Потопете се в ароматния свят на кафето с Espressimo.bg

Как започна всичко?

Идеята за Espressimo.bg се роди сред любители на  кафе еспресо от най-високо качество. Запитахме се как човек без опит в отсяването на сортове кафе, знания за правилно мелене, смесване и съхранение, може да се наслaди на качествено кафе вкъщи. И още повече – ако няма достъп до професионално оборудване и информация как точно се приготвя истинско еспресо. Говорим за еспресото, което иначе може да намери само в реномирани кафенета и то на солидна цена.

Кафе дозите и кафе капсулите, които ще откриете при нас, предостaвят такова удобно и практично решение. Всеки може да си приготви любимото кафе бързо и лесно с винаги отличен резултат. Това, което досега липсваше, беше сайт, предлагащ разнообразие от продукти, които лесно и сигурно да се поръчат само с няколко клика. Освен това ние ви предоставяме полезна информация за видовете кафе и най-ключовото – тяхната съвместимост.

Ние ще ви разкажем всичко, което искате да знаете за кафето. Ще намерите пълна, точна и изчерпателна информация за любимата си напитка. Сега е съвсем лесно да си приготвите перфектното еспресо в уюта на дома си или на работното място в офиса. Най-хубавото е, че всичко става с натискането на един бутон. Превърнете се в достойна конкуренция на елитните заведения, предлагащи най-качественото кафе.

Espressimo.bg – без аналог на българския пазар

Какво прави Espressimo.bg едно уникално по рода си място в интернет пространството? Сайтът представя най-популярните видове кафе капсули и кафе дози като дава пълна и лесно достъпна информация за тях. При нас ще разберете основните характеристики, които отличават видовете кафе – съвместимостта и фактът, че различни машини могат да приготвят само определени капсули.

Сайтът ще ви информира удобно и разбираемо каква е съвместимостта на всеки продукт (капсули, дози и машини), за да може да направите бърз и информиран избор. Имаме основания да твърдим, че Espressimo.bg дава цялостна, обобщена и същевременно подробна информация на почитателите на кафето.

Стремим се да попълним и нуждата от разяснение на различни термини за кафето като цяло, както и характеристиките на всяка една кафе машина. Ние гарантираме, че при нас ще намерите всичко, от което се нуждаете. По всяко време вие ще имате бърз достъп до точна и ясна информация, която да направи пазаруването удобно за всеки.

Получавате най-добрите продукти

Espressimo.bg ви предоставя максимален избор от кафета за различните системи, налични на българския пазар. Задачата, която сме си поставили, е да продължим да разширяваме асортимента си от продукти. Вярваме, че българският потребител трябва да получи възможност да направи най-добрия избор.

Имате възможност да избирате сред разнообразни продукти, гарантиращи най-високо качество. Дори и нещо да не се предлага на сайта, вие пак ще получите информация за него. Тук ще намерите всичко за кафето, включително факти, за които  не сте подозирали. Всичко, което е важно за вас, е наш приоритет.

Нашата цел е продължим да се развиваме, за да предлагаме все повече качествени продукти на истинските ценители на доброто кафе. Приготвили сме различни изненади. Очаквайте информация относно нашите пакетни и промоционални оферти за закупуване на продукти!

2 коментари по темата “Потопете се в ароматния свят на кафето с Espressimo.bg

 1. Николов

  „. Всичко, което е важно за вас, е наш приоритет.“
  Бих искал да попитам управителя Ви това ли е вашия приоритет да заблуждавате клиентите си с подвеждащи намаления на цените на неспресо капсули ,като поставяте по висока цена,която задрасквате и под нея е новата“намалена“ цена ,която е всъщност нормалната цена за България в няколкото места от където биха могли да бъдат купени.Смешно е да подбивате цената на Кафемания с 1 стотинка-явно за вас те са еталона …..Вижте цените в Европа….
  Не е нужно да ми благодарите за отделеното време,препоръката е градивна ,стига да има кой да я разбере

  1. admin

   Привет, г-н Николов,

   Благодаря за коментара!

   Стараем се да предоставяме услуги и кафе на нашите клиенти на възможно най-добрите условия и цени! Конкуренцията е нещо, което помага цената за крайния клиент да намалява, а качеството на услугата да се повишава.

   Във връзка с цените на Nespresso капсулите – задрасканите са тези, на които първоначално сме предложили Nespresso кафе на капсули преди години. От тогава до сега работим тази цена да намалява и се надяваме в бъдеще да предложим още по-изгодни условия на нашите клиенти!

   На разположение сме, ако с нещо може да ви сме ви полезни!

   Хубав ден,
   Тодор – един от създателите на Espressimo.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *