Меню
Your Cart

NESCAFÉ

ПРОМО ПАКЕТ Капсули NESCAFE LUNGO - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр
Ново
Марка: NESCAFÉ Модел: 3629
NESCAFE CAFFE LUNGO e печено мляно кафе 100% Арабика с произход от Колумбия, Бразилия и Етиопия. Дълго кафе (120 ml) от средно изпечени кафе зърна, със силен аромат и копринен каймак. Насладете се на топла чаша плътно кафе с богат аромат, деликатни нотки на касис и кадифен каймак. Ароматна напитка с..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Капсули NESCAFE ESPRESSO INTENSO - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
Ново
Марка: NESCAFÉ Модел: 3630
NESCAFE ESPRESSO INTENSO e силно късо кафе (50 ml) от средно изпечени кафе зърна, с плодови и леко пикантни нотки, нежно тяло и кадифен каймак. Наслади се на долавящите се нотки на зимни ябълки и червени горски плодове, контрастиращи с финия пикантен привкус на розов пипер. Капсулите са съвмест..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Капсули NESCAFE CORTADO - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
Ново
Марка: NESCAFÉ Модел: 3627
NESCAFE CORTADO е кафе с млечни нотки, интензивен кафе вкус меко млечно тяло. Насладете се на подбрани зърна Робуста, които в хармония с млякото разкриват богата палитра от вкусове.  Силно изпечено кафе, нотки на печени бадеми и на кремообразен каймак с орехов цвят. Препоръчителна дължина ..
11,99 лв.
 ПРОМО ПАКЕТ Kaпсули NESCAFE CAFE AU LAIT - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
Ново
Марка: NESCAFÉ Модел: 3628
NESCAFE CAFE AU LAIT е напитка с хармоничен баланс между силно кафе и нежен млечен вкус, съчетани в една капсула. Интензитета на Робуста кафе се среща с мекия каймак на млякото, за да създаде хармонична и балансирана напитка, с карамелени нотки. Насладете се на голяма чаша млечна кафе напитка ..
13,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ Kaпсули NESCAFE RISTRETTO ARDENZA - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр. ПРОМО ПАКЕТ Kaпсули NESCAFE RISTRETTO ARDENZA - съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
Ново
Марка: NESCAFÉ Модел: 3626
NESCAFE RISTRETTO ARDENZA e печено мляно кафе Арабика и Робуста с произход от Етиопия, Колумбия и Виетнам. . Насладете се на къса глътка от рая с наситен аромат и нотки на сушени червени плодове и  хвойна, плътност и кадифен каймак. RISTRETTO ARDENZA е подходящо за кафе с дължина 35 м..
11,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност