Меню
Your Cart

Лайфстайл RSS Feed

22 фев Ставаме по-щедри, когато държим горещо кафе
0 882
Даването на чаша горещо кафе на някого е малък акт на доброта, който вече има своето научно обяснение. Според проучване, държането на топла напитка в ..
13 фев Романтични кафе изненади за любимия на Свети Валентин
0 1306
Вечеря и филм на Свети Валентин? Момчета (и момичета), можете повече от това. Идеята със сигурност е добра, но не е незабравимо романтично преживяване..
27 яну Хората не обичат да приготвят кафе и чай за колегите си
0 685
Ново проучване разкрива, че половината от хората предпочитат да не пият кафе и чай на работното си място, за да не се налага да приготвят и за колегит..
16 яну Blockchain технологията проследява пътя на кафето
0 676
Угандийската компания Carico Café Connoisseur започна да използва blockchain – технологията, стояща зад виртуалната валута Bitcoin, за да удостоверява..
11 яну Espresso Veloce Royale - кафемашина за хиляди и кафе за милиони
0 731
Става дума не за обикновена кафемашина, а за Espresso Veloce Royale. Лимитираната серия еспресо машини е създадена за любителите на кафе и колекционер..
13 окт Кафето може да ви помогне да станете баща
0 1621
Лоши новини за всички, които обичат кафе, но (все още) не искат деца, съобщава Telegraph. Ново проучване на Националния институт по здравеопазване в С..
29 сеп Легендите Корн създадоха своя марка кафе – Korn Koffee
0 931
Ню метъл легендите Корн решиха, освен яка музика, да правят и яко кафе. Групата се събра с майстор-пекарите на кафе J. Gursey Coffee, за да създад..
19 сеп Папата, който спаси кафето
0 1139
Знаехте ли, че ние, живеещите на Запад, можеше никога да не опитаме вкуса на кафето, което идва от Изтока? Това не се е случило, благодарение на един ..
09 сеп Как пиенето на кафе може да удължи живота?
0 696
Вероятно досега сте чели за много изследвания на кафето. Обикновено те са толкова противоречиви, че е трудно да се разбере кое е вярно за влиянието на..
17 авг Makita – здрава кафемашина, създадена за строителните работници
0 1534
Японската компания Makita създаде презареждаща се кафемашина, предназначена за строителни работници. Производителят на електроинструменти Makita навли..
11 юли Starbucks премахва пластмасовите сламки от всички магазини
0 1585
Starbucks става „безсламков“, съобщава CNN. Кафе веригата обяви, че ще премахне пластмасовите сламки от всички свои магазини до 2020 г.Промените щ..
13 юни Американската армия определи точното време за прием на кофеин
0 811
Ако обичате ефекта на кофеина, едва ли бихте си помислили, че има погрешно време за кафе. Едно ново проучване обаче сочи, че има подходящо време да из..
Показани са от 1 до 12 от 131 резултата (11 страници)