Меню
Your Cart

Интервюта RSS Feed

29 ное Младен Гинев: The Selfie Maker – моят първи темпър
0 1255
Бивш бариста, настоящ заместник-управител на ресторант и преди всичко човек със страст към приготвянето на хубаво кафе с качествени продукти. Младен Г..
11 юни Георги Чернаев: Професията бариста те държи мотивиран години наред
0 2617
Бариста Георги Чернаев работи в Мементо от над две години, а опитът му зад бара е 7-годишен. През октомври 2014 г. участва в Barista Camp of Europe ..
19 фев Теди и Бисер от Starbucks: Извадете наяве вкуса на кафето с храна
0 1229
Теди и Бисер Тотолакови ни разкриват как можем да правим майсторски комбинации между кафе и храна без да имаме специални познания. И двамата са Coffee..
25 яну Мария Герчева: Перфектното еспресо е чисто, 30 мл за 30 сек.
0 1112
Мария Герчева е собственик на Фабрика Дъга, но често минава отвъд задълженията си на мениджър и се грижи за всичко в заведението, което се е превърнал..
28 окт Нутриционист: Умереният прием на кафе е полезен за здравето
0 2952
Надя Петрова е нутриционист или с други думи – експерт по здравословно и балансирано хранене с цялостен подход към здравето на човек. Учила е в Канад..
30 юли Ивайло Атанасов: Новите тенденции навлизат от чужбина с пълна сила
0 1777
Един от дългогодишните собственици на бар By The Way, Ивайло Атанасов, ни разказва за бар културата в България, за качествените заведения и за хората,..
28 май Иван Милушев: Българската бар култура върви в правилната посока
0 969
Espressimo.bg сe срещна със съоснователя на Българска барманска гилдия Иван Милушев.Опитният майстор зад бара ни разказва за развитието на българс..
18 март Йордан Дъбов от АББ: Пиенето на добро кафе не е незаконно
0 2318
В интервю за Espressimo.bg вечно усмихнатият експерт по кафето Йордан Дъбов разкрива част от богатите си познания за света на кафето. Съоснователят на..
14 фев Ваня Иванова: Не е скъпо да живеем здравословно
0 1211
Ваня, или както още я наричат Ванилка, превръща убеждението си да се храни здравословно и своето хоби готвенето, в цел, мисия и професия. Резултатът е..
11 яну Добрият бариста има мисия да образова своите клиенти
0 1377
Интервю с Иван Милушев – барман в  By the Way Г-н Милушев, Вие сте професионален барман и бариста. Как открихте своята любов към кафето? В един моме..
10 яну Префектното кафе е ароматно, вкусно, свежо
0 2280
Интервю с Иван Милушев от Българска барманска гилдия Г-н Милушев, каква е Вашата тайна за приготвяне на винаги страхотно еспресо? Нямам тайни, но им..
11 ное Собственикът на ONECOFFEE: Работата в заведение е 24/7
0 2350
Интервю с Валентин Паунов - собственик и управител на кафе-бар ONECOFFEEГ-н Паунов, как решихте да отворите собствено заведение и лесно ли се ръко..
Показани са от 1 до 12 от 13 резултата (2 страници)