Меню
Your Cart

Nespresso

Марка: Nespresso Модел: 1523
Силно и контрастноГлътка чист деликатес от легендарната италианска кафе традиция. Вдъхновени от посланика на всички италиански кафета, ристретото, Nespresso създава свой собствен перфектен вариант на кафето. Сместа Ispirazione Ristretto Italiano е кулминацията на всичко, което свързваме с типич..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1515
Интензивно и кремообразноIspirazione Firenze Arpeggio е смес от латиноамерикански Арабики, в центъра на които е естествено малцово кафе от Коста Рика. Всички останали кафета в сместа също са Арабика и комбинираната им сила създава кафе, което е толкова привлекателно, колкото Флоренция по времето на ..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1517
Плътно и балансираноАроматът, който се носи от традиционните римски кафенета, разказва дългата история на контрастите: на популярни вкусове, родени от елегантността на италианската столица. Тази комплексност се разкрива чрез нежно изпичане, при което са балансирани интензивността, финесът и пълноцен..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1559
Сладко и хармоничноАко обработката на "черен мед" беше лесният начин да се получи прекрасно кафе, всеки би използвал този метод. Но само няколко фермери се осмеляват. Това е рядък процес, тъй като изисква внимателен надзор, докато зърната изсъхват. Master Origin Nicaragua с черно-медена Арабика съдъ..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1524
Завършено и балансираноПортата на Генуа към света приветства някои от най-добрите латиноамерикански Арабики, за да създаде това сладко кафе с фин аромат. Средното печене на Ispirazione Genova Livanto обединява закръглените вкусове на кафетата от Бразилия, Колумбия и Гватемала в прекрасен баланс, уве..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15114
Карамелен вкусCaramel Crème Brûlée е Арабика смес от най-добрите кафета в Южна Америка. Кръгли и меки бразилски зърна от Бурбон Арабика се сливат в хармония с измита колумбийска Арабика. Карамелният вкус още по-добре завършва тази смес. Сладкият, кремообразен вкус затопля печените аромати на кафето...
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1522
Богато и отличителноCapriccio е богато еспресо, което изненадва с уникалния си букет от аромати. Сместа от южноамериканска Арабика е допълнена с нотка на фина Робуста, която й придава много сила. Високорастящата Арабика, известна със своята грациозна киселинност, се съчетава отлично с бразилска..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1518
Интензивно и кремообразноIspirazione Firenze Arpeggio е смес от латиноамерикански Арабики, в чиито център стои малцово по природа кафе от Коста Рика.Тъмното и интензивно изпичане на кафетата от Бразилия и Коста Рика гарантира, че типичните какаови нотки са силно подчертани. Плодовите кафета са по-св..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1520
Изключително интензивно и гъсто като сиропIspirazione Palermo Kazaar е дълго и тъмно изпечено кафе с високо съдържание на Робуста - характерно за град Палермо. Мултикултурният град в южната част на Италия свързва африканската и арабската кафе традиция и разпалва въображението.Като почит към историят..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15115
Нежен ванилов вкусНасладете се на безупречния вкус на Vanilla Eclair. Вдъхновено от френските ванилови еклери, това деликатно кремообразно кафе притежава съблазнителна сладост. Нежен аромат на ванилия обгръща мекото кафе от латиноамериканска Арабика, създава кадифена консистенция и напомня на изтънч..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15113
Тъмно изпечено и кремообразноIspirazione Napoli е смес от кафе Робуста от Уганда с нотка на Арабика от Южна Америка. Интензивното изпичане характеризира тази смес от силни кафета, които развиват мощни и същевременно красиви аромати, вкусове и текстури. Те носят духа на Неапол и неговата дълбоко вкор..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1514
Меко и деликатноЛеко изпечените, класически кафета поддържат отличните си аромати живи. Cosi е смес от световноизвестната измита Арабика от Източна Африка и Централна Америка. Кафето от Кения свързва своите нотки на зрели червени плодове с богатата сладка зърнена основа на високорастяща Арабика от п..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15116
Балансиран шоколадов вкусЦенителите на шоколада и кафето вече могат да се насладят на Cocoa Truffle - богато и кафидено кафе Арабика от Латинска Америка с вкус на тъмно какао. Независимо дали чисто или с мляко - това луксозно кафе очарова със съблазнителния си вкус като трюфели от тъмен шоколад.Кръг..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1519
Сладко и лекоБезкофеиново кафе с прекрасно балансирани зърнени и плодови нотки. Volluto Decaffeinato остава вярно на вкусовия профил на Volluto - бразилското и колумбийското кафе са внимателно съчетани и прецизно декофеинизирани. Нежното декофеинизиране премахва кофеина по естествен път, като не нан..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1532
Сладко и лекоЛекият и богат аромат на бразилска и колумбийс Арабика хармонизират в това приятно еспресо. Volluto има меки, сладки бисквитени нотки и плодова киселинност, която вдъхновява небцето. Това заоблено и елегантно балансирано еспресо е изпълнено с радостта на живота.Кафетата Арабика от Брази..
10,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1560
Плодово и живоMaster Origin Colombia с късна реколта Арабика съдържа само висока, измита колумбийска Арабика. Ще усетите жива киселинност и аромати на виненочервени плодове. Търпението на кафе фермерите, които се осмеляват да изчакат по-дълго от обичайното за прибиране на реколтата, се възнаграждава..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1539
Силно и яркоNespresso Ristretto Decaffeinato е изискана смес от безкофеинови кафета Арабика и Робуста, всяко от които допринася със своите характеристики за оформянето на легендарния вкус на италианско кафе. Блендът отразява цялата елегантност и високи постижения на италианската кафе култура.Неутрал..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1558
Богат вкус с дървесен оттенъкMaster Origin Indonesia с мокро обелена Арабика е състезание срещу дъжда. Суматранските фермери премахват пулпата от кафените зърна поради влажния климат. Те отстраняват пергаментната кожа, когато кафето е меко и влажно, тъй като откритите зърна изсъхват по-бързо. Този м..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1562
Цветно и яркоТази етиопска Арабика е деликатна много ароматна с ухание на портокалов цвят. Богатите плодови нотки идват от изсушеното на слънце кафе на Master Origin Ethiopia със сухo обработена Aрабика. Постоянното обръщане на кафените зърна на ръка, което осигурява равномерно изсушаване, изисква г..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1543
За наситени, но балансирани напитки с млякоЗа Scuro са избрани едни от най-добрите Арабики от Колумбия и Етиопия. Ароматният профил на тези две кафета е много изразителен и гарантира хармоничен вкусов състав, който се равива по идеално балансиран начин, когато се добави мляко.Процесът на печене е из..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1542
За още по-наситени напитки с млякоОснова на сместа е фина Робуста от Уганда. Тя носи интензивността, силното тяло и сиропена текстура, които се очакват в рецептата на кафе кортадо. Добавената деликатна Арабика от Африка перфектно допълва мощния ароматен профил.При печенето обикновено става въпрос за..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1544
За деликатни и сладки напитки с млякоФините зърна Арабика от Кения се съчетават отлично с мляко и млечна пяна, поради което те са част от сместа Chiaro. В бленда има и индонезийска Арабика от остров Суматра. Заедно те създават една сочна смес - идеалното сладко кафе за нежни млечни рецепти.За да мож..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1565
Хармонично, балансирано и плътноДълго време Венеция служи като мост между Ориента и Западна Европа. Там пристигнали кафета от цял ​​свят, които били майсторски изпечени, за да хармонизират разнообразието си. В това се крие вдъхновението за това Ispirazione Venezia - фини аромати, всички елементи в х..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15632
Балансирано и нежноОформен от традицията на кафенето във Виена, Vienna Linizio Lungo е балансирана комбинация от гладки и копринени южноамерикански Арабики, които перфектно се съчетават с печените сладки изделия от Виена.World Explorations Vienna Linizio Lungo пресъздава балансирания и приятен виенс..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1117
Цветно и комплексноИзискано и балансирано, Tokyo Vivalto Lungo е елегантна смес от Арабика, с изключителни цветни аромати и сложни вкусове, достойни за изисканото небце на Токио.World Explorations Tokyo Vivalto Lungo улавя сърцето на японската кафе традиция, белязана от чистота, естественост и елега..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 1563
Наситено и пикантноMaster Origin India с мусонна Робуста получава своите интензивни, дървесно-пикантни аромати от кафето Робуста, изложено на мусон и смесено с индийска Арабика. Мусонното кафе е уникално за югозападното крайбрежие на Индия. В продължение на месеци мусонните ветрове изсушават зърната..
12,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15122
Богато и плътноStockholm Fortissio Lungo е интензивно дълго кафе от чиста Арабика, което е най-добре да се пие черно, за да се насладите на така обичания от шведите натурален вкус на малц с горчива нотка. Шведите са сред най-големите консуматори на кафе в света. Когато се разхождате из Стокхолм, чес..
11,99 лв.
Марка: Nespresso Модел: 15631
Плодово и деликатноShanghai Lungo е динамична чаша с ниска горчивина и много сладки червени плодове, готова да очарова всеки съвременен любител на кафе.World Explorations Shanghai Lungo е кадифена плодова комбинация от Арабики от четири различни произхода, които представят разнообразния вкус на съвр..
11,99 лв.
Чаши за капучино от колекция Nespresso View
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15104
Комплект от 2 чаши Cappuccino (около 180ml) в закалено стъкло и 2 чинийки от неръждаема стомана (18/10) с лъскав и полиран финиш. И двете чаши и чинийки са безопасни за съдомиялни машини.Чинийките VIEW Collection са изработени от неръждаема стомана 18/10, много здрав материал, но са чувствит..
59,99 лв.
Чаши за еспресо от колекция Nespresso View
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15103
Комплект от 2 чаши за еспресо (около 80ml) в закалено стъкло и 2 чинии в неръждаема стомана (18/10) с лъскав и полиран финиш. И двете чаши и чинийки са безопасни за съдомиялни машини.Чинийките VIEW Collection са изработени от неръждаема стомана 18/10, много здрав материал, но са чувствителни..
49,99 лв.
Чаши за дълго кафе от колекция Nespresso View
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15109
Комплект от 2 чаши за кафе лунго (обем 180 мл) от темперирано стъкло и 2 чинийки от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие. Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина.Колекцията чинийки VIEW е изработена от неръждаема стомана 18/10, изключително издръжлив материал, к..
59,99 лв.
Кутия за капсули Nespresso
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15102
Прозрачна дозаторна капсула от PMMA (полиметил-метакрилат), която ви позволява винаги да държите кафето под ръка. Капацитет 50 капсули (доставени без капсули)...
79,00 лв.
Кутия за капсули Nespresso
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15101
Прозрачен капсулен дозатор с форма на куб в Plexiglas® с капацитет до 50 капсули (доставени без капсули).Основен аксесоар за кафе и елегантно решение за съхранение на кафе Nespresso, то е кубично и е направено от прозрачен плексиглас®, добавяйки допълнително ниво на изтънченост към всяка кухня. ..
79,00 лв.
Кафемашина Nespresso Essenza Mini, черна
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15106
 Цвят: черен Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане: 19 бара Капацитет на използваните капсули: 6 броя3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 минути автоматично ще се изключи, за да спести енергия.Един бутон за еспресо (40 ml) и един за Lungo (1..
240,00 лв.
Кафемашина Nespresso Essenza Mini, червена
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15105
+ ПОДАРЪК пробен сет от 14 капсули.Цвят: червена Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане: 19 бара Капацитет на използваните капсули: 6 броя3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 минути автоматично ще се изключи, за да спести енергия.Един бутон з..
240,00 лв.
Кафемашина Nespresso Essenza Mini, зелена
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15107
+ ПОДАРЪК пробен сет от 14 капсули.Цвят: зелена Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане: 19 бара Капацитет на използваните капсули: 6 броя3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 минути автоматично ще се изключи, за да спести енергия.Един бутон за..
240,00 лв.
Кафемашина Nespresso Essenza Mini, бяла
не е налично
Марка: Nespresso Модел: 15108
Цвят: бял Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане: 19 бара Капацитет на използваните капсули: 6 броя3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 минути автоматично ще се изключи, за да спести енергия.Един бутон за еспресо (40 ml) и един за Lungo (110 ml)...
240,00 лв.
Показани са от 1 до 37 от 37 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност