Меню
Your Cart

Lavazza

Lavazza
Марка: Lavazza Модел: 07052
Ароматно и плътно кафе 100% АрабикаПриготвен от 100% специално подбрани зърна Арабика, този бленд има тъмен, наситено ароматен вкус. Lavazza Caffè Espresso е едно от най-добрите кафета за еспресо, на което да се отдадете по всяко време на деня.Силно, черно, с гладка мраморна пяна - това кафе ще се х..
10,99 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07053
Хармоничен и кадифен кафе блендCrema e Gusto е мек и обгръщащ бленд от фина бразилска Арабика и Робуста от Югоизточна Азия. Перфектен баланс на плътен вкус и пикантни нотки прави кафето деално за всяко време на деня.Oбгръщащата смес от тъмно изпечено кафе впечатлява с пикантни нотки на подправки и т..
8,49 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07050
Хубаво италианско кафе с плътен вкусУникален бленд от зърна Робуста и Арабика с ароматен, гладък, добре завършен вкус. Универсално кафе, страхотно с или без мляко.Lavazza Qualità Rossa е средно изпечено кафе с аромат на сушени плодове и неустоими шоколадови нотки.Докоснете се до удоволствието от хуб..
8,90 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07051
Сладък и ароматен Lavazza бленд с историяУникална комбинация от 6 разновидности Арабика от най-добрите зърна на Централна и Южна Америка, умело обработени и идеално съчетани. Опитайте перфектната симфония с превъзходен вкус всеки път, още от 1956 г.Lavazza Qualità Oro ароматен бленд Lavazza, за тези..
10,99 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07074
Хармонична и кадифена кафе смесCrema e Gusto Classico е мек и обгръщащ бленд от фина бразилска Арабика и Робуста от Югоизточна Азия. Перфектен баланс на плътен вкус и пикантни нотки създава идеалното кафе за всяко време на деня.Тази обгръщаща смес е тъмно изпечена и се отличава с аромат с пикантни н..
9,90 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07105
Кафе с плътен и закръглен вкусQualità Rossa е удоволствието от доброто кафе, което италианските семейства винаги искат да имат подръка за почивките за кафе.Неповторимият аромат и вкус с нотки на сушени плодове и шоколад дават нова енергия и създават магически моменти.За италианците кафе паузата не е..
10,90 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07015
Сладко и балансирано безкофеиново кафе с цветен послевкусНасладете се на ароматен, добре балансиран бленд с плътен, незабравим вкус с нотки на сушени плодове. Този бленд е идеален, ако искате да избегнете кофеина без да се отказвате от лукса на автентичното италианско кафе.Кофеинът се отстранява от ..
12,00 лв.
Марка: Lavazza Модел: 07075
Кафе без кофеин със сладък, цветен послевкус и нотки на сушени плодове и шоколадИзискан и ароматен бленд от подбрани кафени зърна Арабика и Робуста, характеризиращ се със сладък аромат на бадеми и млечен шоколад с нотка на сушени плодове.Кофеинът се отстранява от предварително изпечените зърна по вр..
12,99 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)