонните ветрове изсушават зърната..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15632
Балансирано и нежноОформен от традицията на кафенето във Виена, Vienna Linizio Lungo е балансирана комбинация от гладки и копринени южноамерикански Арабики, които перфектно се съчетават с печените сладки изделия от Виена.World Explorations Vienna Linizio Lungo пресъздава балансирания и приятен виенс..
11,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 37 резултата (4 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност