Меню
Your Cart

Моля да имате предвид, че е възможно да има забавяне на поръчките поради натоварен график при куриерските фирми. Благодарим за разбирането.

Моля да имате предвид, че е възможно да има забавяне на поръчките поради натоварен график при куриерските фирми. Благодарим за разбирането.

Lavazza

Lavazza
Lavazza Gran Espresso Intenso - 150 филтър дози Lavazza Gran Espresso Intenso - 150 филтър дози
-10 %
Марка: Lavazza Модел: 07118
Ароматно, живо и особено интензивно еспресоТози бленд се характеризира с типичното южно италианско бавно печене, което води до особено силен вкус, но и и мек послевкус. Сместа от ароматни кафени зърна от Южна Америка, Азия и Африка има подчертано кремообразно тяло. Lavazza Gran Espresso Intenso..
50,40 лв. 56,00 лв.
Lavazza Gran Espresso - 150 филтър дози
-10 %
Марка: Lavazza Модел: 07125
Eспресо с класически италиански вкусЕспресо с интензивен аромат, гъста пяна и вкус с приятни препечени и дървесни нотки. Блендът се състои от кафени зърна от Африка, Азия и Южна Америка.  Lavazza Gran Espresso е изключително кремообразно кафе с кадифено тяло, леко опушен вкус и интензивен посл..
50,40 лв. 56,00 лв.
Lavazza Qualità Rossa - 18 филтър дози Lavazza Qualità Rossa - 18 филтър дози
не е налично
Марка: Lavazza Модел: 07120
Легендарното еспресо Lavazza с пълноценен вкусСместа съчетава сладостта на бразилското кафе Арабика с интензивността на африканските зърна Робуста. Пълноценен и балансиран вкус с ароматни нотки на шоколад и сушени плодове. Lavazza Qualità Rossa пленява със своето балансирано и леко тяло, а изпо..
11,90 лв.
Lavazza Crema e Gusto - 50 филтър дози
не е налично
Марка: Lavazza Модел: 1418
Меко и кадифено кафеLavazza Crema e Gusto е смес, съставена от бразилска Арабика и Робуста от Източна Африка и Югоизточна Азия. Хармония между тялото и аромата създава напитка със силен вкус, допълнена от пикантни ароматни нотки.Кремообразното еспресо се отличава с интензивен аромат и нежни нотки на..
24,90 лв.
Lavazza Crema e Gusto - 18 филтър дози
не е налично
Марка: Lavazza Модел: 071200
Меко и кадифено кафеLavazza Crema e Gusto е смес от бразилска Арабика и Робуста, произхождаща главно от Източна Африка и Югоизточна Азия. Хармония между тялото и аромата създава кремообразно еспресо с интензивен вкус, подсилено от пикантни ароматни нотки.Напитката се отличава с интензивен и балансир..
12,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност