NOA COFFEE - страст, увереност и кафе, защо не?

Представяме ви  NOA COFFEE - подбрани със страст и любов блендове измежду най-добрите и ароматни арабикови зърна на Бразилия, Гватемала, Хондурас и Етиопия.

Усетете страстта във всяко зърно от това луксозно кафе - внимателно подбрано,  изпечено и пакетирано в най-високотехнологичното и екологично оборудване, което гарантира запазване и подчертаване на уникалните му качества и вкус.

Кафе, за уверените в себе си хора, за тези , които винаги търсят най-доброто и ценят себе си. Защото компромисът е несъществуващ във философията на NOA Coffee.

Какво е NOA? Зад трите букви на NOA стои "Nobility Of Arabica". Едни от най-качествените арабикови зърна в света, се срещат с най-новите и модерни технологии на изпичане с помощта на Loring Roaster. NOA e кафе бранд от ново поколение в три бленда за тези, които имат смелостта да са различни, дръзки и уверени в търсеното на най-доброто – Arise  |  All Senses  |  Rare Find

- NOA Arise - изключителна смес от най-висок клас Арабика, внимателно подбрани кафе зърна от най-добрите сортове на Централна и Латинска Америка. Тъмно изпечено кафе със сладко-горчив привкус и аромат на черен шоколад.

- NOA All Senses - смес от арабика, отговаряща на най-високите стандарти за специално кафе, внимателно подбрана от най-ароматните зърна на Централна Америка, Латинска Америка и Африка. Средно изпечено кафе с горчиво-сладък привкус с превес към сладък и лека киселинност.

- NOA Rare Find - смес от отлични кафе зърна от Централна Америка, Латинска Америка и Африка. Светло изпечено кафе със сладък привкус, аромат на конфитюр от свежи горски плодове и подчертана киселинност.

NOA Coffee е предназначено да задоволи вкусовете на тези, които могат да оценят качествените неща в живота.

Готови ли сте да се отдадете на едно истински страстно кафе?  NOA Coffee ви предлага кафе капсули съвместими с Nespresso,мляно кафе и кафе на зърна.