Меню
Your Cart

NESCAFÉ

NESCAFÉ
Марка: NESCAFÉ Модел: 4345
NESCAFE DECAF e безкофеинов кафе бленд от Арабика и Робуста. Насладете се на обгръщащ, несравним вкус и интензивен аромат. Опаковката съдържа 25 бр. филтър дозиE.S.E. стандарт (Easy Serving Espresso)..
12,48 лв.
Марка: NESCAFÉ Модел: 4347
NESCAFE ESPRESSO е кафе бленд от Арабика и Робуста. NESCAFE ESPRESSO е световно прознато кафе с несравнимия си вкус и интензивен аромат. Опаковката съдържа 25 бр. филтър дозиE.S.E. стандарт (Easy Serving Espresso)..
12,48 лв.
Марка: NESCAFÉ Модел: 4346
Kафе с плътно тяло, постигнато чрез майсторско съчетаване на зърна Арабика и Робуста с произход от Камерун, Уганда, Колумбия, Бразилия и Виетнам.Насладете се на долавящите се нотки на лешник и черен шоколад, които NESCAFE Buondi разкрива.Опаковката съдържа 25 бр. филтър дозиE.S.E. стандарт (Eas..
12,48 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Капсули NESCAFE LUNGO - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр
не е налично
Марка: NESCAFÉ Модел: 3629
NESCAFE CAFFE LUNGO e печено мляно кафе 100% Арабика с произход от Колумбия, Бразилия и Етиопия. Дълго кафе (120 ml) от средно изпечени кафе зърна, със силен аромат и копринен каймак. Насладете се на топла чаша плътно кафе с богат аромат, деликатни нотки на касис и кадифен каймак. Ароматна напитка с..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Капсули NESCAFE ESPRESSO INTENSO - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Модел: 3630
NESCAFE ESPRESSO INTENSO e силно късо кафе (50 ml) от средно изпечени кафе зърна, с плодови и леко пикантни нотки, нежно тяло и кадифен каймак. Наслади се на долавящите се нотки на зимни ябълки и червени горски плодове, контрастиращи с финия пикантен привкус на розов пипер. Капсулите са съвмест..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Капсули NESCAFE CORTADO - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Модел: 3627
NESCAFE CORTADO е кафе с млечни нотки, интензивен кафе вкус меко млечно тяло. Насладете се на подбрани зърна Робуста, които в хармония с млякото разкриват богата палитра от вкусове.  Силно изпечено кафе, нотки на печени бадеми и на кремообразен каймак с орехов цвят. Препоръчителна дължина ..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Kaпсули NESCAFE RISTRETTO ARDENZA - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр. ПРОМО ПАКЕТ Kaпсули NESCAFE RISTRETTO ARDENZA - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Модел: 3626
NESCAFE RISTRETTO ARDENZA e печено мляно кафе Арабика и Робуста с произход от Етиопия, Колумбия и Виетнам. . Насладете се на къса глътка от рая с наситен аромат и нотки на сушени червени плодове и  хвойна, плътност и кадифен каймак. RISTRETTO ARDENZA е подходящо за кафе с дължина 35 м..
11,99 лв.
 ПРОМО ПАКЕТ Kaпсули NESCAFE CAFE AU LAIT - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Марка: NESCAFÉ Модел: 3628
NESCAFE CAFE AU LAIT е напитка с хармоничен баланс между силно кафе и нежен млечен вкус, съчетани в една капсула. Интензитета на Робуста кафе се среща с мекия каймак на млякото, за да създаде хармонична и балансирана напитка, с карамелени нотки. Насладете се на голяма чаша млечна кафе напитка ..
13,99 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)