Качество от 1882 г.

Caffè Vergnano е създадено през 1882 г. от Доменико Верняно в италианското градче Киери. Тук, недалеч от Торино, днешната мащабна компания започва като смесен магазин, където се пече и продава и кафе.Въпреки това компанията бързо прави забележителен възход. Скоро в Алба и Торино още два магазина биват открити. В началото на 30-те години семейството придобива собствена кафе плантация в Кения. Качеството е рецептата за успех на Vergnano: още от самото начало, семейната компания разчита на внимателния подбор на висококачествено сурово кафе и прецизното му печене.

Истински италиански семеен бизнес

През 1985 г. Caffè Vergnano се слива с Casa del Caffè, друга традиционна италианска компания. От 1996 г. бизнесът се управлява от братята Карло и Франко Верняно и по този начин вече е в ръцете четвъртото поколение.Днес Caffè Vergnano е една от най-успешните и популярни кафе пекарни в цяла Италия, изнасяйки за повече от 90 различни страни по света.Насладете се и вие на вкуса на италианската страст към кафето с първокласно кафе Vergnano.

Новата кафе машина TRÈ 1882

Новият модел кафе машина на Vergnano TRÈ 1882 продупчва капсулите при приготвяне на кафето. Ако имате стара машина (работеща с налягане), ще се наложи да дупчите капсулите ръчно, защото на пазара вече няма продупчени капсули. Вашето кафе Vergnano можете да приготвите и на някои от кафе машините Nespresso, които също дупчат капсулите автоматично.Добрата новина за притежателите на стар модел TRÈ 1882 е, че има създадени приставки за старите модели. При интерес се свържете с нас, за да ви предоставим адрес на сервиза, където ще получите безплатна приставка.По-долу ще откриете някои от нашите най-предпочитани кафета Vergnano.